Ziyaret kapsamında, AK Parti Milletvekili ve Milli Eğitim Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Üyesi Ayşe Böhürler, CHP Genel Başkan Yardımcısı Suat Özçağdaş ve İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz ile görüşmeler yapıldı. Aktaş CHP Eskişehir Milletvekili İbrahim Arslan ve CHP Manisa Milletvekili Selma Aliye Kavaf'ı da ziyaret etti.
Aktaş, gerçekleştirilen temaslara ilişkin yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Eskişehir özelinde eğitimcilerin taleplerini, kurumlarımızın ve öğrencilerimizin ihtiyaçlarını, ayrıca eğitim adına çözülmesi aciliyet taşıyan sorunları yaptığımız ziyaretlerde gündeme getirdik.
Öncelikli olarak;
Öğretmenlerimizin yaşadığı geçim sıkıntısı,
Norm kadro sorunları,
Alan değişikliği talepleri,
Atama ve tayin süreçlerindeki talepler
Eskişehir genelindeki kurum, öğretmen ve öğrenci ihtiyaçları başta olmak üzere birçok konuyu ele aldığımız verimli görüşmeler gerçekleştirdik. Nazik kabulleri için tüm milletvekillerine teşekkür ederiz.”
AKTAŞ sözlerini, “Eğitim Gücü Sendikası olarak eğitimcilerin sesi olmaya devam edeceğiz. İlerleyen günlerde de kuracağımız yeni temaslarla sorunların takipçisi olacağız” diyerek tamamladı.



