Yengeç burcu zodyağın romantikleridir. Yengeç burcu insanları kendi endişelerine karşı korunmak için etraflarında bir kalkan oluşturur gibi insan toplarlar, yardımcılıkları ve ilgileri ile insanları birleştirici özellikleri vardır. Yengeçler kendilerine emniyet ve güven sağlayan aileler olurlar. İçlerinde taşıdıkları o büyük hırs olmasa hazırladıkları güvenli alanları hiç terk etmezlerdi.

Vatanlarına, ailelerine ve çocuklarına hiç tükenmeyen bir bağlılık gösterirler. Tüm bunların yanı sıra aşırı derece de sahiplenicidirler. Sevdiklerine adeta yapışıp, yardımseverlik ve iyilik yaparak onları boğarlar. Kendi ruh hallerini çevresindeki insanlara da dayatmayı severler. Kısaca bazen duygusal egoistliğe kadar gidebilir bu halleri.

Şimdi gelelim bu ayın önemli zamanlarına

21 Haziran güneş yengeç burcunda tüm yengeç burçlarının doğum günü kutlu olsun.

29 Haziran Satürn balık burcunda önce durağan hale gelip, 16 Kasım 2024 tarihine kadar geri seyrine başlayacak. Bu seyir bizleri 2024 yılının mart ayına kadar geri götürecek. Hafızanızı yoklayın yarım kalan konuları tamamlamaya gayret edin son fırsatı iyi değerlendirin.

1 Temmuz Neptün geri hareketine başlamak üzere durağan hale gelip, 8 Aralık 2024’e kadar geri seyrine başlayacak. Dejavu yaşamaya hazır olun ben bunu daha önce hayal ettim ya da yaşadım diyebilirsiniz.

2 Temmuz 2024 ay yalpalaması zamanı dünya genelinde beklenmedik sarsıcı olaylar beklenebilir. Baba, eş, otorite figürleri bu dönemde sizin için sorunlu hale gelebilir.

3 Temmuz Merkür aslan burcuna geçiyor. Konuşmalarda konular aileden çıkıp daha fazla kendini beğenme olacaktır. Geniş kapsamlı planlar yapmanın zamanı şimdi. Haydi eller havaya parti zamanı başlıyor. İçiniz coşku ile dolacaktır.

12 Temmuz 2024 Venüs aslan burcuna geçiyor. Çok fazla para harcamaya hazırmısınız, ya da sahne yeteneklerinizin ortaya çıkmasına izin verin bu dönemde çevrenizin yıldızı olabilirsiniz.

Koç ve Yükselen Koçlar; Sizler bu ara para alanlarında fazlaca efor sarf edeceksiniz. Dürtüsel olarak para harcama eğiliminiz fazla olabilir. gereksiz maddi risklere atılmayın kayıplarla karşılaşabilirsiniz. İletişimde çok hareketli ve abartılı konuşmalar, seyahatler, kendinizi yeniden keşfetme zamanları.

Boğa ve Yükselen Boğalar; Mars’ın boğa burcu ziyaretinde hemen işe koyulup, gerektiğinde saldırı taktikleri izleyerek amacınıza ulaşmak isteyebilirsiniz. Ancak davranışlarınızı kontrol altına alırsanız çok ta fazla zarar görmeden istedikleriniz elde edebilirsiniz. Para kazanma ile ilgili oldukça şanslı bir dönemdesiniz. Sağlık konularında dikkati elden bırakmayın.

İkizler ve Yükselen İkizler; en şanslı zamanlardan geçen burçlar arasındasınız. Biraz inzivaya çekilmek size iyi gelebilir. Meditasyona başlamak için iyi bir zaman. İşiniz ile ilgili belirsiz durumlar yaşıyorsanız yeniden gözden geçirmek için fırsatlar önünüze çıkacaktır.

Yengeç ve Yükselen Yengeçler; Yakın zamanda sizi zorlayan düşünceler, sağlık durumları, ilgilenmeniz gereken kişiler ile olan zorlu zamanlar yavaş yavaş geride kalacak çoğu gitti azı kaldı. Sosyal ortamlar ya da arkadaşlarınız arasında eleme yapmak zamanı geldi. Aşk hayatınızda sürprizlerle dolu bir dönem olabilir. Venüs'ün burcunuza geçişi, ailenizden ve sevdiklerinizden bolca sevgi ve ilgi göreceğiniz anlamına geliyor.

 Aslan ve Yükselen Aslanlar; Mars'ın Boğa burcuna geçişi, kariyerinizde veya yaratıcı hobilerinizde ilerleme kaydetme konusunda size ilham verebilir. Ani fırsatlar önünüze çıkabilir. Sosyalleşmek arkadaşlarınızla iletişime geçmek için hevesli olabilirsiniz. Eşinizin sağlık durumu ile belirsiz durumlar ortaya çıkabilir.

Başak ve Yükselen Başaklar; Kariyerinizde yeni başlangıçlar yapmaya hazır mısınız? Gezegenlerin yengeç burcuna geçmesi ile birlikte ikili ilişkilerde destek alacağınız zamanlar geliyor. Uzak seyahatler, yüksek öğrenim konuları, mahkemeler gündeminizde olabilir. Bu konularda fazla agresif davranmayın.

Terazi ve Yükselen Teraziler; Miras konuları, eşinizin giderleri bu zaman içerisinde sorun olabilir. Sağlık konularında biraz daha dikkatli olmalısınız. Ameliyat olmanızı gerektiren bir sağlık sorununuz ortaya çıkabilir.  Ya da ihmal ettiğiniz bir ameliyatınız varsa şu dönemde bir anda gündeminizde olabilir. 17 Haziran sonrası kariyer konusunda beklentileriniz gerçekleşebilir.

Akrep ve Yükselen Akrepler; Çocuklarınızın sorumlulukları, onlar için para harcama, yeni bir işe başlama konuları gündeminizde olabilir. Eş ya da miras konularından gelecek paralara sevinebilirsiniz. 21 Haziran sonrası ikili ilişkilerde daha şanslısınız.

Yay ve Yükselen Yaylar; İkili ilişkiler, aşk hayatınız oldukça hareketli görünüyor. Eşinizin boğazında, bademciklerinde vb. gibi sorunlar oluşabilir. İşinizde ani bitişler yaşayabilirsiniz. Çalışanlarınızla aranızda sorunlar çıkabilir. Sakin kalarak durumu çözebilirsiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlaklar; Aşk hayatınızda yenilikler ön plana çıkabilir. Çocuklarınızla her zamankinden fazla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Günlük rutinlerinizde oldukça hareketli zamanlar içerisindesiniz. Yanınızda çalışanların söylediklerine dikkat edin bazen yalanlara inanır olarak bulabilirsiniz kendinizi. Aynı anda iki birden yönetmek fikri ise aklınızın bir köşesinde duruyor zaman içinde her şey netleşecektir.

Kova ve Yükselen Kovalar; Mars'ın Boğa burcuna geçişi sizi iş-yaşam dengesine daha fazla odaklanmaya teşvik edebilir. Şu aralar çocuklarınız ile ilgili gündeme fazlasıyla odaklanmış durumdasınız. Bu gezegen geçişleri sizi biraz daha içe dönmeye teşvik ediyor. Çok fazla insanla olmak yerine yakınızda olanlarla bir arada olmak sizi mutlu edecektir. Çocuk ya da torun müjdesi alabilirsiniz.

Balık ve Yükselen Balıklar; Kariyerinizle ilgili olumlu gelişmeler yaşanabilir, uzun süredir beklediğiniz dönüşler alabilirsiniz. Kısa seyahatlerde zorlanmalar, anilikler, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanabilir. Aile içi konularda sizin sözleriniz önem kazanacaktır. Almayı düşündüğünüz bir mülk, arsa vb. konular varsa şu ara pek sağlıklı karar veremeyebilirsiniz ya da söylenenlere kanabilirsiniz. Biraz zaman tanıyın kendinize.