Mars tarafından yönetilen Koç Burcu öncü ateştir. Bu burç içerisindeki gezegenlerin her biri bir mermi gibidir, kırmızı, sıcak, itici ve gitmeye hazır. Koç Burcu gezegeninin aklında hiçbir engel yoktur. Akıllarında sadece nerede oldukları ve nerede olmak istedikleri vardır, bu iki nokta arasındaki en kısa mesafe düz bir çizgidir.

Koç burcu gezegenleri diğer taktiklerin içerisinde kovalamayı tercih ederler. Bazılarının bile cesaret edemeyeceği durumlarda tamamen kendilerini verirler. Cesur, cesaretli, atılgan ve direktirler. Bu ilk burçtur, bundan dolayı da Koç burcu gezegenleri genelde projeleri veya diğer şeyleri başlatmada çok iyilerdir. Ama bir o kadar da bitirmeye hevesli değillerdir. Bu sebepten dolayı da işleri genelde yarım kalır. Koç burcu gezegenlerinin hatırı sayılır Mars güçlü enerjileri için fiziksel bir çıkışa ihtiyaçları vardır, aksi takdirde hareket etme ihtiyaçları strese dönüşebilir. Egzersiz, sıkı çalışma ve rekabet Koç ve Marsın aktif enerjisi için mükemmel çıkışlardır.

Bu ay önemli gezegen geçişlerini barındırıyor. Önce 7 Mart günü Satürn Kova burcundan Balık burcuna geçiş yapacak. Sonra 24 Mart’ta Plüton bir süreliğine Kova burcuna geçecek. 17 Mart gece yarısı Venüs yöneticisi olduğu boğa burcuna geçiyor. 19 Mart’ta Merkür Koç burcuna geçecek. Güneş 21 Mart gecesi Koç burcuna geçecek. Uzun zamandır İkizler burcunda seyreden Mars Yengeç burcuna geçiyor. Yani sizin anlayacağınız gökyüzü trafiği çok yoğun. 15,16,17 Mart tarihleri oldukça gergin enerjiler var.

KOÇ ve YÜKSELEN KOÇLAR

Mart ayı hem aile hem de kendi hayatınızın düzenini kuracağınız bir ay olacak. Satürn balık burcuna geçer geçmez önümüzdeki iki buçuk yıl boyunca hayatınızda bazı koşulların elinizde olmadığını fark edebilirsiniz. Diğer taraftan yurtdışı bağlantılı işleriniz annenizin akrabaları ya da kardeşleri ve yakın çevresi ya da evli iseniz eşinizin işi ya da sağlığı ile ilgili konu ve olaylar hayatınızın gündeminde olabilir. 15 Mart itibariyle girişimleriniz konusuna dikkatli adımlar atın. Yakın çevrenizdeki insanlardan çok kolay etkilenebilirsiniz.

Yine yakın çevrenizdeki İnsanların hayatında da bazı kaotik durumlar olabilir. 21 Mart’ta güneş Koç burcuna geçer geçmez 0 derece Koç burcunda bir yeni ay olacak. Başlatmak, karar vermek istediğiniz noktalardaki her türlü konuları bu yeni ay ile 15 gün boyunca değerlendirebilirsiniz.  Sosyal çevre ve arkadaşlıklarla olan ilişkilerinizde önemli değişimlere hazır olun. Para ile ilgili konular ve çevresel faktörler üzerinde önemli güçler elde edebilirsiniz. Taşınma konuları gündeminizde olabilir. 30 Mart civarı ani para harcamaları olabilir hazırlıklı olmalısınız. güzel bir ay olsun 

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR

17 Mart’ta yönetici gezegeniniz Venüs sizin burcunuza geçecek. Hayatınızda keyifli günlere merhaba deme zamanınız. Özellikle kişisel bakımlarınız için biraz para harcayabilirsiniz. Sosyal ortamlardaki arkadaşlarınızla ilgili değişime gidebilir, belki de bir çeki düzen verme adına bazı gruplara daha mesafeli yaklaşabilirsiniz. Bekarsanız aşk kapınızı çalabilir. 21 Mart yeni ayında herhangi bir işe başlamak sizin için iyi olmayabilir. Bir işe başlasınız bile olaylar kontrolünüzde olmadığı için sonradan pişmanlık duyabilirsiniz. Sağlığınız konusunda varsa tansiyon, baş ağıları gündeminizde olabilir. 25 Mart sonrası komşularınız, yakın çevreniz, kardeşleriniz ile ilgili konularda pasif agresif davranışlar içerisinde olabilirsiniz. Güzel bir ay olsun 

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER

Aile büyüklerinizden, babanızın iş hayatı ya da mesleği ile ilgili konularda zorlanması ve bir mücadelesi söz konusu olabilir. Satürn 2,5 yıl tepe noktanızdan geçecek kariyerinizde önemli sorumluluklar devreye girerken geçtiğiniz 7 yılda atmış olduğunuz adımların karşılığını görebilirsiniz.

15-16 ve 17 Mart tarihlerine dikkat edin önemli girişimleriniz, iş ortamınızda birtakım beklentileriniz varsa bu dönem aradığınızı bulmak çok da kolay olmayabilir.  21 Mart'ta sıfır derece Koç burcunda bir yeni ay var, bu yeni ay çevre değişimlerinizi hızlandıran bir yeni ay olacak. Hayatınızı değiştirmek farklı bir yerde yaşamak farklı bir iş koluna geçmek ya da geleceğinizi ilgilendirecek önemli kararlar almak için bu yeni ayı kullanabilirsiniz. Arkadaşlarınızın hayatında ya da onlarla yapılacak olan işlerde önemli adımlar devreye girebilir. 23 Mart'ta Plüton kova burcuna geçiyor hayatınızı yapılandırmak anlamında size güç ve kuvvet verecek. Eğitim konularında, seyahatlerde, icrai faaliyetlerde, hukuki konuları çok daha hayatınızda hissedebilirsiniz. 25 Mart'ta Mars'ın yengeç burcuna geçmesi ile parasal alanlarınız aktif hale gelecek. Parasal konularda ortaya koyacaksınız aileniz için yapacağınız harcamalar hızlanırken aynı zamanda para ile ilgili konularda mücadeleleriniz de önünüzdeki dönem hızlanacak güzel bir ay olsun. 

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER

15,16,17 Mart'ta seyahat halindeyseniz, ya da eğitimsel bir işiniz konunuz varsa öğrenciyseniz bir sınavınız varsa bu tarihlerde yanıltıcı etkiler var. Ticari faaliyetlere dikkat edin, sosyal medyayı kullanıyorsanız dikkat edin tanımadığınız insanlardan gelecek bazı teklifler ya da bazı konular sizin hayatınızı farklı bir yöne itebilir. 21 Mart'ta güneşin sıfır derece Koç burcuna geçip yeni ay oluşturmasıyla beraber kariyer ve meslek hayatınızda önemli kararlar alacağınız bir dönem olabilir Plüton’un Kova burcuna geçişiyle beraber maddi konularda, müşterek para alanlarınızda önemli değişim ve dönüşümler gündeme gelebilir. Güzel bir ay diliyorum.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR

Bu ay gündeminizde daha çok parasal konular yer tutuyor olacak. Alacak verecek dengenizi iyi oturtmaya bakın. Sosyal gruplardaki arkadaşlarınızın istekleri konusunda özellikle 15, 16 ,17 mart civarında dikkatli olun. 25 Mart sonrası enerjinizde bir düşüş gözlemleyebilirsiniz. Arkanızdan dönecek sinsi planları fark etmeyebilirsiniz. Mide sağlığınıza biraz daha dikkat etmelisiniz. Yükseköğrenim, uzak yollara seyahatler konusunda şanslı bir dönemde olabilirsiz. Pazarlama, ticaret konularında başarı sizinle. Güzel bir ay diliyorum.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR

7 Martta sizin burcunuzda olan dolunay ikili ilişkileriniz ve sağlığınız konusunda sizi uyarıyor olabilir. 15,16,17 Mart civarı ortaklıklarınız, işiniz ya da eşinizle ilgili gergin durumlar yaşayabilirsiniz. Ortaklaşa gelirler konusunda beklemediğiniz artışlar olabilir. Satürn’ün sizin ortaklıklar evine gelmesi ile ikili ilişkiler, ortaklıklar, davalar konuları gündeme gelebilir. Bu yönde bir yapılanma sizi bekliyor. Plüton’un Kova burcuna geçmesi ile birlikte gündelik rutinleriz yavaş yavaş değişmeye başlayacak, iş konusunda güçlü bir hale gelebilirsiniz. Güzel bir ay diliyorum.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERZİLER

15 Mart civarı iş ortamınızda bir hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. 17 Mart tarihine kadar girişimleriniz varsa biraz bekletmelisiniz. 21 Marttaki yeni ay iş birlikleri, taşınma, ortaklıklarla ilgili işler konusunda sizi çabucak harekete geçirebilir. Çocuğunuz ya da partneriniz varsa biraz daha baskıcı dayatmalar içerisinde olabilirsiniz. 31 Mart’ta Satürn’den alacağınız destek ile çalışma alanlarınızda yapmak istedikleriniz işler açısından olumlu destekler alabilirsiniz. Tek yapmanız gereken pasif agresif tutumlardan uzak durmanız gerekecek. Güzel bir ay diliyorum.

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER

Sağlığınızla ilgili ateşli hastalıklar ve enfeksiyonlara dikkat etmelisiniz. Tansiyon problemi yaşayabilirsiniz. Satürn’ün hane içindeki sınavını bitirdiniz. Şimdi çocuklarınız, aşk hayatınız, ya da gerçekleştirmek istediğiniz hobileriniz harekete geçirmeniz ile ilgili sorumluluklarınız başlayacak. 15,16,17 Mart civarı parasal konularda yanılgılara düşebilirsiniz. Alacak verecek konularında kafa karışıklığı yaşayabilirsiniz. 17 Marttan sonra Venüs’ün karşıt burcunuza geçmesi ile ortaklı işlerde, ilişkilerde keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Parasal konularda nefes alacağınız zamanlar başlıyor. 25 Mart tan sonra, akrabalarınızda aranızda pasif agresif bir direniş yaşayabilirsiniz. Güzel bir ay diliyorum.

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR

Kariyer planlarız ön plana çıkarken, sevdiğiniz insanla aranıza kara kedi girebilir. Ev aile yuva ile sorumluluklar almaya hazırmısınız. Satürn 2,5 yıl boyunca sizi bu sorumluluklarla sınayacak. 15,16,17 Mart’ta ikili ilişkiler konusunda biraz dikkatli olmanızda fayda olabilir. Yanılgılara açık olacağınız bir zamandasınız. 21 Mart’ta keyif alanlarınızda bir yeni ay var.  Çocuklarla ilgili konular, keyif aldığınız işlere başlamak için bu enerjiyi kullanabilirsiniz. 25 Marttan sonra para dengeleriniz biraz değişkenlik gösterebilir. Eşinizin gelirleri ile ilgili farklı durumlar yaşayabilirsiniz. Güzel bir ay diliyorum.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR

Yakın çevre, kardeşleriniz, komşularınız ile olan ilişkilerinizin şekilleneceği 2.5 yıllık bir süreç başlıyor. Günlük rutinleriniz, iş koşullarınız, sağlığınızla ilgili alanda 6 aydır süregelen zorlukların aşılmasına az zaman kaldı. 15, 16,17 Mart civarı ortaklıklarla ilgili konularda aldanmalara, ya da görüş ayrılıklarına dikkat etmelisiniz. Yeni girişimlerden uzak durun.

21 Martta ailenizi ilgilendiren alanda olacak yeni ay da ailevi konular, belki taşınma ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Plüton’un kovaya geçişi ile para konularında güçleneceksiniz. Güzel bir ay diliyorum.

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR

Satürn’ün para evinize girmesi ile birlikte 2,5 yıl ekonomik olaylar gündeminizde olacak. Bu süreç içerisinde kredi çekip ev sahibi olabilirsiniz. Para biriktirmeye karar verebilirsiniz, paranın değerini daha fazla anlayabilirsiniz. 15, 16, 17 Mart civarı parasal konularda çok dikkatli davranmalısınız. Size söylenilen fiyatların spekülasyon olup olmadığı konusunu iyice araştırmadan hiçbir şeye evet demeyin. Özellikle şans oyunlarında kandırılma potansiyeliniz çok yüksek.  21 Mart’taki yeni ay enerjisi ile yakın çevrenizde, kardeşlerinizle güzel başlangıçlar yapabilirsiniz. Güzel bir ay diliyorum.

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR

Satürn’ün balık burcuna girmesiyle birlikte kendinize çeki düzen vereceğiniz 2,5 yıllık bir sürece merhaba diyorsunuz. 15 Mart’ta aile ortamlarında vereceğiniz kararlara dikkat edin. Ev konularında karar alacaksanız bu sürenin geçmesini bekleyin Para evinizde gerçekleşen yeni ay kazançlarınız konusunda size yeni başlangıçlar sunacak.