İtalya’nın sofistike mutfak dokusunu Eskişehir’e taşımaya hazırlanan Şef Paredi, özellikle kentin 5000 yıllık Küllüoba ekmeğine büyük ilgi gösterdi. Eskişehir’in bu kadim lezzetinin modern İtalyan mutfağıyla birleşeceği menü üzerinde heyecanla çalışan şef, bu eşsiz ürünün kendisi için “Türkiye’de keşfetmek istediğim ilk tat” olduğunu belirtti.
İtalya’dan Özel Bir Kafile Küllüoba Ekmeği İçin Eskişehir’e Geliyor
Etkinliğin ikinci günü büyük bir sürprize sahne olacak. Şef Paredi’nin hazırladığı Küllüoba Ekmeği Özel Menüsü, İtalya’dan Eskişehir’e bu lezzeti tatmak için özel olarak gelecek bir gastronomi kafilesiyle buluşacak. Böylece Eskişehir’in kadim ekmeği, uluslararası lezzet meraklılarının karşısına ilk kez Michelin listesinde yer alan bir şefin yorumu ile çıkmış olacak.
Etkinlik Halka Açık!
Tüm gastronomi tutkunlarının davetli olduğu bu özel hafta boyunca konuklar: Şef Paredi’nin İtalyan mutfağındaki ustalığını, Yerel ürünleri İtalyan dokunuşuyla harmanladığı yaratıcı menülerini, Eskişehir’in kültürel mirası Küllüoba ekmeğinin modern yorumunu tatma fırsatı bulacaklar. Etkinlik 19–20–21 Kasım tarihlerinde Questa Thermal & Spa Hotel ev sahipliğinde gerçekleşecektir.
Yer: Orhangazi Mah. Kütahya Yolu No: 308, Odunpazarı / Eskişehir
Rezervasyon: 0 506 354 41 79 – 0 506 354 41 68

