Eskişehir'de konut satışı yüzde 27,8 oranında azaldı Eskişehir'de konut satışı yüzde 27,8 oranında azaldı

Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, tebrik ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor. Bu kapsamda Başkan Ünlüce, Eskişehir Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Nejat Yatır, Çifteler Ziraat Odası Genel Sekreteri Ceyda Çolpan, Tepebaşı Ziraat Odası Başkanı Kurtuluş Uzun, Mahmudiye Ziraat Odası Başkanı Semih Onar, Seyitgazi Ziraat Odası Koordinatörü Ergüder Örnek, Sarıcakaya Ziraat Odası Başkanı Nevzat Aldemir ve Beylikova Ziraat Odası Başkanı Nuri Altın’ı makamında ağırladı.
Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Nejat Yatır, Ünlüce'nin seçim başarısını kutlayarak, çiftçilerin karşılaştığı sorunların çözümü için bugüne kadar iş birliği içinde çalıştıklarını vurguladı. Yatır, Büyükşehir Belediyesi’nin çiftçiye sağladığı desteklerde Ziraat Odası’nın daha aktif bir rol alması durumunda, ihtiyacı olan çiftçilere desteğin daha kolay ulaşacağını ifade etti.
Başkan Ünlüce, Büyükşehir Belediyesi’nin son 5 yılda özellikle de son 3 yılda 6 bin çiftçiye çeşitli alanlarda destek sağladığını belirtirken, Türkiye'de ilk kez biçerdöver desteğinde bulan Büyükşehir Belediyesi olduklarını vurguladı. Ünlüce, Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ile bir araya gelip ziraat odalarıyla bir oturum düzenlemeyi teklif ederek çiftçilerin öncelikli ihtiyaçları doğrultusunda hareket etmek istediklerini belirtti. Tüm ilçelerde hububat eken çiftçilerin ihtiyaçlarını karşılayacak modern selektör tesisleri kuracaklarını ve bu tesislerin planlamasını da yapacaklarını belirten Ünlüce, Ziraat Odalarını destekleyerek uyumlu bir şekilde çalışmayı arzuladığını dile getirdi.
Ünlüce, düzenlenecek oturumda seçim döneminde duyurduğu Halk Et Projesi ve Mezbaha ile Sözleşmeli Tarım Projeleri hakkında da fikir alışverişi yapılacağını ifade etti.
Ziyaret, karşılıklı görüş alışverişi sonrası çektirilen fotoğrafla tamamlandı.

Editör: Ayhan Aydıner