İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, son yıllarda Türk Siyasetinin yükselen değeri. Her geçen gün liderlikte ustalaşırken, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti’ye karşı muhalefet görevini başarıyla yürütüyor.

Akşener’in bu performansı İYİ Parti’nin oylarını arttırıyor. Eskişehir’de de aynı tablo yaşanıyor. Eskişehir merkez sağ siyasetinin duayen ismi Orhan Kesikoğlu, eski Devlet Bakanı Bahattin Şeker, Eskişehir’in başarılı işadamı Nebi Hatipoğlu’nun adları milletvekili adaylığı için geçmesi partiye oy vermeyi düşünen kesimi heyecanlandırıyor. Kongre süreçlerinde yaşanan ayak oyunlarına rağmen Eskişehir’de İYİ Parti rüzgarı esiyor.  Eskişehir İl Başkanı Emine Edizgil'de kongrelerde kararlı ve ilkeli tarzıyla sadece partililerden değil, her kesimden takdir topluyor. CHP’ye ve AK Parti’ye oy veren merkez sağ seçmenler artık; “Ben oyumu İYİ Parti’ye vereceğim” diyor.  İYİ Parti Eskişehir’de potansiyeli yüksek, güçlü isimlerle seçime girebilir. AK Parti ve CHP’nin milletvekili aday listelerinde yanlış yapması durumunda İYİ Parti Eskişehir’de 1’inci parti olabilir.

////////////

NOSTALJİ

Es Es’in Unutulmaz Başkanı

Yıl 1997. 26 yıl önce.  Yer: Eskişehirspor Kulüp binası. Eskişehirspor Başkanı merhum Ahmet Sezer, Eskişehirspor Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Bekir Sıtkı Saraç çalışıyor. 1997-1999 yılları arasında Eskişehirspor Başkanlığı yapan Ahmet Sezer onbir yıl önce bir Ocak Ayı’nda (12 Ocak 2012) Antalya’da vefat etti.  Onu bu yıl  12 Ocak’ta 11’inci ölüm yıldönümünde andık. Eskişehirspor’a büyük hizmetleri olan Sezer, Atatürk Bulvarı’nda kendi imkanlarıyla Ahmet Sezer Ortaokulu’nu yaptırarak, Milli Eğitim’e bağışlamıştı.  ES ES’in unutulmaz Başkanı Ahmet Sezer’i rahmetle anıyorum. Mekanı Cennet olsun…