Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Eskişehir Şube Başkanı Sevgi Akman, "Değerli üyemiz, emek verenimiz, aramızda görmekten çok mutlu olduk. Başkanımızı karşılamış duygusuyla karşıladım sizi. Başarılar diliyor, kentimiz için çalışmaya hazır olduğumuzu ifade etmek istiyorum" şeklinde konuştu.

Ayşe Ünlüce, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği ziyaretinde şunları söyledi:"Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, benim 25 yıl önce ilk üye olduğum sivil toplum kuruluşudur. Bir dönem başkanlık teklifi alsam da, o dönemdeki yoğun baro ve kadın platformu görevlerim nedeniyle uzun süre aktif olarak görev yapamadım. Ancak bir süre başkanlık yapma fırsatım oldu. Sevgi Akmen'in liderliğinde dernek, bugünkü başarılı noktalara ulaştı. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, gençlerle iletişimi en güçlü kuran derneklerden birisidir."

Atatürkçü Düşünce Derneği'ni ziyaretinde Eskişehir Şube Başkanı Cihan Taşar, "Atatürkçü Düşünce Derneği olarak Eskişehir'de genç bir cumhuriyet kadının başkan adayı olmasından mutluluk duyuyoruz. 1 Nisan sabahı Eskişehir'de büyükşehir belediye başkanı olarak göreceğimize inanıyoruz" dedi.

“Veteriner hekimler sağlıkta şiddet yasası kapsamına alınsın” “Veteriner hekimler sağlıkta şiddet yasası kapsamına alınsın”

Ayşe Ünlüce de Atatürkçü Düşünce Derneği'ne teşekkür ederek şunları söyledi: "Atatürkçü Düşünce Derneği, her zaman Eskişehir'e sahip çıktınız. Atatürk'ün devrimlerinin yılmaz savunucusu oldunuz. Birlikte omuz omuza çalışma zamanı geldi."

Editör: Ayhan Aydıner