Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, CHP Kadın Kolları MYK Üyesi Hatice Semerci’yi konuk etti.
Başkan Ataç’ın makamında gerçekleşen ziyarete Semerci’nin yanı sıra CHP İl Kadın Kolları Başkanı Fikriye Söğütlü ve Tepebaşı İlçe Kadın Kolları Başkanı Filiz Şide ile kadın kolları üyeleri de katıldı. Buluşmada Semerci, CHP Kadın Kolları teşkilatlarının çalışmaları hakkında Başkan Ataç’a bilgiler aktardı. Başkan Ataç da Semerci’ye Tepebaşı Belediyesi’nin kadınlara yönelik çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
Semerci, “Bize sağladığı imkan katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Çok güzel bir projemiz var, Aile Destek Sigortasında hedef kitlemiz kırsal ve kenar mahalleler. Ahmet Başkanımız sayesinde çalışmalarımızı anlatma fırsatına sahip oluyoruz. Tek tek kapıları çalıyoruz. Kendimizi anlatıyoruz ve çok güzel geri dönüşler alıyoruz. Ayrıca bu ekonomik şartlarda kadınlarımız şehrinden mahallelerinden çıkamıyor. Ahmet Başkanım kadınlara sağladığı imkanlarla Anıtkabir'e gidiyorlar, Ankara'ya gidiyorlar.  Başkanımız kadınlara her zaman destek oluyor. Bunun için de teşekkür ediyoruz” sözlerini kullandı.
Başkan Ataç da kadınlara yönelik çalışmaların devam edeceğini ifade ederek, Semerci’ye başarılar diledi. Ziyaret, çektirilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Editör: Ayhan Aydıner