Başak detaylara önem veren, başkalarına hizmet edinmeyi görev edinmiş, dişil bir burçtur. Romantik olmaktan çok gerçekçidir. Bu nedenle onun başını döndürebilmek zor olacaktır. Mükemmelliğe önem veren bu burç ilişkilerinde kendisini bir kurban haline dönüştürebilir.

Ne kadar akılcı ve dakik olsa da karşısına duygusal açıdan hassas ve daha karmaşık karakterler çıkabilir. Dikkatleri üzerine çekmediği sürece çok iyi bir organizatör, pazarlamacı ya da yönetici olabilir ancak kişisel başarı ve performansından çok yaptığı işi önemseyecektir.

Bu ayın önemli zamanlarını not alın.

13 Ağustos Pazar saat 14.15’te Güneş ve Venüs, Aslan burcunda kavuşuyor.

16 Ağustos Çarşamba saat 12.37’de Aslan burcunda 23 derecede bir Yeni Ay gerçekleşiyor.

23 Ağustos Salı saat 12.02’de Güneş, Başak burcuna geçiş yapıyor. Doğum gününüz kutlu olsun sevgili başaklar. 

23 Ağustos Salı saat 22.59’da Merkür, Başak burcunda geri hareketine başlıyor. İletişim kazalarına dikkat edin.

27 Ağustos Pazar saat 16.20’de Mars, Terazi burcuna geçiyor. Daha özgürce ve nazikçe kendimizi ifade edebiliriz. Denge ve uyum arama zamanları

29 Ağustos Salı saat 05.39’da Uranüs, Boğa burcunda geri hareketine başlıyor. Kazançlar, eğitim, yaşlılar ile ilgili konular gündeme tekrar gelebilir.

30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun

31 Ağustos Perşembe saat 01.35’te balık burcunda 7 derecede bir Dolunay gerçekleşiyor. 

5 Eylül Jüpiter balık burcunda geri hareketine başlıyor. Jüpiter Retro’sunda başkalarının görmezden geldiği fırsatları değerlendirmek için idealdir ve krizleri fırsata dönüştüren girişimciler gündeme gelebilirler. Ruhani yerlere spritüal amaçlı, nostaljik yolculuklar yapabilirsiniz.

5 Eylül Venüs artık düz hareketine geçiyor. Değersizlik duygusu son buluyor. Para algısı değişiyor ve lüks tüketim ürünlerini alabilirsiniz.

6 Eylül saat 14.05 de güneş ve retro Merkür tam kavuşum halinde olacak. dileklerinizi dilemenin zamanı

15 Eylül başak burcunda yeni ay.

17 Eylül Jüpiter Venüs karesi. Savurgan. Ölçüsüz ve dikkatsiz davranışlar. Talihi zorlamak, şansına aşırı güvenmek. Hedefleri aşırı yüksek tutmak, tanınmak için abartılı bir arzu, elde ettikleriyle hiçbir zaman yetinmeme.

Yükselen Koç Burcu ve Koç Burçları

Sevgili koç burcu, aşk hayatınızda kararsızlık ve geri çekilme eğilimi yaşayabilirsiniz. Venüs retrosu nedeniyle eski ilişkileriniz gündeme gelebilir. Bu dönemde sevgilinizle iletişiminize dikkat etmeniz gerekebilir İş ve kariyer hayatınızda ise başarı, övgü ve kazanç elde etmek için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Ancak bunun için sabırlı, mantıklı ve çözüm odaklı olmanız gerekebilir. Dedikodu, aldanma ve yanılgılardan uzak durmanız faydalı olacaktır. Parasal konularda ise harcamalarınızı dengelemeye çalışmalısınız. Yatırım yapmak istiyorsanız, riskli girişimlerden kaçınmalısınız. Eksiklerinizi görmek ve fikirlerinizi geliştirmek için bu dönemi fırsata çevirebilirsiniz. Güzel bir ay diliyorum.

Yükselen Boğa Burcu ve Boğa Burçları

Sevgili Boğa burcu, iş ve aşk hayatında bazı fırsatlar ve zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Ağustos ayının ilk yarısında, Aslan burcunda gerçekleşen Güneş ve Venüs kavuşumu, Yeni Ay ve Merkür gezegeninin hareketi, kariyer, eğitim ve iletişim alanlarında şanslı ve bereketli olmanızı sağlayabilir. Ancak, aynı zamanda iş ilişkilerinizde duygusal problemler yaşamanıza ve karşılıklı fikir ayrılıklarına neden olabilir. Kova burcunda gerçekleşen Dolunay ve Merkür gezegeninin Başak burcuna geçişi ile boğa burcunun aile, ev ve yuva alanlarında bazı değişimler ve sürprizler yaşamasına yol açabilir. Güzel bir ay diliyorum.

Yükselen İkizler Burcu ve İkizler Burçları

Sevgili İkizler burcu, iletişim, eğitim, seyahat ve hedefler alanlarında önemli gelişmeler yaşayabilir. Aslan burcunda gerçekleşen Güneş ve Venüs kavuşumu, Merkür gezegeninin hareketi, İkizler burcunun insan ilişkilerinde paylaşımlarını, haberleşmelerini, görüşmelerini ve yazışmalarını artırabilir. İş ve sosyal yaşamında hareketli ve yaratıcı bir zaman geçirebilir, yeni bir eğitime başlayabilir, bir sertifika alabilir veya bir kitap yazabilir. Merkür gezegeninin Başak burcuna geçişi, İkizler burcunun uzun yolculuklara çıkmasına, yurt dışına taşınmasına veya kent değiştirmesine neden olabilir. Güzel bir ay diliyorum.

Yükselen Yengeç Burcu ve Yengeç Burçları

Sevgili Yengeç burcu, para, ilişki ve kariyer alanlarında önemli gelişmeler yaşayabilir. Ağustos ayının başında, Kova burcunda gerçekleşen dolunay, Yengeç burcunun ekonomik durumunu ve ruh halini etkileyebilir. Bu dönemde gelir ve gider dengesini kurmak için çaba göstermelidir. Ayrıca, Venüs gezegeninin geri hareketi, Yengeç burcunun aşk hayatında bazı sorunlar yaratabilir. Sevgilinizle iletişim kurarken daha anlayışlı ve sabırlı olmalısınız. Ağustos ayında, Merkür gezegeninin Başak burcuna geçişi ile kariyerinizde ilerlemek için fırsatlar bulmanıza yardımcı olabilir. İş hayatında daha detaylı ve titiz çalışabilirsiniz. Güzel bir ay diliyorum.

Yükselen Aslan ve Aslan Burçları

Sevgili aslan burcu, birebir iletişimde olduğunuz kişilerle aranızdaki olayları düşünebilir, bir sonuca varabilmek için yoğunlaşabilirsiniz. İş konusunda profesyonel düşünmeli.  Bu işle ilgilenen diğer insanların görüş ve çalışmalarına da göz gezdirmelisiniz. Duygusal konularda ise partnerinize karşı tutumlarınızı düzenlemeniz gereken bir dönemdesiniz. Heyecan, korku, sevgi, öfke gibi duyguların sizi yaşamak istediklerinizden uzaklaştırmaması için her şeyin dozunu ve madalyonun arka yüzünü de bilerek ilerlemenizde fayda var. Güzel bir ay diliyorum.

Yükselen Başak ve Başak Burçları

Sevgili başak burcu, geçen ay biraz zor geçmiş olabilir. Bazıları aile ya da kendisinin sağlık sorunları ile uğraştı. 27 Ağustostan sonra biraz nefes alma zamanı geliyor. Yönetici gezegeniniz Merkür’ün geri hareketi ile birlikte daha önceden yarım kalan işlerinizi, anlaşmalarınızı tamamlamak için fırsatlar çıkacaktır. Özellikle 6 Eylül günü sözlerinizi dikkatle seçin belki de oluverir. Para konularında harcamalarınıza dikkat edin. Çok fazla para harcayabilir, gelir, gider dengesini bozabilirsiniz. Güzel bir ay diliyorum.

Yükselen Terazi ve Terazi Burçları

Sevgili terazi burcu, sağlık konularının gündemde olması sizi zorlayabilir. 27 Ağustostan sonra Mars’ın burç değiştirmesiyle ikili ilişkilerde denge ve uyum arayışın artacaktır. İlişkiler konusunda başlangıçlar yapmak seni motive edecektir. Günlük yaşantın ya da iş konularında sorunlarını çözüm odaklı düşünmekte zorlansan da başaracaksın. 26 Ağustos günü istediklerini gerçekleştirme konusunda gayret gösterdiğin takdirde kazanan taraf sen olacaksın. Aile içerisindeki olaylarda çözüm üretmek konusunda oldukça başarılı olacaksın. Güzel bir ay diliyorum.

Yükselen Akrep ve Akrep Burçları

Sevgili akrep burcu, 13 ağustostaki Güneş ve Venüs kavuşumunda, ortaklıklar ve çocuklar ile ilgili konularda sorunlar yaşayabilirsin. Çevrenden alacağın destek ile çabucak sorunları çözeceksin. Para konusunda biraz sıkılabilirsin. Harcamaların artabilir. Bu dönemde, anne tarafından bir miktar para parçalar halinde eline geçebilir. Harcamak için acele etme. Güzel bir ay diliyorum.

Yükselen Yay ve Yay Burçları

Sevgili yay burcu, yükseköğretim konularında önüne gelen son fırsatları iyi değerlendirmelisin. Mahkemeler, alacak davaları konusunda hak edilmiş kazançların bir anda gündeme gelebilir. işinle ilgili biraz agresif durumlar ortaya çıksa bile, konuşarak çözümlenecektir. Merkür’ün geri hareketi daha önce müracaat ettiğin açık pozisyonlarda sana yeniden şans verebilir. 17 Eylül’deki Jüpiter Venüs karesinde, işinde, günlük yaşantında savurgan, ölçüsüz ve dikkatsiz olabilirsin. Bu süreçte talihinizi zorlayıp, şansınıza aşırı güvenebilir, hedeflerinizi aşırı yükseltip, tanınmak için abartılı bir arzu taşıyabilir ve elde ettiklerinizle yetinmeyebilirsiniz. Güzel bir ay diliyorum.

Yükselen Oğlak ve Oğlak burçları

Sevgili oğlak burcu, ödemeler konusunda zorlansan da düze çıkmaya az kaldı. 6 Eylül’den sonra istediğin kredileri alabilirsin. Kariyer alanında savaş verirken dengeyi sağlayabilmek adına ödün vermek zorunda kalabilirsin. Merkür gerilemesi ile yükseköğrenim, mahkemeler, uzak yerlere yeniden seyahatler gündeme gelebilir. Alamadığınız nafaka konularında şans sizden yana olabilir. Çocuklarınız ile ilgili ani harcamalar çıkması sizi şaşırtmasın. Sevgiliniz ya da çocuklarınız için kredi borçlanması yaşayabilirsiniz. Güzel bir ay diliyorum.

Yükselen Kova ve Kovalar

Sevgili kova burcu, burcunda olan dolunay ile ikili ilişkiler, ortaklıklar konusunda farkındalıklar ortaya çıkmıştır. Hayatınızda sizi değersiz kılan kişiler olsa da zaman içerisinde aranızdaki sorunları çözümleyeceksiniz. Venüs retrosunda daha önceden deneyimlediğiniz ancak sona eren ilişkiler yeniden başlasa da sonucu konusunda iyice düşünmelisiniz. Merkür gerilemesi zamanı kimselerden borç alıp kimselere de borç vermeyin. Vergi ve ödemeler konusunda gözden kaçırdıklarınız bir anda önünüze gelebilir. Güzel bir ay diliyorum.

Yükselen Balık ve Balık burçları

Sevgili balık burcu, bu ay sizin için sağlık konuları ön planda olacak. Sizden saklanan olaylar bir anda önünüze gelecek ve aydınlanma yaşayacaksınız. Ruhsal yönden zorlanmalar ve kendinizi güvende hissedememe duygusu olsa da bunu da çabucak aşacaksınız. İş değiştirme, yeni bir işe başlama için olumlu zamanlardasınız. Önceden görüşme yaptığınız kişilerle tekrar görüşebilirsiniz. Merkür’ün başak burcunda gerilemesi ile özel hayatınız, ikili ilişkileriniz konusunda biraz daha dikkatli olmalısınız. Ortaklı ilişkilerde çok aceleci davranmayın.  Güzel bir ay diliyorum.