LÖSEV Lösemili Çocuklar Eğitim ve Sağlık Vakfı Eskişehir İl İrtibat Ofisi, yaz okulu etkinlikleri kapsamında lösemi ve kanserle mücadele etmiş kahramanlara farklı deneyimler sunmaya devam ediyor. kanserle mücadele etmiş kahraman çocuk ve gençler, etkinliklere katılarak şu an kanserle mücadele eden kardeşlerine umut oluyor.

LÖSEV hiç durmadan hiç yorulmadan kanserle mücadele ediyor
Çağdaş Drama Derneği gönüllü uzmanları, LÖSEV ’in Eskişehir’de gerçekleştirdiği etkinlikte drama ve yoga programları ile çocuk ve gençlere özgüven, sevgi, umut aşıladı. Etkinlik boyunca birlikte keyifli vakit geçirdiler. Kanseri tamamen silene kadar hiç durmadan hiç yorulmadan çalışan LÖSEV, yaz okulu etkinlikleri ile ailelerin yanında olmaya devam edecek.  

ÇOCUK VE YETİŞKİN TÜM KANSER HASTALARINA DESTEK
LÖSEV ’e kayıtlı hasta ailelerin yüzde 87’si asgari ücret ve altında gelire sahip olup kırmızı et almakta zorlanan aileler. Özellikle Lösemi hastalarına kırmızı et ağırlıklı beslenmesi önerilmektedir. Kanser hastası yetişkinlerde de ekonomik yoksunluğun çok kritik seviyede olduğunu tespit eden LÖSEV, Kurban Bayramı döneminde aldığı vekâleten kurban bağışları ve yıl içinde yapılan adak bağışlarını hem çocuk hem yetişkin tüm kayıtlı hastalarına ulaştırmaya kararlı.
Siz de kanser hastalığının maddi girdabındaysanız www.losev.org.tr adresinden ya da 0312 447 06 60 arayarak LÖSEV’e ulaşabilir ve bu mücadelenizi LÖSEV ile kolkola hızla tamamlayabilirsiniz. Unutmayın kanser de yoksulluk da yoksunluk da kimsenin kaderi değildir ve LÖSEV kanseri tamamen silene kadar hiç durmadan hiç yorulmadan çalışmaya devam etmektedir. 

Editör: Ayhan Aydıner