AK Parti'nin çiçeği burnundaki Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak dün kendi sosyal medya hesabında AK Parti Eskişehir Milletvekili Ayşen Gürcan ile fotoğrafını yorum yaparak paylaştı.

Albayrak'ın paylaştığı fotoğrafın altına; "Milletvekilimiz Prof. Dr. Ayşen Gürcan ile birlikte Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Ankara'da gerçekleştirilen Seçim Beyannamesi Tanıtım Toplantımıza katıldık.Şehirlerimiz için güçlü bir vizyon aziz milletimize ve ülkemize hayırlı olsun.#GerçekBelediyecilik" yazması dikkat çekti. Ancak paylaştığı bu fotoğrafta onların bir hayli gerisinde Nebi Hatipoğlu'nun görünmesi dikkatimi çekti.

Gürhan Albayrak aynı toplantıda yer alan Nebi Hatipoğlu ile fotoğraf çektirmedi?  Neden özellikle; "Milletvekilimiz Prof. Dr. Ayşen Gürcan ile birlikte Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Ankara'da gerçekleştirilen Seçim Beyannamesi Tanıtım Toplantımıza katıldık" dedi. Aynı toplantıya katılan Hatipoğlu'nun ismini niye paylaşıma eklemedi? Bir İl Başkanı #GerçekBelediyecilik"diye Hashtag attığı paylaşımda Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı ile fotoğrafının olmaması düşündürücü. Yoksa Albayrak ile Hatipoğlu arasında bir soğukluk mu var? Albayrak bu paylaşımla partide birilerine mesaj mı vermek istedi.