Çerkes Yemek Kültürü Çerkes Yemek Kültürü

Dernek Başkanı Neziha Bilen; "1923’de Balkanlar’dan Eskişehir’e göç eden Atalarımızın temellerini attıkları 'Rumeli Muhacir Cemiyet-i Hayriyesi'nin kuruluşunun 100. yılı vesilesiyle, ERBALDER olarak düzenlemiş olduğumuz '100 Yıllık Yolculukta Eskişehir Rumeli Balkan Göçmenlerinin Ülkemizin Kalkınmasındaki Rolü' başlıklı panele tüm halkımızı davet ediyorum" dedi. ESOGÜ Öğretim Üyesi Doç. Dr. Engin Kırlı'nın moderatörlügünü yapacağı panele ESO Başkanı Celaletttin Kesikbaş, Anadolu Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erol İpekli ve Trakya Lokantası sahibi Emin Sarper konuşmacı olarak katılacaklar. Panel 16 Aralık Cumartesi günü saat 14.00'te Taşbaşı Kültür Merkezi'nde yapılacak.

Editör: Ayhan Aydıner