Venüs gezegenin yönettiği toprak grubu burçların sabit enerjisine sahip boğa burçları doğum günleriniz kutlu olsun. Dişil burç Venüs enerjisini taşıyan Mayıs ayında kutlanan “Anneler Günü”nde, tüm annelerimizin bu özel günlerini kutluyorum. Bu burcun uğurlu günleri Cuma, uğurlu sayıları 6, uğurlu taşları Zümrüt, uğurlu çiçekleri pembe karanfil ve kırmızı gül, uğurlu kokuları karanfil, müge, elma çiçeğidir. 

Boğa burcu varlığıyla dünyaya renk ve zenginlik katan umudun burcudur. Sabırlı sorumluluk sahibi, insancıl ve sevecenlerdir. Ruhsal dünyadan daha fazla maddi dünya varlığına bağlı olmayı severler. Venüs gezegeni tarafından yönetilen bu burcun sanatsal konularda bilgisi ve ilgisi fazladır. Doğum zamanlarında sert gezegenlerin etkisi altında kalmamışlarsa erkekleri yakışıklı, kadınları güzel olur. En büyük arzusu servet kazanmak olan bu burcun en negatif tarafı fazlaca inatçı olmalarıdır. Evde pijama ya da gecelikle keyif sürmeye bayılırlar. Özellikle 15 Mayıs ve 19 Mayıs doğumlu olan boğa burçları, en zayıf organınız boynunuz bu yüzden boyun sağlığınıza ekstra dikkat etmelisiniz. Şimdi bu ayın gündemine neler var gelin beraber bakalım. 11 Mayıs günü Savaş gezegeni Mars ile geçmiş anılarımızı ve toplulukları gösteren Güney ay düğümü arasındaki gergin açıda toplum olarak gerilebiliriz. Enerjisel olarak ufak tefek kazalara açık olduğumuz günlerdeyiz. Çok mecbur değilseniz ameliyat olmak için bu günleri seçmemeye özen göstermenizi tavsiye ederim. Satış yapmak için 1 hafta sonrasını beklemelisiniz. Bu enerjinin etkisini + - 4 gün hissedeceğiz. Özellikle Yay ve Yengeç burcunda gezegenleri olanlar biraz daha bu gergin açıyı daha fazla hissedebilirler. 


 

Ayrıca 11 Mayıs günü gökyüzünde Boğa burcunda bir yeni ay olacak bu yeni aydan sonraki 6 gün içerisinde yeni işlere başlamak, yeni kararlar almak için uygun olmayan zamanlar sakince hiçbir işe başlamadan boğa burcunun sükunetiyle keyfinize bakın.

12 Mayıs günü gerçekleşecek Mars ile Chiron arasındaki gergin açıda spor yaparken sakatlanma riski olabilir. Tartışma olabilecek ortamlarda zor durumlar hatta yaralanmalara kadar varabilen durumlar yaşanabilir siz siz olun tartışmalara meydan verecek ortamlardan uzak durun. Bu zamanın etkisi de +- 4 gün geçerlidir.

13 Mayıs Mübarek Ramazan Bayramımız kutlu olsun.

Bu bayram günü güneşin Neptün’le olan güzel açısında hayal kurmak için güzel zamanınız var. Kendinizi doğanın akışına bırakın gevşeyin, meditasyon yapın ve üzerinizde birikmiş olan negatif enerjiyi pozitife çevirin.

14 Mayıs günü Jüpiter kendi yönettiği Balık burcuna geçiyor. Balık burcunda gezegenleri olanlar ile bu burca uyumlu açı yapacak gezegenleri olanlar için değerlendirilmesi gereken fırsatları içerebilir.

Balık burcu aynı zamanda içinde gizlilik ve sırları barındırdığından bu süreçte toplumda olabilecek kandırılma olaylarında dikkatli olmakta var. Hayatınıza girebilecek yeni bir abartılı olay varsa şüpheyle incelemeyi unutmayın.

15 Mayıs günü Mars ile Satürn arasında gerçekleşecek çekişmeli açıda iş ve başarıya odaklı eylemlerinizde tuttuğunuzu kopartabilirsiniz, ancak acele ile aceleci davranmak yerine zamana yayılacak tohumlar atarsanız daha başarılı olursunuz.

16-20 Mayıs tarihleri arası şifa bulacağınız zamanlar. Bu güzel zamanlarda yaralarınızı sarabilirsiniz.

21 Mayıs tarihinde Satürn gezegeni gerilemeye başlamak üzere durağan pozisyona geçecek, 13 Ekim tarihine kadar gerilemesi ve sonrasında durağan pozisyonundan çıkması zamanına kadar sizin 2021 yılı şubat ayında yaşadığınız konuları yeniden gündeme getirerek gözden geçirmeniz gereken kararlarınız, kaçırmış olduğunuz fırsatlarınız, yarım bıraktığınız işleriniz konusunda fırsat sunacaktır.

26 Mayıs günü Yay burcunda tam Ay tutulması yaşanacak. Etki süresi zamana yayılarak 1 yıl kadar sürecektir. Yay burcunda olan bu tutulmada eğitim, yabancı kültürler, yabancı ülkelerle olan ilişkilerde köklü değişimler gelebilir.

28 Mayıs günü Satürn gerilemesine Merkür önce durağan pozisyona, daha sonra gerilemeye başlayarak eşlik edecek. İkizler burcunda olan bu gerilemede verilen sözlere, vaatlere, atılan imzalara, trafikte kargaşaya karşı biraz daha dikkat gerekiyor. 26 Haziran’a kadar olan bu süreçte sonra yanıldım dememek için 2 kere düşünerek hareket edin. Bu Merkür gerilemesi de size 15 Mayıs ve sonrasında gündeminizde olan olayları yeniden gündeme getirebilir.

5 Haziran Mars ve Plüton karşıtlığı var. Yengeç burcunda zayıf konumda olan Mars güçlü durumdaki Plüton gezegenine karşı, şiddet içeren günler olabilir, yengeç kadınlar ve aileyi anlatıyor aile içi şiddete özellikle dikkat çekmek isterim.

Burç yorumları öncelikle yükselen burçlara göre yazıldığından yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederim.

KOÇ BURCU VE YÜKSELEN KOÇLAR

Sevgili Yükselen Koç’lar yönetici gezegeniniz Mars’ın yengeç burcundaki seyri, sizi ailenizle ilgili konularda çaba sarf etmeye itiyor. Kısa eğitimler ve seyahatler, anlaşmalar, sözleşmeler, alım satım konuları gündeminizde olmakla beraber, Merkür gerilemesinde yapacağınız anlaşmalara ve hayatınıza girecek olan yeni konulara dikkat etmeniz gerekiyor. Bu dönemde eskiden kalan bazı konuşmalar ve anlaşmalar yeniden gündeminize gelebilir. 21 Mayıs tarihine kadar para konularında şans sizinle olabilir. Sosyal ortamlarda olan ilişkilerinizde geri giden Satürn sizi arkadaşlarınız ya da dahil olduğunuz gruplarda olan ilişkiler konusunda eksik bıraktığınız işleri tamamlama fırsatı verecektir. Güzel bir ay diliyorum.

BOĞA BURCU VE YÜKSELEN BOĞALAR

Güneş sizin parlıyor. Kendi paranızı kazanma konusunda oldukça şanslı olabilirsiniz. Yeni kazanç imkanları çıkabilir. Merkür’ün gerileme yapacağı döneme kadar planlarınızı tamamlayabilirseniz gerileme zamanı gözden kaçırdığınız konuları inceleme fırsatı bulabilirsiniz. Para harcama konusunda biraz abartıya kaçma ihtimaliniz var, o mu bu mu derken karasız kalarak ipin ucunu kaçırabilirsiniz benden söylemesi. İşinizle ilgili yeni başlangıçlar ya da fikirler üreteceğiniz güzel bir ay diliyorum.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER

Yönetici gezegeniniz Merkür ve güzellikler gezegeni Venüs sizinle birlikte. Hayatınızda yeni başlangıçlar yapma fırsatı var. Para konularda ailenizle birlikte bir çabanız olsa da karar verirken aceleci davranmayın. Balık burcuna geçecek Jüpiter kariyer hayatınız ya da toplum tarafından görülen durumlarınızda genişleme fırsatı sunabilir. Güzel bir ay diliyorum.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER

Marsın sizinle olan kontağı biraz zorlayabilir, arkanızdan yapılan konuşmalar biraz canınızı sıkabilir. Sağlığınızla ilgili konularda yeni haberlerle sevinebilirsiniz. Kariyerinizle ilgili konularda gizli destekler alıp, yaralarınızı sarabilirsiniz. Balık burcuna geçecek olan Jüpiter’den alacağınız destekle Yabancı Ülkelerle ticaret, seyahat, uzak akrabalar, üniversite eğitimi konularında bir genişleme ve rahatlama sağlayabilirsiniz.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN

Başkaları tarafından görünen evinizde güneş parlamakta. Sosyal grupları anlatan evinizde oldukça hareketli zamanlar var. Arkadaşlarınızla birlikte yeni iş planlamaları, ortaklık kurma girişimleri için görüşmeler yapabilirsiniz. Ailenizden olan kadınlarla ilgili sağlık konularında hastanede yardımcı olarak destek verebilirsiniz. Ortak işler konusundaki evinizde gerilemeye başlayacak olan Satürn sizi biraz yorsa da attığınız adımları pekiştirme konusunda zaman içerisinde size destek verecektir. Mutlu bir ay diliyorum

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR

Uzak akrabalar, yurt dışı ilişkiler, yeni eğitimler, konusunda güneşiniz parlamakta, ikizler burcundaki Venüs, Merkür ve Ay düğümleri sizleri göz önüne taşımakta. Kariyerinizle ilgili anlaşmalar, sözleşmeler gündeme gelebilir. Ancak Merkür’ün ikizler burcundaki hali ve Retro yapacağını düşünürsek temkinli olmanızda fayda olabilir. Bazen hiçbir şey göründüğü gibi olmayabilir. İşiniz gereği başka şehirlere taşınmanız söz konusu olabilir. Yada yeni bir eve taşınmanız söz konusu olabilir. İyi bir ay geçirmenizi dilerim.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER

Başkalarından gelen para kaynakları, yurtdışı ticareti, yeni eğitimler, uzak akrabalarla olan yakın ilişkiler gündeminizde olabilir. Balık burcuna geçen Jüpiter işinizle ilgili genişlemeler yapmanız için size fırsat tanıyabilir. Yabancı bir lisan öğrenme konusunda kurslara yazılmak sizin için daha sonra işinize yarayabilecek getiriler sunabilir.

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER

Ortaklık ve ikili ilişkiler evinizde güneş parlıyor. Ancak Uranüs’ün buradaki seyri sizi ani kararlar alma konusunda dürtebilir. İkizler burcundaki gezegen yığılmaları sizin başkalarının kaynaklarından faydalanma ve krizler evinizde, etrafınızda ortaya çıkabilecek krizlerde iki tarafı uzlaştırma, dış kaynaklı gelirlerinden faydalanma, çözülmemiş miras konularının tekrar gündeme gelmesi söz konusu olabilir. Mars ise uzak aile fertleri ile olan ilişkilerinizde sizleri biraz zorlayabilir. Balık burcuna geçen Jüpiter aşk hayatınızda fazla hareketlilik getirebilir. Çocuklarınızla ilgilenmek için güzel bir dönem.

YAY BURCU VE YÜKSELEN YAYLAR

İkili ilişkileriniz konusunda oldukça aktif bir zaman sizi bekliyor. Ben değil biz derseniz kazançlı çıkan siz olursunuz. 15 ve 19 Mayıs tarihlerinde boyun ve boğaz sağlığınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Gerileyen Merkür günlerinde yaptığınız anlaşmalara verdiğiniz sözlere biraz daha fazla dikkat edin. Ortaklık konusunda acele kararlar vermeyin. 5 Haziran tarihi civarında aile içerisinde maddi manevi kriz zamanları olabilir. Olaylara biraz geniş çerçeveden bakıp krizlerden uzak durmaya çalışın. Güzel bir ay diliyorum

OĞLAK BURCU VE YÜKSELEN OĞLAKLAR

Çocuklarınız, aşklarınız, hobileriniz sizin ışıldayan konularınız. Sağlığınız ve gündelik yaşamınızda hareketli günler yaşayabilirsiniz. İş ilişkilerinde imzaladığınız evrakları dikkatle okuyun. Sağlık konusunda özellikle nefes problemleri yaşayabilirsiniz. İkili ilişkiler ve evliliğiniz konusunda efor sarf edebilirsiniz. Biraz sakin karar vermekte fayda var.  İşinizle ilgili yeni kararlar gündeme gelse de enine boyuna tekrar inceleyip Merkür retrosu sonunda karar vermeye çalışın. Daha önce düşündüğünüz konular tekrar gündeme gelebilir. Güzel bir ay geçirmenizi

KOVA BURCU VE YÜKSELEN KOVALAR

Aile ile ilgili konular gündeminizde. Yeni bir ev almak, daha güzel bir eve taşınmak, gündeminizde olabilir. Ani kararlar alabilirsiniz. Bu dönemde daha çok çocuklarınızın eğitimi, yeni bir hobi edinme, hatta edindiğiniz hobiden daha sonra para kazanma gündeminizde olabilir. İkizler burcundaki gezegen yoğunluğu sizi ikili ilişkiler konusunda da kararsız kılabilir. Bazen 1 tane bile olmayan istedikleriniz çifter çifter önünüze gelebilir. İkilemde kalmamak ve yanlış kararlar vermemek için Merkür retrosunun geçmesini bekleyin.

BALIK BURCU VE YÜKSELEN BALIKLAR

Jüpiter’in burcunuza geçmesi le birlikte daha iyimser bir hale geleceksiniz. Bu dönemde kilo almak kolay olabilir diyet programlarını takip etmekte fayda var. Kardeşler, yakın akrabalar, sözleşmeler konusunda güneş sizin için parlamakta. Ailenizle birlikte yeni bir işe başlama, ortak kararlar alma, yaşantınıza yeni kişilerin gelmesi söz konusu olabilir. Çocuklarınız ya da aşk ilişkileri konusunda kararlar alırken aceleci davranmamakta fayda var. Sağlığınızla ilgili konularda sinirsel sorunlar yaşayabilirsiniz. Güzel bir ay geçirmenizi dilerim.