2 hafta önce EĞİTİM

Özel Çağdaş Okulları tarafından Eskişehir'de ilk kez 4-5 Mayıs tarihlerinde Yapay Zeka ve Eğitimin Geleceği Çalıştayı düzenlenecek.

2 hafta önce ÖZEL HABER

Engelsiz Yaşam Vakfı Başkanı Atilla Kaplakarslan Haberes Dergisi’nin 48'nci sayısına konuk oldu.

2 hafta önce EKONOMİ

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ile Tüm-Yerel-Sen arasındaki, sosyal denge tazminatı sözleşmesi, kurum memurlarının da katıldığı törenle imzalandı. Toplantıda Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan 657 sayılı yasaya tabi olan devlet memurlarına ve sözleşmeli memurlara ödenen sosyal denge tazminatı, yeni dönemde de en yüksek sınırdan yüzde 120 oranında ödenmeye devam edecek.

2 hafta önce GÜNDEM

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Tepebaşı Çiftçi Malları Koruma Meclisine seçilen üyeler ile bir araya geldi.

2 hafta önce GÜNDEM

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Rektörü Prof. Dr. Kamil Çolak ve Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Emine Gümüşsoy, Prof. Dr. Hakan Demiral Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

2 hafta önce GÜNDEM

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası Eskişehir Şube Başkanı Ahmet Şakar ve yönetim kurulu üyeleri Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’yi ziyaret ederek görevinde başarılar dilediler.

2 hafta önce SİYASET

Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Başkanı Taha Baksan, Günyüzü Belediye Başkanı Hidayet Özmen, BBP Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi ve Tepebaşı Meclis Üyesi Ahmet Ulupınar, BBP Merkez Disiplin Kurulu (MDK) Üyesi Ahmet Namık Akdoğan, Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce'ye 31 Mart seçim sonuçları nedeniyle tebrik ziyareti gerçekleştirdi.

2 hafta önce SİYASET

Cumhuriyet Halk Partisi eğitimde 'Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli' isimli yeni müfredatı protesto etmek için Millî Eğitim Bakanlığı’na yürüdü.

2 hafta önce ASAYİŞ

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen Bulvarı’nda kaldırım işgaline sebebiyet veren iş yerlerini denetledi.

2 hafta önce GÜNDEM

Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği Eskişehir Şube Başkanı Nuran Yenilmez ve yönetimi Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’yi ziyaret ederek görevinde başarılar dilediler.