Köksal yaptığı ziyaret ile ilgili şunları söyledi; "Eskişehir Şehir Hastanesi Başhekimliğine atanan Prof. Dr. Mustafa Cem Algın’ı görevinin ilk gününde ziyaret ederek kendisine Sağlık-Sen Eskişehir Şubesi adına hayırlı olsun dileklerimi ilettim.

Başkan Ünlüce Kırkalı Kadınlarla Buluştu
Başkan Ünlüce Kırkalı Kadınlarla Buluştu
İçeriği Görüntüle

Görüşmemizde, hastanemizde özveriyle görev yapan sağlık çalışanlarımızın emeğini ve çalışma koşullarını ele aldık. Çalışanlarımızın sahadaki deneyimlerinden yararlanarak sağlık hizmetlerinin niteliğini nasıl artırabileceğimizi ve hastane içinde iş birliğini nasıl güçlendirebileceğimizi konuştuk.

Başhekimlik görevini bugüne kadar yürüten Dr. Öğr. Üyesi Fatih Alper Ayyıldız’a hastanemize ve sağlık camiamıza sunduğu hizmetler için teşekkür ediyor, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum.

Prof. Dr. Mustafa Cem Algın’a yeni görevinde başarılar diliyor, yeni dönemin Eskişehir Şehir Hastanemiz, sağlık çalışanlarımız ve şehrimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum."