“Zaferden Kurtuluşa Mini Minikler Futbol Şenliği”
“Zaferden Kurtuluşa Mini Minikler Futbol Şenliği”
İçeriği Görüntüle

Tepebaşı Belediyesi, ETA Tenis Spor Kulübü ve Espark iş birliği ile düzenlenen 3. Geleneksel Kurtuluş Tenis Kupası turnuvası başlıyor. Turnuva öncesinde ise gösteri maçları etkinliği düzenlendi. Etkinliğe Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ın yanı sıra başkan yardımcıları Seyit Yıldızhan ve Erdal Şahbaz katıldı. Etkinlik milli oyuncu Selin Taylan ve oğlu Barış Taylan ile Nazife Aktaş ve oğlu Doruk Aktaş double gösteri maçı gerçekleştirdi. Gösterinin ardından Başkan Ataç da ETA Akademi Antrenörü Doğan Subaşıoğlu ile gerçekleştirdiği tenis maçıyla turnuvanın başlangıcını yaptı.
“Eskişehirlileri bekliyoruz”
Etkinlikte konuşan Başkan Ataç: “Tenis çok farklı bir spor. Hedefimiz insanların sağlığı. Önemli olan spor yapan çocuklarımızın yetişmesi, Eskişehir'i dışarıda temsil etmesi en büyük idealim. Bu yıl Kurtuluş Tenis Kupası turnuvasının da 3’üncüsünü düzenliyoruz. Tenis oynamayı bilen ve yeni başlayan tüm Eskişehirlileri de mücadele için bekliyoruz.” dedi.
Kayıtlar 9 Eylül’e kadar sürecek
Eskişehir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 103’üncü yılına özel bu yıl üçüncüsü düzenlenecek turnuvaya 13 yaş ve üzeri kadın-erkek, yeni başlayan 13 yaş ve üzeri kadın-erkek başvurabiliyor. 2 Eylül itibari ile başlayan başvuru işlemleri ise 9 Eylül Salı günü sona erecek. Başvuruların tamamlanmasının ardından ise mücadelelere başlanacak.
Turnuvaya katılmak isteyenler ise https://tinyurl.com/tenisturnuvakayit linkine tıklayarak başvuru formuna ulaşabiliyor. Turnuva hakkında detaylı bilgi almak isteyenler ise 0 (543) 949 20 26 numaralı telefondan yetkililere ulaşabiliyor.