12 saat önce ÖZEL HABER

Eğitim İş Hukuk Sekreteri Ebru Sungar, bu hukuksuzluğa karşı daha önce itiraz dilekçesi verdiklerini belirterek; “Üyemiz Yalçın Fazıl Eker’in Tepebaşı Nafiye-Hüseyin Küçükoğlu Halk Eğitim Merkezi’ne müdür olmaması için birileri tiyatro çevirdi. ‘Kul hakkı yemeyi’ alışkanlık haline getirenlerden yargıda hesap soracağız” dedi.

14 saat önce KÜLTÜR SANAT

Türkiye'nin sanat eğitimi konusunda önde gelen fakültelerinden biri olan Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), tüm bölümleriyle Anadolu Üniversitesi'nin en çok tercih edilen fakültelerinden birini oluşturuyor.

14 saat önce BÖLGE

Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, katıldığı ‘Yerelden İktidara' konulu söyleşide halka seslendi.

14 saat önce ASAYİŞ

Eskişehir’de tarihi eser bulmak için iş makinesiyle kaçak kazı yapan 10 şüpheli, jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyon sonucunda suçüstü yakalandı.

14 saat önce GÜNDEM

İletişim Başkanlığı’na bağlı olarak çalışan Basın İlan Kurumu Genel Müdürlüğü, faaliyet gösterdiği büyükşehirlerdeki 28 şubesinin 13’ünü kapattı.

14 saat önce KÜLTÜR SANAT

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi tarafından Kentpark Amfide düzenlenen "Sahne Açık" etkinliğinde gençler, muhteşem performanslarıyla müzikseverlere unutulmaz bir gün yaşattılar.

14 saat önce GÜNDEM

Tepebaşı Belediyesi’nin Muharrem Ayı dolayısıyla geleneksel hale getirdiği aşure ikramına Eskişehirliler yoğun ilgi gösterdi. Tepebaşı Belediyesi geleneksel hale gelen Muharrem Ayı aşure ikramını bu sene de devam ettirdi.

15 saat önce GÜNDEM

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’nin seçim vaatlerinden biri olan Aktif Yaşam Parkı, Sazova Mahallesi’nde hayata geçiriliyor. Emekli vatandaşların torunlarıyla keyifli vakit geçirebileceği park, Eskişehir’e yeni bir soluk getirecek.

15 saat önce SİYASET

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak, CHP’li belediyelerin SGK prim borçlarına ilişkin açıklamada bulundu.

17 saat önce SPOR

Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü hentbol takımının başarılı oyuncusu Toprak Yeşil, U-14 Erkek Milli Hentbol Takımı Gelişim Kampı’na davet edildi.