Tepebaşı Belediyesi tarafından düzenlenen Uluslararası Eskişehir Pişmiş Toprak Sempozyumu, her zaman olduğu gibi bu yıl da Eskişehirlilere müzik ziyafeti sunuyor. Sempozyum kapsamında Vecihi Hürkuş Havacılık ve Teknoloji Parkı’nda düzenlenen konser ile Sena Şener Eskişehirli müzikseverleri ile buluştu.
Şener, etkileyici sahne performansı ile sempozyum alanını adeta büyüleyerek izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı. Konser sonunda sanatçı Şener’e çiçek ve 17’nci Uluslararası Eskişehir Pişmiş Toprak Sempozyumu anısına pişmiş topraktan yapılmış bir hediye takdim eden Başkan Ataç: “Bu akşam, sizlerle bir arada olması için Sena Şener’i tercih ettik. Kendisi ve orkestrası çok başarılı. Sempozyum akşamlarında bu denli konserler gerçekten organizasyonumuzu renklendiriyor. Konseri izlemeye geldiğiniz için sizlere de çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.
Konserler devam edecek
Sempozyum kapsamında 6 Eylül Cumartesi günü saat 20.00’de Jungledak, 7 Eylül Pazar günü saat 20.00’de Grup Fazla, 11 Eylül Perşembe günü saat 20.00’de Özgenur Altaş ve 12 Eylül Cuma günü saat 20.30’da Emre Fel Vecihi Hürkuş Havacılık ve Teknoloji Parkı’nda Eskişehirliler ile buluşacak.
Tepebaşı Belediyesi yetkilileri de tüm Eskişehir sakinlerini sempozyum etkinlikleri ve konser programlarına davet etti.