Can Dostları Sevdiren Atölye Can Dostları Sevdiren Atölye

“Kendi üniversitemde ağırlandığım için çok mutluyum”
Radyo A 101.7’de canlı yayın konuğu olarak yapılan söyleşi sonrası öğrencilerle buluşan Doç. Dr. Görkem İldaş, kariyer planının yanı sıra insanlarla iletişimi güçlü kurmanın önemine vurgu yaptı. Deneyimlerini katılımcılarla paylaşan Doç. Dr. İldaş şunları aktardı;
“Radyo A bizim için bir eğitim merkeziydi. Burada sadece eğitim almadık, hayallerimizi de yeşerttik. Dolayısıyla da Radyo A’da başladığım bu yolculukta birçok iş deneyimi edinme fırsatım oldu. Özgüvenle çıktığımız üniversitede bağlantı kurmanın önemini biliyorduk ama henüz aradığımızı bulamamıştık. Öğrenci olarak yaşadıklarınızı ve hissettiklerinizi biliyorum. Bir iletişimci olarak iletişimi güçlü tutmamız gerekiyor. Hepimiz şanslı olarak doğmuyoruz fakat kendi şansımızı kendimiz oluşturma gücüne sahibiz. Ne istediğimizi bilmeli ve onu bulmalıyız. Hangi bölümü okursanız okuyun mutlu olabileceğiniz ve yeteneğinizin olduğu bir fırsat yakalayabilirsiniz.”
Seminer, İletişim Bilimleri Fakültesi Şener Şen Salonu’nda gerçekleştirildi. Konuşmacı olarak Sunucu Doç. Dr. Görkem İldaş’ın yer aldığı seminere, Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bülend Aydın Ertekin’in yanı sıra öğretim üyeleri ve öğrenciler katılım gösterdi.

Editör: Ayhan Aydıner