Bahara TURKCELL VADİ konserleri ile merhaba deyin

Atlantis Yapım, SM Production ve Vadistanbul iş birliğiyle hayata geçirilen Turkcell Vadi, şehrin en iyi etkinliklerini müzikseverlere, sanatseverlere sunmaya devam ediyor Bugüne dek konserlerden tiyatrolara, özel organizasyonlardan festivallere; birçok farklı etkinliğe ve değerli sanatçıya ev sahipliği yapan Turkcell Vadi , Türkiye’nin en yeni ve en genç açık hava sahnesi. Türkiye’deki en büyük sabit sahnesiyle birlikte modern teknoloji ile donatılmış ses ve görüntü sistemlerine sahip olan Turkcell Vadi uzun yıllar boyunca şehrin buluşma noktası ve en güzel anıların merkezi olma iddiasında.

maNga 13 Mayıs Cuma
Mtv ödüllü Eurovison ikincisi Türkçe Alternatif Müziğin öncü grubu maNga 5. Stüdyo albümleri Antroposen'i canlı olarak Turkcell Vadi seyircisi ile paylaşmaya hazırlanıyor. İnsan çağı olarak adlandırılan antroposen çağı grubun söz ve görsellerine yoğun bir biçimde etki etti. Albümün ilk bölümünü 14 Aralık'ta yayınlayan maNga, Atlantis ile planladığı Türkiye turuna bu konserle devam ediyor olacak.
Türkiye'nin en yeni en genç açıkhava sahnesi Turkcell Vadi'de gerçekleşecek konser serisinde maNga 13 Mayıs akşamı siz müzikseverlerle buluşacak.

Fatma Turgut 15 Mayıs Pazar

2007 yılında Model isimli rock müzik grubuna katıldı. Model grubu ile birlikte Perili Sirk (2009), Diğer Masallar (2011) ve Levla’nın Hikayesi (2013) isimleri taşıyan 3 albüm yayınladı. Sertab Erener ve Demir Demirkan ile birlikte çalışma fırsatı bulduğu "Diğer Masallar" albümünden yayınlanan "Değmesin Ellerimiz" ve “Pembe Mezarlık” şarkıları ülke çapında büyük ilgi gördü.
 Birçok şehirde çok fazla sayıda sahne alma fırsatı yakaladı. Aynı zamanda Sabri Tuluğ Tırpan’ın Kahraman Türk Kadınları Oratoryosunda solist olarak yer alıp yine Sabri Tuluğ Tırpan’ın Rock Antolojisi projesinde solistlik yaptı. Kariyeri boyunca birçok reklam müziği seslendirdi. 2018 yılında çıkarttığı ; ilk albümü “Elimde Dünya” ile çok ses getiren Fatma Turgut 15 Mayıs akşamı Turkcell Vadi’de sizlerle olacak. 
Bu sezon Turkcell Vadi, çok hareketli geçecek. maNga, Fatma Turgut’un ardından sırasıyla; Perdenin Ardındakiler, Melike Şahin, Emir Can İğrek, Duman, Adamlar, Simge Sağın konserleri seyircilere unutulmaz geceler yaşatacak.

Etkinlik biletlerine; www.biletix.com veya satış gişelerinden ulaşabilirsiniz.

Adres: Turkcell Vadi– Vadistanbul, Ayazağa Mahallesi. Cendere Caddesi. Sarıyer/ İstanbul

Editör: TE Bilişim