Canlılığı, hevesi, atılganlığı, çocuksuluğu ve ben olmayı temsil etmektedir. Koç burcunda bulunan güneş hangi evde yer alıyorsa o evde sürekli bir hareket ve sürekli bir savaş hali söz konusudur. Hatta bu savaş hali çoğu zaman yaşama karşı bir başkaldırı gibi de algılanabilir. Çünkü koç burcu hiçbir alanda beklemeyi göze alamayıp, içgüdüsel olarak sürekli atılımda bulunmaya odaklanacaktır. Düşse dahi düştüğü yerden hemen kalkıp gene savaşmaya devam edecektir, çünkü o doğası gereği hayatta kalmak zorundadır. Bu savaşta da fark edilmeyi bekleyen yaşama dair birçok bilgi bulunmaktadır. Koç burcu da bu bilgileri yaşam dilimleri içinde tek tek keşfedecektir.

Koç burcu kişileri yaşlandıkça daha da depresyona girerler. Hep gençliklerinin özlemini duyabilirler. Özellikle ölümden çok korkarlar ama belli etmezler. Her ne kadar atıp tutsalar da, vurdumduymaz davranmalarda içlerinde bu korkuyu taşırlar hiç bir koç uzun süre aynı evde kalmaz Koç burcu astrolojide yaşamın başladığı ana denk gelen burç olarak kabul edilmektedir.

Koç burcundan olan bir erkek, üstün bir kadını kıskanabilir. Yine Koç burcundan olan bir kadın da rakibi olan bir erkeği kıskanarak ona zıt gider. Bu kıskançlık sanat dallarında kendisini daha şiddetli olarak gösterir; Yaşamı bir macera gibi algılamaya, dolayısıyla yeniliklerin peşinden koşmaya ve risk almaya eğilimli bir yapınız vardır. Uzun boylu düşünmekten, plan ya da strateji yaratmaktan uzak kalmayı tercih eden yapınız, neticeye çabuk ulaşmak isteyen doğanız, hayatın hemen her alanında riskler almanızda ve kendinizi tehlikeye atabilmenizde en önemli nedendir. Pek çok kere dayanıklılığınız ve mücadele gücünüz ile tehlikenin üstesinden gelseniz de, fiziksel tehlikeler ve travmalar yaşamaya eğilimlisinizdir.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferimiz kutlu olsun. Bizlere bu vatanı bırakan ruhlar önünde saygı ile eğiliyorum. Bu Millet sizlere minnettardır.

Bu yıl 18 Mart’a Başak burcunda şifa enerjisi veren bir dolunay ile başlayacağız. Şimdiden herkese bol şifalı zamanlar diliyorum. Başak burcu verimlilik üretkenlik aynı zamanda iş hizmet ve sağlıkla ilgili konu ve olayları ve bu alanda verecek önemli kararları karşımıza getirecek.

Bu ay 21 Mart’ta Güneş’in Koç burcuna geçmesiyle başlayacak ilkbahar ekinoksu ile artık resmen bahara da giriş yapacağız.

3 Mart itibariyle Satürn yeni aydan sonra Türkiye haritasında 9 evre geçmeye başlayacak bir buçuk yıldan beri Satürn ortak para alanlarımızda, ödemeler borçlar krediler, faizler dış borçlar diğer ülkelerden elde edilecek kazançlar alanında, vergiler alanındaydı. Şimdi artık yurtdışı bağlantılı işler ithalat-ihracat aynı zamanda Turizm alanlarımıza geçiyor.

Önümüzdeki dönem turizmle ilgili konularda gecikmeler yaşayabiliriz.  Özellikle bu savaşta verilecek önemli kararlar ile beraber Türkiye için yaz dönemlerinde turizm gelirleri açısından beklenen para girişinin yeterli olmayacağı gibi sorunları doğurabilir.

12 Mart civarı önemli Türkiye haritasında Satürn Neptün karşıtlığı olacak, yakın ve uzak komşu, yakın çevremizdeki gelişmelerin özellikle bizim hayatımızda yansıması, alınacak önemli kararlar ya da bir komşu ülke ile olan ilişkilerimizde yüzleşme hali karşımıza gelebilir.

13 Marttan 3 Nisan’a kadar kritik zamanlar geçirebiliriz. Uranüs gezegeninin ne yapacağı belli olmayan halleri bizi 31 Ekim 24 Kasım 2021 tarihlerinde yaşadığımız piyasalardaki hareketlerin çok yüksek olduğu zamanlara götürebilir. Hatırlarsanız o dönemde piyasalar çok hareketli idi.

6 Mart'ta Venüs ve Mars kova burcuna geçiyor. Ukrayna ve Rusya haritası bu noktada çok ciddi anlamda etkileniyor. Müzakere konuları maalesef çok ta olumlu olacak gibi görünmüyor.  Mart ayında en fazla konuşacağımız konu savaş olacak. Enflasyon en büyük sorun olarak karşımıza gelecek gerek dünyada gerekse Türkiye'de bununla da ilgili olayları göreceğiz.

22 Mart civarı da piyasalarda hareketlilik fazla olabilir.

Şimdi burç bazında bakalım mart ayı bizlere neler sunacak.

KOÇ BURCU VE YÜKSELEN KOÇLAR

6 Mart itibariyle Venüs ve Mars sosyal çevre ve arkadaşlık alanlarınıza geçti. Arkadaşların ve sosyal çevrenle olan bağlantıların kuvvetlenecek. Organizasyonlar aktiviteler davetler daha hareketli bir şekilde hareket etmek isteyeceksiniz. Tanışacağınız insanların parasal konularda maddi konularda hayatımızda katkıda sağladığını çok net bir şekilde görebilirsiniz. 18 Mart'taki dolunayı iş hizmet ve sağlık alanlarında yaşayacaksınız. Sağlığınıza ve iş koşullarında ekstra dikkat etmeniz gerekebilir. Başak burcu mide ve bağırsakları temsil eder. Sindirim sistemi ve sinir sistemi problemlerine karşı duyarlı olabilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız bir haber ile beraber bazı noktalarda kendinizi güvende hissetmediğinizi fark edebilirsiniz.  

Önemli girişimleriniz varsa 13 Mart ya da 23 Mart civarına denk getirmemeye özen gösterin 20 Mart'tan sonra Güneş sizin burcunuza geçecek. Görünürlüğünüz ve kendinize olan güveniniz artarken, dikkat dağınıklığı, odaklanamama, kararsızlıklar, söylediğiniz bazı sözlerin yanlış anlaşılması sizi zorlayabilir.  27 Mart'tan sonra hayatınızda önemli açılımların karşınıza geldiğini göreceksiniz. Nisan ayı geldiğinde sizin zamanınız başlatacak sevgili Koçlar güzel bir ay diliyorum.

BOĞA BURCU VE YÜKSELEN BOĞALAR Mart ayında Mesleğiniz iş hayatınız, kariyeriniz önemli olurken, gelecek planlarınızı hızlandıracaksınız. Organizasyonlar aktiviteler davetlilerden yana en şanslı burç olarak da siz varsınız. Kafanızda önemli değişimler varsa bu değişimleri hareketlendirmek güzel olabilir. 6 Mart'ta Venüs ve Mars kariyer alanlarınıza giriş yapıyor. Kadın, erkek demeden etrafınızdaki insanları yaptığınız işlerde etkileyeceğiniz önemli insanlarla da bir araya geleceğiniz bir dönemi başlatıyorsunuz. 4 Aralık civarı para ile ilgili sıkışıklık yaşamışsanız yeniden gündeme gelebilir. Çalışmıyorsanız, anne ile ilgili konular ya da ailevi konu ve olaylar önemli olacak.18 Mart'taki dolunay aşk hayatınızı tetikleyecek ya da aşk hayatınızı hareketlendirecek. Çevre değişimleri içerisinde olduğunuz bir dönem. Eğer hayatımızda bir insan yoksa yeni bir insanla tanışma olasılığınız var. Hayatımızda bir insan varsa da beraber vereceğiniz önemli kararlar devrede olabilir. Güzel bir ay diliyorum sevgili Boğalar.

İKİZLER BURCU VE YÜKSELEN İKİZLER

18 Marttaki Dolunay ev aile alanlarınızda gerçekleşecek. Ailenize yuvanıza bu Dolunay zamanı daha fazla dikkatinizi vermeniz gerekebilir. Gözden kaçırdığınız detaylar iş hayatınızdaki koşturmalarınızın sonucunda aile hayatınızda neler yapılması gerekiyorsa dolunayla beraber bu konuları daha fazla ele alacaksınız. İş hayatınızda vermeniz gereken önemli bir karar aile hayatınızı etkileyecek. Ya da aile büyüklerinizi toplayarak Geleceğe yönelik işleriniz için ya da planlarınız için onları ikna etmek durumunda olacaksınız. 20 Mart'ta Güneş Koç burcuna geçecek ve Güneş'in Koç burcuna geçmesi ile beraber sosyal çevreniz hareketlenecek. 27 Mart'tan sonra iki dönem Gerçekten gelecek planlarınızı hızlandırıcı bir dönem olacak.18 Mart'tan sonraki dönem sağlığınızla ilgili konularda da güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz

YENGEÇ BURCU

Seyahatleriniz artabilir. 18 Mart'taki dolunay sizin yakın çevrenizle olan alanlarınızı etkileyecek. Düşüncelerinizde git git ler fazlaca olabilir. Geleceğe dair elde etmek istediğiniz birtakım sonuçlar olabilir bu sonuçlarınızı bu adımların sonuçları ile yüzleşeceksiniz bu Dolunay zamanı.  Bazı noktalarda neyi çok fazla gözden kaçırdığınızı hangi konuları çok fazla hayalci olarak ele aldığınızı da çok net bir şekilde göreceksiniz. Yakın çevreniz, akrabalar, kardeşler, komşular onların hayatında da hassas birtakım olaylar gündemde olabilir ve siz de bu dolunay zamanı bu konularla uğraşmak mecburiyetinde kalabilirsiniz. Kısa bir yolculuk ya da gitmeniz gereken davet alabilirsiniz. Eğitimle ilgili bir konuda kısa vadeli önemli kararlar alabilirsiniz. 6 Mart'ta Venüs ve Mars eşinizin veya ortak para alanlarınızı geçecek yani maddi konularda daha fazla mücadele edeceğiniz ama diğer taraftan ilişkilerinizi de sağlama alacağınız bir döngü içerisinde olacaksınız. Para ile ilgili konularda neler yapabileceğinizi göreceğiniz bu birkaç haftalık süreç içerisinde olaylar çok daha rahat akabilir 20 Mart'ta Güneş Koç burcuna geçiyor. Tepe noktanızdan geçecek kariyer, bir işle ilgili konularda önemli şahıslar ve fırsatlar 20 Mart'tan sonra karşınıza gelecek o yüzden bu ayı kendi hayatınız içerisinde harekete geçmek istediğiniz konularda lütfen kendinize olan güveninizi daha da sağlam tutun.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR

6 Mart'ta Venüs ve Mars kova burcuna geçecek ikili ilişkiler ve özel hayat alanınızda olacak. Birbirinizi çok daha rahat anlayacağınız da bir döngü içerisinde olacaksınız. İş hayatınızda biri ile aranızda bir yakınlaşma olduysa iş arkadaşlığı olarak başlayan bir ilişkisi 6 Mart'tan sonrasında birbirinizden daha fazla boşanacağız bir ilişkiye de dönüşebilir.18 Mart'ta oluşacak dolunayla beraber elinize bir para geçebilir. Yatırımlarımızın bir paraya dönüştüğünü bu paranın da çeşitli harcamalarınıza gittiğini görebilirsiniz. Dolunay zamanı para evinizde oluşacak. 21 Mart'ta Güneş Koç burcuna geçiyor bol seyahat edeceğiniz aynı zamanda öğrenmekten keyif alacağınız bir döngü içerisinde giriyorsunuz. Ateş elementi sizi desteklemeye başlayacak

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR

18 Mart'ta başak burcunda, sizin burcunuzda bir dolunay gerçekleşecek. Hayatınızla ilgili önemli kararlar almak durumunda kalabilirsiniz. Bu kararlar evliliğe dair ilişkilere dair ortaklıklara dair kararlar olabilir ya da orada vermiş olduğumuz kararların kendi hayatımıza yansımaları görebilirsiniz bu birkaç gün boyunca oldukça hareketli olabilirsiniz sinirli gergin tavırlardan mümkün olduğunca uzak durunuz yine sindirim sisteminde ve mide problemlerine dikkat edin çünkü bu Dolunay En çok bu noktalardan sizi vurabilir 20 Mart'ta Güneş Koç burcuna geçer geçmez para ile ilgili konular önem kazanmaya başlıyor 27 Mart'tan sonra ki süreçte para ile ilgili alanda yapılması gerekenleri devreye sokacak çözüm üretmek istediğiniz alanlarda çözümü çok rahat bir şekilde karşınıza geldiğini göreceksiniz birkaç tarih daha vermek istiyorum 10 Mart tarihi ve 23 Mart tarihinde işlerde gerçekçilikten mümkün olduğunca uzaklaşmayın ile güzel bir teklif karşınızda gelebilir güzel bir ay diliyorum sevgili Başak ve yükselen başaklar

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER

6 Mart'ta Venüs ve Marsın kova burcuna geçmesiyle hayattan aldınız keyfi daha da hızlandıracağız bir döngüye giriyorsunuz. Aşk gündeminizde olacak. Eğer hobileriniz varsa hobilerinize daha fazla vakit ayıracaksınız. Teknolojik cihazlara spora aynı zamanda sanatsal ve kritik işlere daha fazla vakit ayıracaksınız. Çocuğunuz varsa daha fazla ilgileneceksiniz. Hayatınızda bir insan yoksa yeni ilişkiler gelebilir. 18 Mart'taki Dolunay kadersel alanınızda olacak. İş hayatınızda aldığınız bazı adımların yanlış olduğunu görebilirsiniz. Bazı insanlara gereğinden fazla iyi davrandığınızı fark edebilirsiniz. 20 Mart'ta Güneş Koç burcuna geçer geçmez ilişkilerin hayatınızda görünür olduğunu göreceksiniz. 10 Mart ve 23 Mart civarında İş hayatınızda gündelik hayatın kovuşturmasında fazla suiistimal edebileceğiniz tarihler, aynı zamanda aşırı iyimserlik ya da aşırı karamsarlıkla iş hayatınızda da biraz yavaş ve adaletli davranacağınız zamanlar bu tarihlere lütfen dikkat edin.

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER

18 Mart'ta oluşacak dolunayla beraber arkadaşlarınızla aranızda bir meseleyi net bir şekilde halletmeniz gerekebilir. Sizin yapmış olduğunuz bazı hareketler bulunduğunuz birtakım davranışlar arkadaşlarınızın sizi eleştirmesine neden olabilir. Bu dönem sosyal Çevrenizde aranızdaki bağlantıyı kuvvetlendirmeniz için iyi olabilir. Bir arkadaşınızın hoşuna gidecek bir mevzu sizi de ilgilendirecek ve daha çok bu dolunay zamanı sosyal çevrenizdeki insanlarla ilgili olacaksınız ya da ortaya çıkacak bir davet ya da bir organizasyona kendinizi vermeniz ve buna hazırlık yapmanız gerekebilir. 21 Mart'tan sonra güneş Koç burcuna geçecek çok çalışacağınız aktif gündelik hayatınızın yoğun olduğu bir süreç olacak. Baş ağrılarından tutun beyinde baş bölgesinde dikkat etmeniz gerektiğini de vurgulayacak.

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR

6 Mart'ta Venüs ve Mars sizin yakın çevre alanlarınıza girecek. İletişimsel işleriniz hızlanırken girişimcilik yönünüzü daha fazla ön plana çıkaracaksınız. Bu dönem etrafınızdaki insanlarla kısa iş birlikleri güzel birtakım faaliyetler devreye girebilir. Bolca gezeceğiniz kendinizi iş dünyasında göstereceğiniz, anlaşmalı görüşmelerinizi de hayatımıza taşıyacağınız bir süreç olacak. 18 Marttaki dolunay sizin kariyer evinizde gerçekleşiyor. Kariyerinize önem vermeniz gereken bir ay olacak. İş hayatınızda güzel bir fırsat sizin karşınıza gelebilir ama bu fırsatı aile konularında vermiş olduğunuz ya da almış olduğunuz bir karar yüzünden yapıp yapmama konusunda tereddüt içerisinde olabilirsiniz. Yine de iş ve kariyer ile ilgili karşınıza gelecek olan bu fırsatların lütfen değerlendirin sevgili yaylar.

YÜKSELEN OĞLAKLAR

6 Mart'ta Venüs ve Marsın para evinize geçmesi ile beraber Mart ayında iyi kazançlar sağlayacaksınız sevgili oğlaklar. Hem özel hayatının hem de işle ilgili konularda artık attığınız adımların karşılığını da göreceksiniz. Kadın erkek demeden bir sürü yerden para bekliyor olabilirsiniz. Yaptığınız işlerin karşılığını görmek sizi rahatlatacak. 18 Marttaki dolunay sizin uzak alanlarımızda oluşacak. Bu dolunayla beraber bir seyahat gündeme gelebilir. Uzak yerlerden önemli haberler alabilirsiniz, uzak yerlere gitmek isteyebilirsiniz,

YÜKSELEN KOVALAR

6 Mart çok keyifli Venüs ve Mars sizin burcunuza geçiyor. Sosyalleşmeye başlıyorsunuz Ocak ve Şubat ayı sizin için çok zor geçmiş olabilir. Bazı noktalarda hayata dahil olmakta kendinizi mutlu hissetmekte zorlanmış olabilirsiniz. 6 Mart'tan sonra ki süreçte kendinizi mutlu iyimser görecek, kendinize inanacaksınız ve önemli adımlar atacağınız bir dönem olacak. 18 Marttaki dolunay ile beraber parasal bir konu, bir borcunuzu bir ödemeye uğraşmanız söz konusu olabilir. Bir yerden para bekliyorsanız bu paranın gelmesi ve bir yerlere ödenmesi ya da para ile ilgili konularda kazançlarınız varsa bu kazançları nereye yatıracağınız nasıl harcayacağınız konusundaki birtakım planlar dolunayın önemli konularını barındıracak.

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR

6 Mart'tan sonra Venüs ve Mars sizin kadersel alanlarınıza geçecek. Hem yakın çevre konuları hem para konuları hem de ortak ödenmesi gereken konularla ilgili alanlarda birazcık daha sakin olunması gereken bir dönem. Yurtdışı bağlantılı işleriniz varsa, yabancılarla yapılacak olan işleriniz varsa, bir şirkette çalışıyorsanız Bu dönem onlarla olan bağlantılarınız kuvvetli olurken önemli işleriniz konusunda tam anlamıyla kendinizi ortaya koyamayabilirsiniz kendi halinizde olmaktan da mutluluk duyacağınız bir dönem 18 Mart'taki dolunay ikili ilişkilerde özel hayat alanında gerçekleşecek sevgili balıklar. Sevdiğiniz insanın hayatında önemli gelişmeler olabilir ya da bu dönem onunla olan ilişkinizde önemli bazı kararlara varmak durumunda kalabilirsiniz.