Atlantis Yapım, SM Production ve Vadistanbul iş birliğiyle hayata geçirilen Turkcell Vadi, şehrin en iyi etkinliklerini müzikseverlere, sanatseverlere sunmaya devam ediyor. Turkcell Vadi, açıkhavada baharı müthiş bir dizi konserle karşılamaya başladı.  Geçtiğimiz Cumartesi gecesi Duman konseriyle start veren açıkhava sahnesinde, 24 Nisan Pazar akşamı Yüzyüzeyken Konuşuruz grubunun performansıyla devam etti.

8 Bin Kişiyle Hep Bir Ağızdan

Günbatımı eşliğinde sahneye çıkan grup, baharın gelişini hissettiğimiz bugünü büyük bir karnavala çevirdi. ‘Kadıköy Kızı’ ile konsere başlayıp seyircisine selam verdikten sonra, ‘Benimle Kayboldun’ ile dinleyenleri bambaşka duygulara sürükledi. Grup, konser bitiminde seyircilerinin yoğun isteğine kayıtsız kalamayıp sahneye tekrar geldi ve 8 bin kişilik orkestrası ile “Sen Varsın Diye” dedi. Yüzyüzeyken Konuşuruz, 2011 yılı Mayıs ayında kuruldu. Kaan Boşnak ve Engin Sevik’in kurduğu gruba, süreç içinde farklı müzisyenler de eşlik etti. 2013 yılı Eylül ayında Evdekilere Selam albümü ile yayınlanmış eski şarkıları yeniden düzenleyerek dinleyiciyle buluşturan grup, 2014’te yayınladıkları ikinci albümleri “Otoban Sıcağı” ile yazdıkları yeni şarkıları, yenilikçi müzikal arayışlarla dinleyiciye sundu. Her geçen gün dinleyici kitlesini büyüten Yüzyüzeyken Konuşuruz, başlangıçta “indie-folk” olarak adlandırdıkları müzik tarzlarını, yaptıkları yeni çalışmalarla sürekli evrimleştirerek, elektronik unsurlara ve dans beatlerine de yer verdikleri, maceracı bir doğrultuda yoluna devam ediyor. 2017 yılında “Canavar” ve “Ne Fark Eder” single çalışmasının ardından Eylül ayında Sony Music Türkiye etiketiyle “Sandal” isimli teklileri yayınlandı. 2018 yılında 9 şarkıdan oluşan “Akustik Travma” albümüyle yükselişe geçen grup, 2019’da yayınlanan “Boş Gemiler” ve “Ölsem Yeridir” teklileriyle ile vitesi artırdı. Pandemi dönüşü yayınladıkları “Sen Varsın Diye” ve “Son Seslenişim” şarkılarıyla da yükselişe kaldıkları yerden devam ediyorlar. Yüzyüzeyken Konuşuruz, 15 Nisan’da da Sony Music Turkey etiketiyle yeni çalışması “Gençliğimi Geri Ver”i dinleyiciyle buluşturdu.

Turkcell Vadi Mayıs Ayında da Dopdolu

Mayıs ayı ise Turkcell Vadi’de çok hareketli geçecek. Sırasıyla maNga, Fatma Turgut ve Mazhar Fuat Özkan seyircilere unutulmaz geceler yaşatacak. Turkcell Vadi’nin Haziran yıldızları ise Melike Şahin ve Emir Can İğrek.

Adres: Turkcell Vadi– Vadistanbul, Ayazağa Mahallesi. Cendere Caddesi. Sarıyer/ İstanbul

Biletlere www.biletix.com veya gişelerden ulaşabilirsiniz.

Basın/ PR

Burcu Bulut

[email protected]

0 5365146216

Emre Duymaz

[email protected]

0535 3118672

Editör: TE Bilişim