2022 yılı birinci altı aylık çalışmalarını kapsayan hizmet içi eğitim programına Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Odunpazarı Belediyesi, Tepebaşı Belediyesi ve ESKİ Genel Müdürlüğü personeli katılım sağlıyor.


Taşbaşı Kültür Merkezi Kırmızı Salonda gerçekleştirilen ve 27 Haziran 2022 Pazartesi günü başlayan hizmet içi eğitim programı 1 Temmuz’da tamamlanacak. Büyükşehir Belediyesinin daire başkanlıklarının faaliyet alanları hakkında personeli bilgilendirme, kişisel gelişim ve motivasyonu arttırma amacıyla düzenlenen eğitimler, açılış konuşmalarıyla başladı. Eğitim programında, “657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu; belediyelerde sağlık, zabıta, park ve bahçeler, itfaiye, sosyal, ulaşım ve trafik, gençlik ve spor hizmetleri; sivil savunma ve afet görevleri, satın alma ve ihale işlemleri, mali iş ve işlemler, belediyelerdeki bilgisayar uygulamaları, kamu görevlileri etik davranış ilkeleri konuları ele alınacak.
Eğitim programının açılışına belediye bürokratlarının yanı sıra Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılar Deniz Kaplan ve Ali Rıza Saltık da katıldı.

Editör: Ayhan Aydıner