ETO Başkanı Güler meclis divanından ve yönetim kurulundan oluşan heyetle birlikte, Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne, Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’na, Şoförler ve Otomobilciler Odası’na, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ne, Seyyar Tuhafiyeciler ve İşportacılar Odası’na tebrik ziyareti gerçekleştirdi.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Meclis Başkanı Halil İbrahim Ara ve yönetim kurulu ile meclis divanından oluşan heyet, şehirdeki kurum ve kuruluşların yöneticilerine tebrik ziyaretleri gerçekleştirdi. ETO heyeti tebrik ziyaretleri kapsamında Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre’yi ziyaret ederek, Töre’ye görevinde başarılar diledi.

Kutlama ziyareti kapsamında Eskişehir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’na da konuk olan ETO heyeti, Eskişehir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Ersin Karakoç’u ve oda yönetimini tebrik etti. ETO heyeti tebrik ziyaretleri kapsamında Eskişehir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Kadir Ağır’a, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ekrem Birsen’e ve Türkiye Terziler, Konfeksiyoncular ve Hazır Giyim Sanatkarları’nın Genel Başkanı olarak seçilen Eskişehir Seyyar Tuhafiyeciler ve İşportacılar Odası Başkanı Ali Safa Şen’e de konuk olarak başarı temennisinde bulundu.  
Güler, şehrin ortak hareket etmesinin önemine dikkat çekti.

Ziyaretlerde konuşan ETO Başkanı Metin Güler, şehrin geleceğini ilgilendiren projelerde kurum ve kuruluşların ortak hareket etmesinin, birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekti. şehre katkı sağlayacak her projeye destek vermekten mutluluk duyacaklarının altını çizen ETO Başkanı Metin Güler, Eskişehir’e fayda sağlayacak her çalışma için kapılarının açık olduğunu vurguladı.

Editör: Ayhan Aydıner