MİNİBÜSÇÜLERİN YAŞADIĞI SORUNLARI DİNLEDİLER

Başkan Kurt, Ataç ve Ünlüce’nin ilk adresi Eskişehir Minibüsçüler Odası oldu. Oda Başkanı Coşkun Güvenç ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Başkan Kurt, Ataç ve Ünlüce, Güvenç ve arkadaşları ile sürekli artan yakıt fiyatları başta olmak üzere minibüsçülerin yaşadığı sorunlar, sıkıntılar ve taleplerle ilgili görüş alışverişinde bulundu. Başkanlar ve Ünlüce, Coşkun Güvenç ve yönetim kuruluna konukseverlikleri için teşekkür etti.

GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNDULAR

Üçlünün bir sonraki adresi Eskişehir Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası oldu. Başkan İsmail Hakkı Ördek ve yönetim kurulu ile bir araya gelen Başkan Kurt ve Ataç ve Ünlüce, esnafımızın taleplerini, sorunlarını dinleyerek, görüş alışverişinde bulundu. Başkan İsmail Hakkı Ördek ve yönetim kuruluna ilgileri için teşekkür etti.

 SERVİS İŞLETMECİLERİNİN TALEPLERİNİ DİNLEDİLER

Başkan Kurt, Ataç ve Ünlüce, Eskişehir Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası’nın ardından Servis Araçları İşletmecileri Odası’nı ziyaret etti. Oda Başkanı Abdurrahman Yüceer ve yönetim kurulu ile bir araya gelerek, servis işletmecilerinin sorunlarını taleplerini dinleyip fikir alışverişinde bulundular. Üçlü, Yüceer ve oda yöneticilerine konukseverlikleri için teşekkür etti.

EKONOMİYİ, ÇAY VE ŞEKERE GELEN ZAMLARI KONUŞTULAR

Eskişehir Kahveciler Odası’nı ziyaret eden Başkan Kurt, Ataç ve Ünlüce kahveci esnafının sorunlarını ve taleplerini dinledi. Ekonomiyi, çaya ve şekere gelen zamları konuştu. Başkan Zeki Çoban ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Başkanlar ve Ünlüce, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

“Eskişehir halkı ikinci millet bahçesini istiyor” “Eskişehir halkı ikinci millet bahçesini istiyor”

MARANGOZLARIN, PAZAR ESNAFININ VE SUCULARIN DERDİNİ DİNLEDİLER

Marangozlar ve Mobilyacılar Odası’nı ziyaret eden üçlü, sektördeki esnafın taleplerini ve sorunlarını Oda Başkanı Cengiz Kalkan’dan dinledi. Kalkan’a ve yönetim kurulu üyelerine ilgileri için teşekkür etti. Eskişehir Yaş Sebze Meyve Balıkçılar ve Pazarcılar Odası’nı ziyaret eden Başkan ve Ünlüce, Oda başkanı Mehmet Çiçek ile pazar esnafının sorunlarını konuşarak, taleplerini dinledi. Başkanlar ve Ünlüce, Çiçek’e teşekkür etti. Başkan Kurt, Ataç ve Ünlüce’nin son adresi Sucular Esnaf Odası oldu. Sucular Esnaf Odası Başkanı Hayrettin Nam ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen üçlü, ev sahiplikleri için Nam ve arkadaşlarına teşekkür etti.

Başkanlar ve Ünlüce, gittikleri esnaf odalarında ilgi ile karşılandı. Ziyaretleri için Başkan Kurt, Ataç ve Ünlüce’ye teşekkür eden esnaf odaları başkan ve yönetim kurulu üyeleri, yerel seçimlerde başarılar diledi.

Editör: Ayhan Aydıner