Güneş’i Yay burcunda olanlar neşeli ve coşkuludur. Maceracı ruhta olmaları gelişmelerinde ki en büyük etkendir. Güneş Yay burcunu sever. Kendine güvenlidir. İyimserdir. Yay burcunda kaybetmek diye bir şey yoktur. Her giriştiği olaya kazanacakmış özgüveni ile girer.

Hareketli, mutlu, konuşkan, eğlenceli, cesurdur. Risk almaktan çekinmez. Kötü açılarında düşüncesiz, sorumsuz, dağınık, sözünde durmayan, değişken, eğlenceye fazlaca düşkün, ahlaki yönden zayıf bir yapı sergileyecektir.

Yay burcu ateş enerjisini uluslararası, eğitim, araştırma, seyahat ve akademisyenliğe yöneltir. Tarihsel bilgileri toplar, korur, sentez yapar ve bu yüzden de biraz filozoftur.

Bu ayın önemli zamanlarına bakacak olursak

8 Kasım’da Venüs yönettiği burç olan Terazi burcuna geçti. İkili ilişkiler, denge ve nezaket, hukuksal konular gündemimizde,

10 Kasım Merkür yay burcunda iletişim konuları biraz abartılı ve ateşli konular olabilir. Sık sık kendinizi yurt dışı seyahat planlamaları yaparken bulabilirsiniz.

13 Kasım Akrep yeni Ay’ı bu yeni ay bize beklenmeyeni bekle diyor. ani ve şok edici olayları yaşayabiliriz.

20 Kasım Güneş Mars kavuşumu yüksek tansiyona dikkat.

22 Kasım güneş yay burcuna geçiyor. Hoş geldin umutlu neşeli günler.

Yükselen Koç ve Koç Burçları

Bu ay en çok para konuları gündeminizde olacak. Ani para giriş ve çıkışları gündeminizde olabilir ya da çocuğunuz için beklenmedik harcamalar yapabilirsiniz. Terazi burcuna geçen Venüs ikili ilişkilerde size güzellikler sunarken kendi başınıza karar veremediğiniz konularda sevdiğiniz kişilerin önerileri size karar verme aşamasında yardımcı olacaktır. Söz, nişan düğün ya da ikili ilişkiler için güzel zamanlar keyfini sürün. Güzel bir ay diliyorum.

Yükselen Boğa ve Boğa Burçları

Sevdiğiniz insanlarla bu ay biraz rekabet ve çekişme içine girebilirsiniz. Bazılarınız için taşınma zamanı, eğer taşınıyorsanız biraz sakin olmaya özen gösterin. Venüs’ün terazi burcuna geçmesiyle birlikte iş ortamında güzel uyumlu zamanlar yaratabilirsiniz. Kasım ayının sonlarında maddi olarak biraz zorlanabilirsiniz. Beklediğiniz bir alacağınız varsa çok fazla gelir diye ona güvenerek iş yapmayın. Güzel bir ay diliyorum.

Yükselen İkizler ve İkizler Burçları

Bu ay sizin için çalışma koşulları gündemde daha fazla yer alacak.

İdrar yolları enfeksiyonlarına dikkat etmelisiniz. Şeker ve böbrek sorunlarınız varsa ekstra dikkat etmelisiniz. 25 Kasım’dan sonra ikili ilişkilerde oldukça hareketli zamanlar sizi bekliyor. Venüs sizin aşk evinize geliyor sevgilinizle keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Fırsat buldukça kendinize zaman ayırıp spor yaparsanız daha mutlu hissedersiniz. Güzel bir ay diliyorum.

Yükselen Yengeç ve Yengeç Burçları

Bu ay en çok çocuklarınız için zaman harcayabilirsiniz. Spor yapmak, hobilerinizle ilgilenmek size iyi gelecektir. Evinizle ilgilenmek için oldukça uygun zaman içerisindesiniz. Yenilikler yapabilirsiniz.  Kasım ayının sonlarında sağlık ya işinizle ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Güzel bir ay diliyorum.

Yükselen Aslan ve Aslan Burçları

Bu ara çok fazla misafir ağırlayabilirsiniz. Yakın çevreniz ve kardeşleriniz ile olan ilişkilerinize bir denge gelebilir. Daha uyumlu davranışlar sergilenebilir. Öğrenciler için oldukça şanslı zamanlar.

Seyahat planlarınız varsa çok keyif alacağınız seyahatler yapabilirsiniz. Aile içerisinde bazı gerilimler yaşanabilir. Güzel bir ay diliyorum.

Yükselen Başak ve Başak Burçları

Bu ay kazançlarınızın katlandığı bir ay olabilir. Emlak konuları gündeme gelebilir. Yakın çevre ve kardeşleriniz ile olan ilişkilerinizde bazı zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Geçmişten gelen alacak konularınız varsa yeniden gündeme gelebilir. Güzel bir ay diliyorum.

Yükselen Terazi Ve Terazi Burçları

Yönetici gezeniniz Terazi burcuna gelmişken, güzelleşmek için harekete geçebilirsiniz. Saçınıza bir tarz vermek, görüntünüzü değiştirmek için uygun zamanlardasınız. İletişim kanallarınızın oldukça aktif olduğu zamanlardasınız. Güzel bir ay diliyorum.

Yükselen Akrep ve Akrep Burçları

İkili ilişkilerinizde zorlanmalar devam ediyor. Başkalarından destek beklerken bir anda yalnız kaldığınızı görebilirsiniz. Kendi kararlarınız kimseye danışmadan alırsanız daha isabetli kararlar verebilirsiniz. Bu dönem biraz içe dönmek size iyi gelecektir. Kasım ayı sonunda para ile aranız düzelecektir. Ancak riskli yatırımlardan uzak durun. Güzel bir ay diliyorum.

Yükselen Yay ve Yay Burçları

Bu ara kendinizi biraz motivasyonsuz görebilirsiniz. Canınız bir şey yapmak istemeyebilir. Bu ay zararlı alışkanlıklarınızı bırakma konusunda tam da zamanı diyebiliriz. Arkadaşlarınız, sosyal çevreniz ile ilişkileriniz çok hareketlenebilir. İşten elde ettiğiniz gelirlerinizde artışlar olabilir. Güzel bir ay diliyorum.

Yükselen Oğlak ve Oğlak Burçları

Ortak arkadaşlıklar, kulüpler, dernekler konuları gündeminizde olabilir. arkadaşlarınız arasında liderlik yapabilirsiniz. Bir organizasyon yapmak isterseniz en güzel zamanlar. Tabi tüm bunları yaparken eşinizi ya da çoğunuz varsa onu ihmal edebilirsiniz. Riskli yatırımlardan uzak durmalısınız. Güzel bir ay diliyorum.

Yükselen Kova ve Kova Burçları

İş değişiklikleri, kariyeriniz ile ilgili konular gündeminizde olabilir.

Öğrenci olan kova burçları sizin şahane bir dönem. İş ile ilgili konularda hem güzel gelişmeler hem de kendinizi rekabet ile sınanacağınız ortamlar içerisinde bulabilirsiniz. Para ile ilgili konularda uzunca bir süre hesap ayarlaması yapmaya başlasanız iyi olacak. Bekar kova burçları yeni birisi ile tanışabilir sonraki zamanda iyi ilişkiler gerçekleştirebilirsiniz. Güzel bir ay diliyorum.

Yükselen Balık ve Balık Burçları

Hayatınıza anlam katan kişilerle tanışmak bir araya gelmek zamanı.

İş konuları gündeminizde ise isabetli kararlar verebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki insanlardan beklediğiniz desteği alamayabilirsiniz, çok ta canınızı sıkmayın. Şu dönemde hukuki olarak şansınız pek parlak görünmüyor. Bir mahkeme süreci başlatacaksanız daha sonraki zamanları bekleyin. Uzun seyahatler için de çok uygun zamanlarda değilsiniz. Güzel bir ay diliyorum.