Bugüne kadar düzenlenen 10 çalıştayda ise 275 sanatçı, 400’e yakın eseri belediye arşivine kazandırdı.

Tepebaşı Belediyesi’nin 11.’sini düzenleyeceği Uluslararası Sanat Çalıştayı, 6-10 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek.
Etkinlik bu yıl 6 – 10 Haziran tarihleri arasında 14 sanatçının katılımı ile yapılacak. Çalıştay açılışı, 6 Haziran Pazartesi günü saat 18.00'de Özdilek Sanat Merkezi'nde gerçekleşecek. Çalıştaya katılacak ressamların çalışmaları hafta boyunca yine Özdilek Sanat Merkezi'nde devam edecek. Öte yandan bugüne kadar gerçekleştirilen 10 çalıştaya katılan toplam 275 sanatçı, 400’e yakın eser ortaya çıkardı.
11. Uluslararası Sanat Çalıştayı'nın önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da dopdolu geçmesi bekleniyor. Uluslararası Pişmiş Toprak Sempozyumu ve Uluslararası Şiir Buluşması ile birlikte Tepebaşı Belediyesi'nin 3 büyük sanatsal etkinliğinden biri olarak dikkat çeken Sanat Çalıştayı, kazandığı uluslararası kimlik ile takdir topluyor.
11. Uluslararası Sanat Çalıştayı, 10 Haziran Cuma günü saat 18.00’de, Tepebaşı Belediyesi Merkez Sergi Salonu’nda düzenlenecek kapanış töreni ile son bulacak.
Katılımcı sanatçılar
11. Uluslararası Sanat Çalıştayı'nın bu yılki konuk sanatçıları ise şu şekilde:
Cenk Mısırlıoğlu, Çiğdem Buçak Telli, Filiz Hatipoğlu, Gafur Uzuner, Levent Oyluçtarhan, Mümin Candaş, Neslihan Kıyar, Nihat Kahraman, Reyhan Abacıoğlu, Sema Barlas, Siret Uyanık, Tuncay Topçu, Tülay Bayraktar, Zafer Malkoç.

Editör: Ayhan Aydıner