Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, kentte faaliyette bulunan şirketlere ziyaretlerini sürdürüyor. 
Başkan Ataç son olarak Eskişehir Osmangazi Üniversitesi yerleşkesinde yer alan Teknopark’taki firmaları ziyaret ederek Mergen Yazılım A.Ş Genel Müdürü Efe Eroğlu, Eltagron Elektronik Ar-ge Bölümü Yöneticisi Ömür Yıldız, Teknotam Genel Müdürü Ali Adil Ünlükal, İnovasyon Mühendislik Teknoloji Geliştirme Şirketi Genel Müdürü Erol Çıracı, Albayrak Makine Elektronik Şirketi Kalite Yönetimi ve Ar-ge Müdürü Necim Kırımça, Craniocatch Yazılım Şirketi Ceo ve Kurucu Ortağı Doç. Dr. İbrahim Şevki Bayrakdar, ÇözümTR Ödeme Sistemleri Ceo ve Kurucu Ortağı Ender Kelleci ve Piton Ar-ge ve Yazılım Evi Ceo ve Kurucu Ortağı Mustafa Güneş ile bir araya geldi. 
“Ülkemize ve şehrimize yön veriyorsunuz”
Başkan Ataç, ziyaretlerinde şirketlerin işleyişi ve faaliyetleri hakkında bilgi alırken şirket temsilcilerine çalışmalarında başarılar diledi. Ziyarette Başkan Ataç, “Bugün dünyada çok önemli konulardan biri de teknolojik gelişmeler. O açıdan burada teknolojik gelişmeleri takip etmek ve birbirinizle fikir alışverişinde bulunmanız çok önemli. Sürekli değişen ve gelişen dünyaya ayak uydurabilmek için teknolojik gelişmeleri yakından takip etmemiz ve yeni inovasyon oluşturmamız gerekiyor. Sizler de burada hem Ar-ge çalışmalarınızla hem teknolojik gelişmelerle ülkeye ve şehrimize yön veriyorsunuz. Bizler de Tepebaşı Belediyesi olarak teknolojik gelişmelere ayak uydurarak belediyemizde ve ilçemizin genelinde bu teknolojileri kullanıyoruz” dedi. 

Başkan Ataç, şirket yöneticilerine temsili siftah parası takdim etti. Şirket temsilcileri de ziyaretinden dolayı Başkan Ataç’a teşekkürlerini iletti.
Başkan Ataç, VR gözlük ile tramvay yolcuğu yaptı
Öte yandan Piton Ar-Ge ve Yazılım Evi'nde "Alfa sistem araç üstü yolcu bilgilendirme sistemi" hakkında detaylı bilgi alan Başkan Ataç, Alfa Sistemde VR gözlük ile ‘Metaverse dünyasında Alfa sistem tramvay yolculuğu deneyimi’ni yaşadı. 
Başkan Ataç’a ziyaretlerde Başkan Yardımcısı Suat Yalnızoğlu, Anadolu Teknoloji Araştırma Parkı (ATAP A.Ş.) Genel Müdürü Dr. Sedat Telçeken ve ÇözümTR Ödeme Sistemleri Ceo’su Ender Kelleci eşlik etti.

Editör: Ayhan Aydıner