LÖSEV Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı, 3-25 Haziran arası 21. Uluslararası Lösemili Çocuklar Ayı ile birbirinden farklı etkinliklerle çocukluk çağı kanserleri içinde en sık görülen lösemiye dair farkındalık yaratma çalışmalarına devam ediyor. Vakfa kayıtlı aileler, gönüllüler ve bağışçıların katılımları ile gerçekleştirilen faaliyetlerde lösemiye, lösemi ile mücadele eden çocuk ve ailelerinin Büyük LÖSEV Ailesi olarak daima yanlarında olunduğuna, yalnız olmadıklarına dikkat çekildi.

Eskişehir’de 21. Uluslararası lösemili çocuklar ayı bisikletli farkındalık turu gerçekleştirildi.

 LÖSEV, 18 Haziran Cumartesi Günü Eskişehir’de, 21. Uluslararası Lösemili Çocuklar Ayı Bisikletli Farkındalık Turu’nu 50 katılımcı ile gerçekleştirdi. 7’den 70’e tüm katılımcılar, kanser ile mücadelede maddi, ayni ve sosyal destekleriyle ailelerin yanında olan LÖSEV ’e ülkemizde yarattığı iyilik hareketleri için teşekkür etti.

Her Kurban Lösemili Çocuklara Can!

Düzenlenen bisikletli farkındalık turunda, “Her Kurban Lösemili Çocuklara Can!” denilerek ay boyunca sürecek Kurban Bayramı dönemi çalışmaları ayrıca desteklendi.

Yine 18 Haziran Cumartesi Günü gerçekleştirilen Baranselspor ile Beylikova Gençlik Spor Kulübü futbol karşılaşmasında takımlar farkındalık oluşturabilmek için Lösemili Çocuklar Vakfı’nın “Her Kurban Lösemili Çocuklara Can!” sloganlı pankartı ile sahaya çıktı.

LÖSEV ’e kayıtlı hasta ailelerin yüzde 87’si asgari ücret ve altında gelire sahip, kırmızı et almakta zorlanan aileler.  Kanser hastası yetişkinlerde de ekonomik yoksunluğun çok kritik seviyede olduğunu tespit eden LÖSEV, Kurban Bayramı döneminde aldığı vekâleten kurban bağışları ve yıl içinde yapılan adak bağışlarını hem çocuk hem yetişkin tüm kayıtlı hastalarına ulaştırmaya kararlı. Siz de vekâleten kurban bağışınızı LÖSEV’e kolaylıkla yapabilirsiniz. LÖSEV Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa, Eskişehir, Antalya, Adana, Samsun, Kayseri irtibat ofislerinden, bankalardaki bağış ekranlarından ya da www.losev.org.tr üzerinden kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.

Editör: Ayhan Aydıner