Tepebaşı Belediyesi, her yıl on binlerce kişinin faydalandığı ve 2 noktada hizmet veren Gençlik Merkezleri ile gençlerin gelişimine destek olmayı ve geleceklerine katkı sağlamayı sürdürüyor.

Gençlik Merkezleri tarafından gerçekleştirilecek bahar dönemi eğitimleri için kayıtlar, 2 Mart Cumartesi günü saat 13.00’te online olarak alınacak. Ücretsiz olarak düzenlenecek 22 farklı başlıkta başlayacak 32 eğitim arasında gençler için birçok seçenek bulunuyor.

19 Mayıs Gençlik Merkezi ve 29 Ekim Gençlik Merkezi’nde gerçekleşecek eğitimler arasında; yaratıcı yazarlık, İngilizce speaking, klasik gitar, bağlama, tango, diksiyon, Almanca A1, resim, işaret dili, web tasarım, İngilizce A1, işaret dili, fitness, pilates, hit cardio, zumba, wing tzun, salsa, bachata, American English Advanced Master Class (C1-C2), İngilizce speaking (A1, A2, B1, B2), mobil fotoğrafçılık, gibi kurslar yer alıyor.

Çocuklar Kendilerini Savunmayı Öğreniyor Çocuklar Kendilerini Savunmayı Öğreniyor

Belediye yetkilileri, kurslar ve eğitimler için online kayıt linkinin, 2 Mart tarihinde, “esktgm” adlı sosyal medya hesaplarından paylaşılacağını belirtti.

Öte yandan kurslar ile ilgili detaylı bilgi almak isteyenler, 0 (222) 322 18 45 numaralı telefondan yetkililere ulaşabiliyor.

Editör: Ayhan Aydıner