Tepebaşı Belediyesi’nin, kentteki üniversite öğrencileri için “Gel beraber olsun” sloganı ile başlattığı ücretsiz yemek hizmeti öğrenciler ile eğitim döneminde buluşmaya devam ediyor.
Öğrencilere, hafta içi her akşam Anadolu Üniversitesi Cuma Kapısı arkasında bulunan Yeşiltepe Mahallesi Sınırlar Sokak No: 2 adresinde sunulan ücretsiz akşam yemeği Ramazan ayında da devam ediyor. Nihal-İsmail Akçura Aşevi’nde uzman belediye personeli tarafından özenle pişirilen yemekler, 19.00-21.00 saatleri arasında ikram ediliyor. Üniversite öğrencileri, öğrenci belgesi ibraz ederek sunulan yemek ikramından faydalanabiliyor.
Hizmetten yararlanan öğrenciler de, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’a ve emeği geçenlere her zaman kendilerinin yanında olmasından ötürü teşekkürlerini iletiyor.
“Ekonomik olarak faydası oluyor”
Yasin Sert, “Arkadaşlarımla beraber Tepebaşı Belediyesi’nin yemeğine geldik. Bir belediyenin öğrencilere yönelik bir çalışması olması çok başarılı. Biz çok beğendik, çok hoşumuza gitti. Ekonomik olarak da faydası oluyor. Dışarıda bir öğün dediğiniz 130 liradan aşağı olmuyor. Bu desteğin öğrencilere faydası olacağını düşünüyorum” dedi. 
Emirhan Barık, “Bu desteği çok doğru buluyorum. Zaten dışarıda yemek yemek çok pahalı. Bu da bir destek oluyor. Maddi olarak destek olması ve bunu düşünmeleri hoş. Bu gibi desteklerin artması bizi daha çok mutlu eder” diye konuştu.  
“Yapılan paylaşmayı çok doğru buluyorum”
Emir Bilgin, “Bu yapılan paylaşmayı, yardımlaşmayı çok doğru buluyorum. Bu zamanda öğrenciler maalesef ekonomik şartlardan dolayı zorluk çekebiliyorlar. Destekliyoruz, arkasındayız bu paylaşımın” ifadelerini kullandı. 
Elif Koltuk, “2 yıldır geliyoruz. Memnunuz. Burası bizim her zaman gelebileceğimiz ‘cepte’ bir yer oluyor. Tepebaşı Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi. 
Hasan Tunus, “Çok iyi bir uygulama. Gelip yiyebiliyoruz. Burası öğrenciler için güzel bir yer. Bütçemize de katkı sağlıyor” diye konuştu 

Yeryüzü Ekoloji Okulu Mayıs Ayı Atölye Çalışmaları Yeryüzü Ekoloji Okulu Mayıs Ayı Atölye Çalışmaları

Editör: Ayhan Aydıner