Milli Eğitim Bakanlığı Proje Okulları olan, Atatürk Lisesi, Eskişehir Anadolu Lisesi(EAL), Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Eti Sosyal Bilimler Lisesi, Sabiha Gökçen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne yeni müdürler atadı. Eskişehir Atatürk Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Ersin Kökten, kentimizin en köklü lisesi olan Atatürk Lisesi’nin Müdürü oldu.

Milli Eğitim Bakanlığı Ali Güven Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Cemal Mümtaz Sosyal Bilimler Liselerini Proje Okulluğundan çıkardı. EAL’de bir süredir okul müdürlüğüne vekalet eden Mustafa Bahadır Arslan, asil müdür olarak Eskişehir Anadolu Lisesine atandı. Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Başyardımcısı İlker Şenoturan’da okulun asil müdürü oldu. Türk Telekom Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Hulusi Şentürk,  Sabiha Gökçen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü oldu.

Oyuncu Sosyal Cerrahtır Oyuncu Sosyal Cerrahtır

Cemal Mümtaz Sosyal Bilimler Lisesi Müdürü Turgut Erguvan Eti Sosyal Bilimler Lisesi’ne atandı. Proje okulluğundan çıkarılan Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Dr. Süleyman Sırrı Kabadayı’nın aynı okulda 4 yıl daha kalacağı öğrenildi. Eskişehir Atatürk Güzel Sanatlar Lisesi Müdür Başyardımcısı Ozan Yıldız’ında bu okula müdür yapılacağı belirtildi. O’nun müdürlük yazısının da birkaç gün içerisinde geleceği öğrenildi. Proje Okullarının yeni müdürleri görevlerine 12 Temmuz 2024’de başlayacak.

Muhabir: Ayhan Aydıner