Sivrihisar Fahri Keskin Fen Lisesi Pansiyonunda bir erkek öğrenci, aynı yurtta kalan 4 öğrenci tarafından odaya kapatılarak feci şekilde dövüldü. Aynı pansiyonda kalan bir kız öğrenci 3 gün arayla intihar girişiminde bulundu.


Sivrihisar Fahri Keskin Fen Lisesi Pansiyonunda bir erkek öğrenci, aynı yurtta kalan 4 öğrenci tarafından bir odaya kapatıldı. Bu 4 öğrencinin, genç liseliyi burada feci şekilde döverek, ona işkence yaptıkları iddia ediliyor.  Pansiyonda işkence ve dayağa maruz kalan öğrenci yaşadığı dehşet anlarını okul yönetimine değil de ailesine anlattı. Çocuklarının yaşadığı bu olay karşısında büyük üzüntü ve öfke duyan anne baba  konuyu yargıya taşıdı. 

Aynı pansiyonda kalan 11’nci sınıfta okuyan bir kız öğrenci 3 gün arayla iki intihar girişiminde bulundu. Önce bileklerini kesen kız öğrenci, üç gün sonra çok sayıda hap içerek, ölmek istedi. Çok kustuğu için pansiyondaki arkadaşları tarafından okul yönetimine götürülen kız öğrenci hastaneye kaldırıldı. Midesi yıkanarak, sağlığına kavuşturuldu. Hastanede bileklerindeki kesiklerde fark edildi. Bu iki olayla ilgili soruşturma açıldığı öğrenildi.