Tepebaşı Belediyesi’nin kardeş şehri Treptow-Köpenick Belediyesi iş birliğinde hayata geçirdiği Tepebaşı Sosyal Kuluçka Merkezi gerçekleştirdiği eğitim ve etkinlikler ile gençlerin ufkunu genişletmeyi sürdürüyor.
Bu kapsamda Tepebaşı Sosyal Kuluçka Merkezi ve Eskişehir Teknik Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Endüstriyel Tasarım Bölümü iş birliği ile ‘Atık Kağıtlardan Yaratıcı Hediyeler Atölyesi’ düzenlenecek. Tepebaşı Sosyal Kuluçka Merkezi’nde endüstriyel tasarım öğrencilerinin yürütücülüğünde gerçekleşecek olan atölyede atık kağıtlar tutkal ve nişasta ile yeniden şekillendirilerek tasarım objelerine dönüştürülecek. Atölye ile katılımcıların tasarım becerilerinin desteklenmesi ve ileri dönüşüm tekniğine dair farkındalıklarının arttırılması amaçlanıyor. 
21 Aralık Perşembe günü saat 18.30-21.00 arasında kağıt yapımı gerçekleştirilecek. 24 Aralık Pazar günü saat 13.00-18.00 arasında ise tasarım çalışması yapılacak. Kontenjanın sınırlı olduğu atölyeye katılmak isteyenler duyuru görselinde yer alan kare kod okutularak veya http://tinyurl.com/atikestu linkine tıklayarak kayıt yaptırabilecek. 
Ayrıca etkinlikle ilgili detaylara, www.kulucka.tepebasi.bel.tr web adresinden ve @tepebasikulucka instagram hesabından ulaşabiliyor.

Kuvvetli fırtına çardağı yerle bir etti Kuvvetli fırtına çardağı yerle bir etti

Editör: Ayhan Aydıner