Boğa burcu Zodyak’ta ikinci evde bulunur. Yönetici gezegeni Venüs’tür.

İdeal meslekleri: Mimar, Dekoratör, heykeltıraş, Şarkıcı, Kuyumcu, Model, İlancı, Sanat danışmanı, Emlakçı

Yönettiği Organlar: Boğaz bölgesi ve Ense.

Boğa burcu için uyumlu burçlar: aşkta akrep, evlilikte oğlak, arkadaşlıkta aslan'dır.

Güneş 10 derecede ise; kıskançlık oluşumunun habercisidir. Sevgide bir değişim ve talih olaylarının tersine dönmesi habercisidir.

Güneş 20 derecede yolculuklar ve bunlardan çıkacak hüsrana işaretidir.

Boğa burcu astrolojide 2. Evi yönetir: Para, sahip olunacak mal, mülk, mali durum ve is hayatını, ticari yetenekleri, güvenliği ve ekonomik sorunları etkiler. İkinci evin şifresi kısaca para ve maddedir. Bunlarla bağımlı olan lüks, konfor, servet, gelir ve ticari yetenekler, kazanma becerisi, değerlendirme peşinden gelir.

Boğa burcu insanları çekici olurlar. İhtiyatlı hareket etmeyi ve düşünüp taşınarak konuşmayı tercih eder. Boğa sağlamdır, değişmez ve asla sükunetini bozmaz. Onlar nadiren karşısındakinin canını yakacak bir hareket yapar. O sadece herkesin kendisini rahat bırakmasını ister. Üzerinde bir baskı hissettiği an inatçı olur ama bir Boğa’ya inatçı olduğunu söylemenin hiçbir yararı yoktur, çünkü o bu defa inatçı olmadığı yolunda inat edecektir. Boğa’nın öfkesi nadiren kabarır, ama birden çileden çıkınca yolunun üstüne çıkan her şeyi ezer geçer! Bazıları o kadar kontrollüdür ki, tüm yaşamları boyunca bir ya da iki kez saldırıya geçerler. Boğa karşı cinse büyük bir ilgi duyar ama onun oyunları içinde, herhangi bir zevkin pesine saldırganca düşmek yoktur. Boğa pek az üzülür, sinirlenir ve tırnaklarını yer. İşler istediği gibi gitmeyince somurtup düşüncelere dalabilir, ama sinirli bir tip değildir. Boğa insanları, tipik ev kedileridir. O toprağa yakındır ve eninde sonunda bir gün o ya da bu şekilde toprak duygusuna yakalanacaktır.

Bu ay oldukça önemli aylardan bir tanesi hem yeni ay hem dolunay hem de tutulma var. Nisan ayı yeni ay enerjisi ile başlayacak. 16 Nisan’da Akrep burcu yükselirken 26 derece Terazi burcunda bir dolunay gerçekleşecek. Bu dolunay esnasında bel ve böbrek ağrıları ve şeker hastalıkları daha fazla gündemde olabilir. Sağlınıza dikkat edin lütfen. 30 Nisan’da 10 derece boğa burcunda bir güneş tutulması gerçekleşecek. Toprak grubu burçlara yeni başlangıçlar ve ani güzel olaylar verebilir.

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR:

Sevgili Koç ve yükselen Koçlar bu ay sizin ayınız. Jüpiter 11 Mayıs'ta sizin burcunuzda geçtiğinde bu enerjiye hazır olmanız gerekiyor. Size destek sağlayacak enerji için şimdiden hazırlıklarınıza başlamalısınız.12 Nisanda Jüpiter Neptün kavuşumu var. Yurtdışı bağlantılı işler ve kadersel alanda Ruhani manevi alanda önemli açılımlar karşınıza gelebilir. Eğitim seyahat ya da davalarla ilgili konularda şanslı olan siz olacaksınız. Bu dönem içerisinde biraz da ruhani yönünüz ağır basabilir. Ruhsal liderlerin sözleri sizi etkileyebilir. 15’te Mars balık burcuna geçecek olan Mars sizin kadersel evinizde 24 Mayıs tarihine kadar kalacak. Bu zaman içerisinde kendinizi biraz yorgun hissedebilirsiniz, yataktan kalkmayı istemeyebilirsiniz. 16 Nisan’da Terazi burcunda gerçekleşen yeni ay sizin ikili ilişkileriniz konusunda önemli kararlar almanızı sağlayabilir. Hayatınızda birisi yoksa yeni bir ilişkiye başlama potansiyeliniz hayli yüksek olabilir. 30 Nisan’daki tutulma sizin para evinizde oluyor. Ani ve beklenmedik para gelişleri ve çıkışları olabilir. Harcamalarınıza dikkat etmelisiniz.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR

12 Nisan'da Neptün ve Jüpiter sosyal çevre ve arkadaşlık alanınızda kavuşuyor. Arkadaşlıklarının ve sosyal çevrenizden göreceğiniz destekler ve yardımlar çok büyük olabilir bu dönem aynı zamanda arkadaşlarınızla gireceğiniz birtakım işleriniz varsa beklemediğiniz kadar destek alabilirsiniz. İşten gelen gelirlerinizde güzel artışlar söz konusu olacak.

16 Nisan’daki dolunay sizin iş hizmet ve sağlık alanlarınızda gerçekleşecek. İş hayatınızda hassas birkaç gün sizi bekliyor olabilir.  Dolunay zamanı sağlığınıza da ekstra özen göstermeniz gerekecek. Terazi burcunun sağlıkla ilgili konuları; bel bölgesi, hormonal dengesizlikler, şeker intoleransı, baş ağrıları ve böbrekler olabilir o yüzden tam da bu dolunay zamanı birazcık daha kendinize ve sağlığınıza gereken özeni gösterin. 30 Nisan da oluşacak Güneş tutulmasını kişisel alanınızdan alıyorsunuz. Uranüs'te birleşen bu tutulma hızlı ani beklenmedik sürpriz olayları ve değişimleri karşınızda getirebilir, bu değişimler sağlığınızı da etkileyebilir aynı zamanda hayatınızla ilgili vermeniz gereken önemli kararları da hızlandırabilir, hayatınız değişiyor sevgili Boğalar. Anne ya da Anne tarafımızın ailesi ile ilgili konu ve olaylar gündeme gelebilir. Boğa burcunun ikinci yarısında doğanlar bu etkiden daha fazla etkilenen grup olacaktır.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER

15 Nisan da Mars balık burcuna geçince kariyer alanlarınızda mücadelenizi pasif bir şekilde de olsa ortaya koyacağınız bir dönem başlıyor.

12 Nisan’daki Jüpiter ve Neptün kavuşumları kariyer ve meslek hayatınızda çok önemli adımları karşınıza getirebilir. Evli olanların eşinin ailesi ile olan bağlantıları bu dönemde çok kuvvetli olacak, onlardan göreceğiniz yardımlar desteklerin size çok iyi geldiğini fark edebilirsiniz.

İş hayatınızda patronunuzun kariyerindeki önemli yükselişler sizin hayatınızda da olumlu yansıyabilir.

16 Nisan'da Terazi burcunda bir dolunay var. Bu dolunay aşk evinizde gerçekleşecek renkli ikizler aşk alanlarınızda güzellikler olabilir, özel hobilerinizi gerçekleştirmek için fırsatlar çıkabilir, varsa çocuğunuzla ilgili konularda daha fazla vakit harcayabilirsiniz.

30 Nisan da oluşacak tutulma sizin kadersel alanınızda oluşuyor sevgili ikizler yükselen ikizler. Yurtdışı bağlantılı işleriniz varsa bu tutulma zamanı yurt dışından çok önemli haberler devreye girebilir aynı zamanda annenizin akrabaları ile onların hayatında oluşacak önemli birtakım olaylar da bu tutulma ile beraber devrede olabilir.

 Evliyseniz eşinizin iş koşulları bu tutulmadan nasibini alabilir. Hızlı ani beklenmedik olaylarla dolu olacaksınız. Bir davamız varsa bu davanın sonuçları ile karşılaşma ihtimaliniz de yüksek görünüyor.

 YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER

12 Nisan'da Jüpiter ve Neptün kavuşumu gerçekleşecek. Siz bu kavuşumu çok keyifli bir evden alıyorsunuz. Seyahat, eğitim, kendinizi geliştireceğiniz konularda şanslı olabilirsiniz.

Gitmeniz gereken seyahatler varsa Jüpiter Neptün kavuşumları önünüzde güzel yolların açılmasına, önemli insanlarla bir araya gelmenizde size fırsat tanıyacaktır.15 Nisan'da Marsın buraya geçmesi ile beraber daha fazla enerjinizi bu alanlarda ortaya koyacaksınız. 16 Nisan'da Terazi burcunda Bir dolunay var.

 Bu dolunay ev, aileniz yuvanıza dikkat çeken bir dolunay, aile hayatınızda dengeyi korumak isteyebilirsiniz, hassas bazı oluşumlar devreye girebilir.  Annenize babanıza sevdiklerinize daha fazla vakit ayırmak isteyebilirsiniz Ya da aile ortamında yaşanacak bir olay kariyer hayatınızı o dönem ihmal etmenize neden olabilir. 30 Nisan'da ki tutulmayı sosyal çevre ve arkadaşlık evinizde yaşayacaksınız. Tutulma zamanı çevre değişikliklerine açık olabilirsiniz aynı zamanda parasal birtakım işleriniz varsa arkadaşlarınızla zaman zaman gerginlikler yaşamaya da açık olacaksınız.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR

12 Nisan da Jüpiter Neptün kavuşumu müşterek para alanlarınızda size güzel şanslar ve fırsatlar getirebilir. Uzun zamandır beklediğiniz bir para varsa da paranın gelmesi ile beraber hanede bir bolluk enerjisi devreye girebilir, aynı zamanda mirasla ilgili bir sıkıntınız varsa miras almayı uzun zamandır bekliyorsanız bu konularla ilgili haberler ve sonuçlar gelebilir. 15 Nisan'da Mars'ın da bu alanlara girmesi ile beraber oldukça hareketli bir dönem geçirebilirsiniz. 16 Nisan da Terazi burcunda bir dolunay gerçekleşiyor. Bu dolunayda yakın çevrenizde olup biten olayları gündeminize taşıyabilir. Araba kullanırken dikkatli olun, aynı zamanda satış reklam tanıtım pazarlama alanlarında sosyal medya alanlarında önemli işler ya da bu alanlardan alacağınız haberler olabilir. 30 Nisan'da bir tutulma gerçekleşecek. Kariyer ve meslek alanlarınızda oluşacak bu tutulmada hızlı beklenmedik olaylara açık olacaksınız. İş yaşamınızda çalıştığınız kişilerde değişiklik olabilir. Eşinizin ailesi ile ilgili konularda çaba sarf etmeniz gerekebilir. Maddi konularda şanslısınız.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR

12 Nisanda Jüpiter Neptün kavuşumu var siz bu kavuşumu ikili ilişkiler ve özel hayat alanında yaşayacaksınız. Sevdiğiniz insana Uğur getireceğiniz bir dönem, ilişkinizin güzel olacağı bir dönem Maddi manevi yönden birbirinize fayda sağlayıp, şans getireceğiniz bir dönem olacak. Evliliğe dair verilecek önemli kararlar ailelerin işin içerisine girmesi ya da sevdiğiniz insanın kariyerinde oluşacak güzel bir olay hayatınıza ve ilişkinize çok ama çok keyifli yansıyacak. 15 Nisan'da Mars'ın da bu alanlarınızda girmesiyle beraber bu alanınız biraz hareketleniyor bir buçuk ay boyunca ilişkiler alanında efor sarf ediyor olacaksınız. 16 Nisan'da Terazi burcunda bir dolunay gerçekleşecek bu dolunayda para ile ilgili bir mevzu karşınıza getirebilir. Elinize bir para geçebilir ya da para ile ilgili konularda dengeyi sağlamak üzere harekete geçebilirsiniz. 30 Nisan'da bir tutulma var bu parçalı güneş tutulması Uranüs yen güneş tutulması seyahat eğitim yurtdışı bağlantılı alanlarınızda gerçekleşiyor.

Bu konularda ani olaylar yaşayabilirsiniz. Aniden ortaya çıkacak bir iş seyahati başka bir ülkeye gitme ya da işten yana gelecek değişik fırsatlar seyahat adımları ya da ticari faaliyetlerin hızlanması uzaklardan gelecek önemli haberler ya da eğitimle ilgili konularda alacağınız ani olaylar bu tutulmanın konusu olacak.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER

12 Nisan’daki Jüpiter Neptün kavuşumu sizin iş alanızda gerçekleşecek. Beraber çalıştığınız, yanınızda çalıştırdığınız insanlardan ya da şansınızın olduğu bir dönem. İletişime dayalı bir işiniz varsa sosyal medyayı kullanıyorsanız işinizde güzel sonuçlar ile karşılaşma ihtimaliniz yüksek. Çalışmıyorsanız ve bir işe müracaat etmişseniz olumlu dönüşler alabilirsiniz. 16 Nisan civarı sağlığınıza ekstra özen gösterin. 30 Nisan da bir tutulma var bu tutulma sizin Ortak para alanlarınızda oluşacak. Aşktan yana şanslı olacağınız bir dönem.

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER

Kendi sağlığınıza da ekstra Özen göstermeye dikkat edin. Kendinizi biraz umutsuz mutsuz yorgun hissetme olasılığınız yüksek.12 Nisan'da Jüpiter ve Neptün kavuşumu var. Hayal ettiğiniz birçok şey önünüzde gelebilir kapılar bir anda açılabilir. Şans oyunlarından yanında şansınız yüksek olabilir.15 Nisan'da Mars'ın da bu alana girmesi ile beraber aşkı arıyorsanız aşk hayatınızda önemli hareketlenmeler de devreye girecektir. 16 Nisan'da Terazi burcunda bir dolunay var. Kadersel alanınızda gerçekleşen bu dolunayda şartları ve koşulları yönetmek elinizde olmayabilir. Arkanızdan olaylar dönebilir. Bu dönem ruhunuzu bilinçaltınızı rahatlatmayı ihmal etmeyin. Küs kaldığınız sıkıntı yaşadınız insanlar varsa bu dönem onlarla barışmak için güzel bir zaman olacak. Eşinizin kariyerinde oluşacak ani, hızlı beklenmedik bir olay sizi ve eşinizi şaşırtabilir.

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR

Sağlıkla ilgili konuları sıkı tutmanız gereken bir dönem sağlığınıza gereken yatırımı yaparsanız sağlığınıza gereken özel gösterirseniz bu dönemi rahat atlatabilirsiniz. 12 Nisan'da Jüpiter ve Neptün kavuşumu var. Aile içerisinde güzel birliktelikteler, kutlamalar gündeme gelebilir. Hayalini kurduğunuz bir evi de satın alabilirsiniz.

15 Nisan'da Mars'ın da buraya girmesiyle beraber o aldığımız eve taşınma yer değiştirme bile başlayabilirsiniz. 16 Nisan'da olan dolunay sizin arkadaş çevrenizde önemli bir olayı gündeminize getirebilir. Arkadaşlarınızın hayatında yaşanacak birtakım olaylar sizin hayatınızda da etkileyebilir. 30 Nisan da bir tutulma var 30 Nisan'daki bu Tutulma sizin hizmet ve sağlık alanlarınızda gerçekleşiyor hızlı beklenmedik olaylar devreye girebilir gündelik hayatımızın içinde değişimler olabilir aynı zamanda iletişimsel işlerinizde hızlı bilgi almak durumunda kalabilirsiniz. İş hayatınızda da bırakın değişmesi gerekenler değilsin yeni yollar önünüze açılacak ve emin olun iyi kazançlar sağlayacaksınız.

YÜKSELEN OĞLAK VE OĞLAKLAR

12 Nisan'da Jüpiter ve Neptün kavuşumu devreye girecek. Siz Jüpiter ve Neptün kavuşumunu yakın çevre alanlarında yaşayacaksınız. Jüpiter'in Neptün ya kavuşması hayallerin gerçeğe dönmesi ile çok bağlantılıdır. Yakın çevrenizdeki insanlardan göreceğiniz şans ve fırsatların çok rahat akacağı da bir dönem olacak. İletişimsel işlerinizde büyük organizasyonlar, büyük işler, büyük birleşmeler karşınıza gelebilir. Kendinizi çok şanslı mutlu iyimser görebilirsiniz.

15 Nisan ve sonrası gayet hızlı akacak 16 Nisan'da Terazi burcunda bir dolunay var. Kariyer alanınızda gerçekleşecek bu dolunay önemli bir mevzu karşınıza gelebilir. Kariyer fırsatlarının karşınıza çıkacağı bir dönem. 30 Nisan da bir tutulma gerçekleşiyor bu tutulma sizin Aşk ve keyif evinizde olacak. Hızlı ani beklenmedik bir aşkın içerisinde kendinizi bulabilirsiniz.  Ani ve hızlı bir şekilde para konuları gündeminize gelebilir. Toprak burcunda olan bu tutulma size destek verecektir.

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR

16 Nisan da bir dolunay gerçekleşiyor bu Dolunay seyahat ve eğitim alanlarınızı hareketlendirecek. Eğitim alanlarında hızlı gelişmeler karşınızda gelebilir. Ummadığınız bir seyahat gündeme gelebilir. Bu dönem içerisinde ticari faaliyetler, hukukla ilgili alanlarda beklediğiniz birtakım haberler varsa bu haberleri alma olasılığınız yüksek olacak.

30 Nisan da bir tutulma gerçekleşiyor Siz bu tutulmayı ev aile ve yuva alanlarınız yaşıyorsunuz ani beklenmedik gelişmeler ev alanında aile alanında karşınıza gelebilir. Aile büyüklerinizin sağlığında hızlı ani beklenmedik olaylar de değişimler yaşanırken onlardan alacağınız haberler sizin de çok hızlı hareket etmenize ya da beklenmedik olaylar içerisinde yaşamanıza neden olabilir. Evle ilgili bir mevzu gündeme gelebilir. Bir anda ev alma gündeminizde olabilir.

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR

Hayalleriniz istekleriniz karşınıza gelecek. Özellikle kariyer alanınızdan çok büyük şanslar olabilir. Önemli atılımlar yaşayacaksınız. Çevrenizdeki insanlar da sizi fark etmeye başlayacaklar. İşinizde ve kariyerinizde önemli açılımlar hayallerin gerçeğe dönüşmesi devreye girebilir. 12 Nisan'da oluşacak Jüpiter ve Neptün kavuşumunu hayatınıza güzel maneviyat huzurla almaya özen gösterin.15 Nisan'dan sonra bir enerjiniz çok kuvvetlenecek.16 Nisan da bir dolunay gerçekleşiyor terazi burcunda. Bu dolunay ortak para alanlarınızı harekete geçiren bir dolunay olacak. Para gelebilir para ödemeleri ile uğraşabilirsiniz. Bir kredi almak için başvuruda bulunduysanız borcunuzu böyle kapamak istiyorsanız bu konularda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. 30 Nisan da bir tutulma var Bu tutuma sizin yakın çevre alanlarınızda gerçekleşiyor hızlı ani beklenmedik olaylar bekleyebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki İnsanların hayatında kariyerinde hızlı gelişmeler olabilir ve onların hayatındaki bu gelişmeler sizi de etkileyecek sonuçlar doğurabilir.