Etkinlikte deneyimli vatandaşlar ile bir araya gelen Başkan Ataç, “Yaşam tecrübeleri ile her biri büyük değer olan, elleri öpülesi büyüklerimizin hakkı hiçbir zaman ödenmez” dedi.
Tepebaşı Belediyesi TEBEV (Evde Sağlık Hizmetleri Projesi), Melih Savaş Yaşam Köyü’nde yer alan Sağlıklı Yaşlılar Konuk Evi ve Metin Özöğüt Yaşam Merkezi bünyesindeki deneyimli vatandaşlar, piknik etkinliğine katıldı.


Etkinlikte şarkılar eşliğinde keyifli bir gün geçiren deneyimli vatandaşlar, gönüllerince eğlendi. Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç da etkinliğe katılarak deneyimli yurttaşlar ile bir araya geldi. Etkinlikte Başkan Ataç katılımcılar uzun uzun sohbet etti. Başkan Ataç, “Yaşam Köyümüzün açılması ile birlikte büyüklerimiz için de projelerimizi, merkezlerimizi hayata geçirdik. Kolay bir iş değil, mesuliyeti ve zorlukları olan bir süreç ve bugünlere kadar olumsuzluk olmadan geldik. Bugün de güzel bir piknik etkinliğimiz oldu, büyüklerimiz keyifli bir gün geçiriyor. Ben de büyüklerimizi burada ziyaret ettiğim için çok sevinçliyim. Onların yaşamına bir nebze katkı verebilirsek mutlu oluyoruz. Yaşam tecrübeleri ile her biri büyük değer olan, elleri öpülesi büyüklerimizin hakkı hiçbir zaman ödenmez” dedi.


Deneyimli vatandaşlar da “Bu tür etkinlikler bizlere moral veriyor. Bu imkanı bize sağladığı için Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’a teşekkür ediyoruz” diyerek memnuniyetlerini dile getirdi.

Editör: Ayhan Aydıner