Türkiye Muharip Gaziler Dernek Başkanı Ekrem Dumlu, Ünlüce'ye adaylığı dolayısıyla başarılar dileyerek, seçimlerin huzur içinde geçmesini dilediğini ifade etti. Dumlu "İnşallah Allah hepimize daha hayırlı günler görmeyi nasip etsin. Adaylığınız hayırlı olsun. Büyükşehir Belediyemizde gazi ve şehit aileleri birimi kuruldu. Biz bir sorun veya talebimiz olduğunda ilgili birime söylüyoruz, onlar da ivedilikle çözüyorlar.

Biz belediyelerimizden memnunuz. Üç belediyemiz de bir dediğimizi iki yapmıyor. İnşallah Nisan ayında seçimi kazandığınız zaman isteklerimiz olacak." dedi.

Ayşe Ünlüce ise ziyaretlerde şu sözleri dile getirdi: "Vatan toprağı uğruna şehit düşen tüm kahramanlarımızı rahmetle anıyor, gazilerimize saygılarımı sunuyorum. Şehitlerimiz ve gazilerimizin gösterdiği fedakarlıklar sayesinde güvenle bu ülkede yaşıyoruz. Büyükşehir Belediyemiz bünyesinde de Gazi ve Şehit Aaileleri Koordinasyon birimimizin hizmete başlaması bizleri de son derece gururlandırdı. Sizlerin direkt muhattap olacağınız bir birimin varlığı taleplerinizin de hızlıca karşılanmasını sağlıyor. İnanıyorum ki 31 Mart sonrasında da birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız" dedi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Başkanı Sevinç Uluçeşme de şu sözleri dile getirdi: "Adaylığınıza çok sevindik. Çünkü siz bizim camiamıza çok uzak biri değilsiniz. Yıllardır sizlerle pek çok çalışmalarımız oldu. Başarılar diliyoruz" dedi.

Dışişleri Teşkilatını Güçlendirme mi Zayıflatma mı? Dışişleri Teşkilatını Güçlendirme mi Zayıflatma mı?

Ayşe Ünlüce, ziyaretlerin sonunda şehit ailelerine ve gazilere olan desteğinin süreceğini ve onların yanında olmaya devam edeceklerini belirtti.

Editör: Ayhan Aydıner