25 yıldır Türkiye’nin en güvenilen Vakfı olan LÖSEV Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı, Ramazan Ayının ilk gününden itibaren içerisinde bir ailenin ihtiyaç duyabileceği kuru gıda, et ve et ürünleri, hijyen ürünlerinden oluşan yardım kolilerini,  lösemi ve kanser tedavisi gören tüm hastalara iletiyor. LÖSEV’in ülke genelindeki “Koli Koli Mutluluk” buluşmalarında, “Önce Çocuklar İyileşsin” diyerek sağlıklı ve kaliteli ürünlerden oluşan gıda kolileri, geçtiğimiz hafta LÖSEV Aileleri ve İnci & FAYDA Projesi Gönüllülerinin destekleri ile Eskişehir’de hazırlandı. Hastane ve aile ziyaretleri ile iftar sofraları kurulmaya da başlandı. Aynı günlerde Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Onkoloji Bölümü’nde, LÖSEV tarafından 70 kişilik bir iftar programı düzenlenerek kanserle mücadelesi devam eden ailelere umut olundu.

GENCİM FAYDALIYIM!

Hafta sonu, LÖSEV FAYDA Projesi kapsamında Haller Gençlik Merkezi’nin ev sahipliği yaptığı gönüllülük eğitimi, Halkla İlişkiler Yönetmeni Yasemin Durukan’ın sunumuyla gerçekleştirildi. Eğitim alan 200 üniversite öğrencisi, gönüllü olarak Eskişehir’de kamuoyunu bilinçlendirmek adına çalışmalara katıldı. Kanserle mücadele etmiş ve mücadelesi süren ailelere umut olan fedakar aileler ve LÖSEV çalışanlarının da katılımı ile iki gün boyunca Eskişehir’de “Önce Çocuklar İyileşsin!” mesajı verildi.

RAMAZAN BAĞIŞLARINIZLA ÖNCE ÇOCUKLAR İYİLEŞSİN

Ramazan Ayı’nda LÖSEV’e sağlayacağınız katkılar kapsamında; 

Yaban hayvanlarına havadan kuduz aşılaması Yaban hayvanlarına havadan kuduz aşılaması

• Türkiye’deki tüm banka şubelerinden “BAĞIŞ EKRANLARI” aracılığı ile masraf ödemeden veya internet bankacılığı üzerinden

• Tüm PTT Şubelerinden, 

• www.losev.org.tr web sitemizden RAMAZAN BAĞIŞI, FİTRE VE ZEKAT” sekmelerine tıklayarak, 

(Yardımlarınız için detaylı bilgiye https://www.losev.org.tr/bagis/Ramazan.html linkinden ulaşabilirsiniz.)

• Tüm operatörlerin faturalı hatlarından 3406 kısa SMS hattına LÖSEV, BAĞIŞ, MÜCADELE, CAN, TUĞLA kelimelerinden birini ya da 1998 kısa SMS hattına FİTRE yazarak SMS’le bağışınızı gerçekleştirebilirsiniz. 

• LÖSEV Ofislerini arayarak ya da ziyaret ederek bağış yapabilir veya bilgi almak için 0312 447 06 60 numaralı telefondan LÖSEV Vakıf Merkezine ulaşabilirsiniz.

LÖSEV

MART 2024

Editör: Ayhan Aydıner