16:17 ÖZEL HABER

Gazete tadında hazırladığımız ‘İş, Yaşam ve Politika Dergisi Haberes’in 48’inci sayısıyla yine karşınızdayız. Nisan 2024 sayımız yine kaliteli yine dopdolu.

16:06 KÜLTÜR SANAT

“… korkarım biz de aradığınızı bulamayacaksınız, bizler, yani yoksul ve yaşlı emekliler soframızda bir parça ekmek bulabilirsek mutlu oluyoruz. Deli gibi yukarılara çektiğiniz fiyatlarınıza ayak uyduramayız artık… bizim gibilerin zamanı geçti.” (s.39)

15:19 EĞİTİM

Eskişehir İl Müftülüğü'nde Hafızlık Değerlendirme ve Proje Hafızlık Ortaokulu Toplantısı yapıldı.

15:16 GÜNDEM

AK Parti Eskişehir Milletvekili Fatih Dönmez, 2021 yılında Gara’da şehitlik mertebesine ulaşan Mevlüt Kahveci'nin annesi Ayşe Güler hanımefendiyi hanesinde ziyaret etti.

15:12 ÇEVRE

Eskişehir'de Eskişehir'de kuvvetli rüzgar ve fırtınanın etkili olması sonucunda bir binanın yan tarafında bulunan yalıtım straforları koparak aşağı uçtu. Olayda şans eseri kimse yaralanmazken, belediye ve zabıta ekipleri bölgenin temizlenmesinin ardından etrafa şerit çekerek tedbir aldı.

15:02 ÇEVRE

Tepebaşı Belediyesi’nin de paydaşı olduğu Eko Okullar Projesi’ni uygulayan okullardan 500 kişilik öğrenci ve öğretmen Karaalan Mahallesi’nde 3 bin fidanı toprakla buluşturdu.

23 saat önce ÇEVRE

Meteoroloji, Eskişehir ve Kütahya çevrelerinde kuvvetli rüzgar ve fırtınanın beklendiği duyurarak meydana gelebilecek olumsuz durumlara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiği konusunda uyarı yaptı.

23 saat önce SİYASET

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, CHP Eskişehir Milletvekilleri Utku Çakırözer, Jale Nur Süllü ve İbrahim Arslan ile bir araya geldi. Çakırözer, Süllü ve Arslan, yeni döneminde Başkan Ataç’a başarılarının devamını diledi.

23 saat önce SİYASET

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak ve beraberindeki heyet, Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’ye tebrik ziyaretinde bulunarak görevinde başarılar dilediler.

1 gün önce GÜNDEM

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Eskişehir Sanayi Odası (ESO) Başkanı Celalettin Kesikbaş ile bir araya geldi. Kesikbaş, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçiminin ardından tekrar Başkanlığa seçilen Başkan Ataç’ı tebrik etti.