Üç yıldır Türkiye’nin en önemli sanatçılarının sahne aldığı, Türkiye’nin en yeni, en genç ve ilk ödüllü açık hava mekanı TURKCELL VADİ’de gerçekleştirilen ‘Yıldızlı Geceler’ etkinlik serisi, 4 Ağustos Perşembe akşamı Öykü Gürman konseri ile devam etti.

Vadistanbul, SM Production ve Atlantis Yapım iş birliğiyle ‘Turkcell Vadi’de 29 Temmuz’da Candan Erçetin ile başlayan  ‘Turkcell Yıldızlı Geceler’ etkinlik serisi, 4 Ağustos Perşembe akşamı, güçlü yorumcu ve oyuncu Öykü Gürman’ı ağırladı.

Doğum gününde sahnede

‘Yalan Gözlerin’ ve ‘Düşün Beni şarkıları ile konserine başlayan Öykü Gürman ‘Hoşgeldiniz. Sizlerle birlikte sahnede doğum günümü kutlamak harika, iyi ki geldiniz’ dedi. Doğum gününün ilk defa bir konsere denk geldiğini söyleyen Gürman, neşeli tavırları, vokali ve danslarıyla sahnede muhteşem bir konser peformansına imza attı. Flamenco’dan pop’a, arabeskten türkülere, Türk sanat müziğinden Karadeniz’e kadar uzanan çok geniş bir repertuvara sahip olan Gürman, müzikalitesinin tüm renklerini iki saat boyunca sergiledi.

 ÖYKÜ’NÜN MASALI GERÇEKLEŞTİ

Yaz boyunca şehirden şehire farkı sahnelerde performansını sergileyen Öykü Gürman, bu özel konser için iki ay ekibiyle birlikte hazırlandı. Öykü Gürman güzelliği ile büyülediği konserde hayal ettiği kıyafeti Hasan Altın’ın tafta bir elbise olarak tasarladı. Son dönemin trend rengi pembenin tonlarından fuşya kostümün en önemli özelliği uzun bir kuyruğa sahip pelerini oldu

SAHNEDE SÜRPRİZLER

Öykü Gürman’ın bol sürprizli sahnesinde, iki şarkıda flamenco dansçısı Şeyda Cirit eşlik etti. Gecenin en büyük sürpriz ise Öykü Gürman’ın yıllar sonra sahnede  ‘Sarıl Bana’ şarkısında keman çalması oldu. Konserin sonlarına doğru Öykü Gürman, Karadeniz şarkılarına geçmeden horon ekibi eşlik etti.

İŞİTME ENGELLİLER İÇİN KONSER

Sosyal konularda ne kadar hassas olduğunu her zaman dile getiren genç sanatçı, konser boyunca çevirmen yardımıyla işitme engellilerin konseri izlemesi sağlandı. Türkiye’de bir ilkede imza atan Öykü Gürman, bundan böyle tüm büyük konserlerinde bu şekilde yararlanacağını söyledi. Turkcell Yıldızlı Geceler’de son hızıyla devam ederken bu hafta sahne alacak sanatçılar ve konser tarihleri;

• Oğuzhan Koç - 5 Ağustos

• Kenan Doğulu - 6 Ağustos

• Sertab Erener - 7 Ağustos


 

Adres: Turkcell Vadi– Vadistanbul, Ayazağa Mahallesi. Cendere Caddesi. Sarıyer/ İstanbul

Biletlere www.biletix.com veya biletix gişelerinden ulaşabilirsiniz.

Editör: Ayhan Aydıner