Balık burcu hassas ve alıngandırlar. Aynı zamanda hassaslığı kadar hayalcidirler ve bir o kadar da romantiktirler. Bu burçtakiler sanatçı ruhludurlar onların bitmek bilmeyen hayal gücü harika eserler çıkarmalarına sebep olur. Naiftirler, kimseyi kırmak istemezler genelde kırılan taraf kendisi olacağını bilse de insanlara güvenmekten vazgeçmezler.

Arkadaşlıkta sonsuz tahammülleri vardır ama siz bunu fazla zorlarsanız yaptığınızı asla unutmaz... Nereye girerse girsin hemen uyum sağlar. En ufak başarısızlık onu yerle bir edebilir. Hisselerinde de pek yanılmazlar tuhaf bir şekilde geleceği hissedebilirler. Hayatında hep yeni şeyler öğrenmek onları mutlu eder. Fazla nasihat dinlemeyi bilmezler bu yüzden başına gelmedik kalmaz ama yine de akıllanmazlar. Hayatında eskilere bağlıdırlar ve pek değişiklik sevmezler. Konfor ve güzellik onlar için çok önemlidir. Evine çok düşkün olduğu için döşerken bu detaylara önem verir. Çünkü zamanın çoğunu evde geçirir. Aileye düşkünlüğü toplum tarafından takdir edilir. Sanatçı ruhlu olan balığın politikaya da ilgi duyması ilginçtir aslında. Balıklar yavaş burçlardır ama hayatının işi olduğunu anlarsa işinde çok başarılı olurlar. Paranın hayatlarında olup olmamasıyla çok ilgilenmezler eğer çok paraları varsa da paylaşmayı severler. Balıkların hassaslığı vücudu içinde geçerlidir, hastalıklara her zaman açıktırlar. Özellikle ayaklarında hep soğuk alırlar. Karın bölgesinde sorun yaşarlar. Dişleriyle de hayatı boyunca sorun yaşar. Bağımlı olmaya eğilimlidirler bu yüzden bu burçlar sigaraya ve alkole başlamışlarsa kolay bırakamazlar.

 16 Şubat akşamı aşk ve paranın gezegeni Venüs Kova burcuna geçiyor. İlk kontağını Plüton ile kuracak.  Venüs ve Plüton kavuşumu; yoğun tutkuyu, sevgi, değer görmek ve maddi /manevi güç elde etmek adına manipülatif davranmayı, teşhirciliği, cinsel tahrik ve erotizm yoluyla istediğini elde etme çabalarını anlatır.Tam Plüton kıskacından kurtulmuşken bu sefer Mars ile kavuşan Venüs özgürlük adına biraz fevri davranabilir. Siz en iyisi şubat ayının sonuna kadar dürtülerinize yenik düşmeyin. 12 Mart günü Balık burcuna geçen Venüs daha rahat edeceği bir duruma gelecek.

 

Koç Burcu: Sevgili Koç, şubat ayında kariyeriniz ve işinizle ilgili ani fırsatlar ile karşılaşabilirsiniz. Harcamalar ve yatırımlar konusunda dikkat etmeniz gereken bir ay olacak. Beklediğiniz ödemelerin gecikmesi, yatırımlarınızdan kazanç sağlamak konusunda güçlük yaşayabilirsiniz. Fırsat gibi gördüğünüz şeylerden zarar görebilirsiniz, başkalarının yönlendirmeleri veya yaptıklarını kopyalamak yerine kendi yöntemlerinizi oluşturmanız size fayda sağlayacaktır. Bu ay ilaç ve gıda zehirlenmelerine karşı dikkatli olmalısınız. Yine ayın sonunda gerçekleşen dolunay işinizle ilgili yapacağınız proje teslimleri kazançlarınızı, değerinizi arttırmanıza yardımcı olacaktır.

 Boğa Burcu: Sevgili Boğa, şubat ayında hayatınız, mesleğiniz, eğitiminiz, kariyeriniz, kaderiniz değişiyor. Doğru bildiklerinizin değişeceği, hayatta güven duyduğunuz kişilere, kurumlara karşı bakış açınızın değişeceği bir ay olacak. Eviniz, çalışma hayatınız, yakın çevrenizde dönüşümler yaşanacak. Sağlık konularına dikkat etmelisiniz. Ayın sonunda çocuklarınızla ilgili sizi mutlu hissettirecek haberler alabilirsiniz. Çocuğu olmayanlar aşk hayatıyla ilgili keyifli zamanlar yaşayacaklar. Bazı Boğa’lar doğum haritası uygunluğuna göre evlenme kararı alabilir veya evlilik teklifi alabilir.

İkizler Burcu: Sevgili İkizler, şubat ayında uzak yol seyahatleri, eğitimler, hukuksal konularda şanslı olacaksınız. Ayın ilk haftalarında mali durumuz düzeliyor, ortak çalışmalardan elde ettiğiniz gelirleriniz artıyor. Çok fazla sosyalleşecek, işiniz ve kimliğiniz ile ön planda olacaksınız. Bazı seyahatlerinizi iptal etmek durumunda kalabilirsiniz. Ayın son haftasında kariyer ve ev yaşantınızla ilgili konularda bir düzenlemeye gideceksiniz. Taşınma konuları gündeminizde olabilir.

Yengeç Burcu: Sevgili Yengeç, Hayatınızdaki bazı insanlara veda etmeniz gerekebilir, aniden hayatınızdan çıkan insanların duygusal olarak üzerinizde bıraktığı şok etkisini şubat sonuna kadar yaşayabilirsiniz. Ölüm ve yaşam arasındaki o kısa çizginin anlamını çok defa sorgulayacağınız ve sevdiklerinizle daha fazla vakit geçirmek isteyeceksiniz. Sigorta ödemeleri, vergiler, muhasebesel konularla ilgili beklenmedik olaylar ile karşılaşabilirsiniz. Arkadaşlarınızla daha sık görüşecek, kısa yolculuklar veya ziyaretler gerçekleştireceksiniz.

Aslan Burcu: Sevgili Aslan, Bu ay beraber olduğunuz insanlar ile fikir ayrılıkları, yol ayrılıkları yaşayabilirsiniz. 24 Şubat tarihinde gerçekleşecek Dolunay ile gelir-gider dengesi sağlamaya çalışacak, muhasebe kayıtlarınız, sigorta ödemeleriniz, vergi ödemelerinizle ilgileneceksiniz. Ortak gelirler ile ilgili yeni düzenlemeler yapabilirsiniz. Bu ay sağlığınıza dikkat etmelisiniz, tansiyon ve kalp ile ilgili hassas davranmanız gereken bir ay olacak. Patronunuz veya hayatınızdaki otorite figürleri ile ani gerilimlere açık bir ay olacak ani kararlar almadan gerçekçi düşünceler ile hareket etmelisiniz.

Başak Burcu: Sevgili Başak, beraber çalıştığınız insanların işten ayrılması, görev bırakması sorumluluklarınızı arttıracaktır. Çalışma ortamınızda haksızlığa uğradığınızı düşünseniz bile kariyerinizle ilgili sizi olumlu etkileyecek gelişmeler olacak. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir ay, bol koşuşturmacalı, işinizin içeriği değişiyor, sorumluluklarınız değişiyor, ekibiniz güçleniyor. Etrafınızdaki insanların duygusal beklentileri karşısında ne yapacağınızı bilemeyebilirsiniz. Olaylara yaklaşım biçiminizi değiştirmeniz gerekebilir. İnsanların sizden beklentileri daha duygu odaklıyken siz daha gerçekçi ve rasyonel yaklaşımlar sergileyebilirsiniz.

Terazi Burcu: Sevgili Terazi, Aşk hayatınızda partnerinizle gerilimli tartışmalar içinde bulabilirsiniz kendinizi, fiziksel olarak yakın olamamak, uzak mesafe ilişkisi olanlar için bu ayın ilk haftaları gergin geçebilir. Bekar olan Terazi burçları için şubat ayı oldukça hareketli geçecek, yeni bir aşk gelebilir. Üretkenlik ve sanatsal yönleriniz aktif olacak. Bazı teraziler spora başlayabilir. Çocuğu olan Teraziler bu ay en çok çocuklarıyla ilgilenecekler, onların eğitimleri için harcamalar yapabilirler. Çalışanlarınız, günlük rutinlerinizle ilgili bazı değişimler meydana gelebilir.

Akrep Burcu: Sevgili Akrep. Aile ile yapılan işler veya aile sorumlulukları bu ay gündeminizi fazlasıyla meşgul edecek. Ev değiştirebilir, taşınabilirsiniz. Evinizle ilgili bir dönüşüm, yıkım kararı alınabilir. 24 Şubat itibariyle aşk hayatınızda yaşadığınız konuları arkadaşlarınızla çözümlemek isteyebilir, daha fazla sosyalleşmek ve olaylardan uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Bu ay ev ve aile içinde gerçekleşen olaylar nedeniyle işinize vakit ayırmakta zorlanabilirsiniz. Veya iş ortamınızda sürekli olarak mücadele etmeniz gereken insanlar ile karşılaşabilirsiniz.

Yay Burcu: Sevgili Yay Çalışanlarınız, beraber çalıştığınız insanlar değişiyor. Mali konularda yeni fırsatlar ile karşılaşabilirsiniz ancak atacağınız imzalara dikkat etmelisiniz. Medya ve iletişim konuları ile daha yakından ilgilenecek yeni bir şeyler öğrenme ihtiyacı hissedeceksiniz. 24 Şubat itibariyle kariyeriniz ve işinizle ilgili konularda iletişim sorunları oluşabilir. Aile içinde yanlış anlaşılmalar yaşanabilir. Eviniz ve yaşam alanlarınızla ilgili su ve tesisat sorunları oluşabilir

Oğlak Burcu: Sevgili Oğlak, Çocuklar ve aşk hayatınızla ilgili sizi zorlayan yeni mali gelişmeler olabilir. Bu ay kendinizi değersiz hissettirecek olay ve kişiler ile daha fazla uğraşmanız gerekecek. Finansal konularda sizi ileriye taşıyacak fırsatlar ile karşılaşacaksınız ancak bunları gerçekleştirme noktasında karşınıza beklenmedik engeller çıkabilir. Çocuklarınızın sağlığıyla ilgili konular gündeminizde olabilir. 24 Şubat itibariyle etrafınızdaki insanlardan uzaklaşmak isteyebilir, seyahat planları yapabilirsiniz. Eğitim ve akademik konularla daha fazla ilgilenecek bazı eğitimlerinizi bitireceksiniz. Aşk hayatınızdaki sorunları Başak dolunayı sonrasında çözüme kavuşturabilirsiniz.

Kova Burcu: Sevgili Kova, Krizleri geride bırakmak ve ayağa kalmak için bir fırsat olabilir. Özellikle yurt dışıyla bağlantılı konular, eğitimler, seyahatler konusu daha fazla ilgi alanınız haline gelecek. Yeni bir ev düzeni yapabilir bu yeni düzenler için mali olarak biraz zorlanabilirsiniz. 24 Şubat tarihinde gerçekleşecek Dolunay yaptığınız iş anlaşmaları, muhasebesel hatalar nedenle fazla para harcamanıza neden olabilir.-

Balık Burcu: Sevgili Balık, şubat ayı tamamen içe döndüğünüz, psikolojik olarak sizi zorlayan olayların ne olduğunu gün yüzüne çıkartacak etkiler barındırıyor. Özellikle ocak ayında yaşadığınız olaylar ve hissiyatları çözümleyebilmeniz adına kendinizle daha fazla vakit geçirmek isteyeceksiniz. Yakın çevrenizle iletişim kurarken gergin hissedebilirsiniz, kardeşler, komşular ile yapacağınız görüşmelerde sizi olumsuz etkileyen diyaloglar içinde kalabilirsiniz. Düşünceleriniz, fikirleriniz tamamen değişecek şekilde şaşırtıcı olaylar yaşayabilirsiniz. 24 şubat itibariyle gerçekleşecek Başak dolunayı partneriniz ile ilgili duygusal konularda anlaşmazlıklara neden olabilir. Ayın son haftalarında duygularınızı anlatmak isteyecek ve insanlarla iletişim kurmak isteyecek yaşanan yanlış anlaşılmaları çözümlemek isteyeceksiniz.