CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce, Çamlıca Mahallesi’ne yapılan tramvay hattı sayesinde mahallenin cazibe merkezlerinden biri haline geldiğini belirterek, “Tramvay hatlarımızın uzamasıyla birlikte Çamlıca Mahallesi büyük bir dönüşüm yaşadı. Ahmet Ataç başkanımın yaptığı yatırımlarla Çamlıca Mahallesi son yıllarda büyük ivme kazandı. Samsunlu vatandaşlarımız kentimize gelerek, önce Çamlıca Mahallesi’ne sonra bu şehrin ekonomisine katkıda bulundu, bu şehrin bir parçası oldu. Bizler her mahallemizin örnek olması için çalışıyoruz” dedi. 
Tramvay hatlarına yenilerinin ekleneceği müjdesini veren Ayşe Ünlüce, “Vatandaşlarımız kendi mahallelerine tramvay hattı gelsin istiyorlar. Ulaşımda büyük kolaylık sağlayan tramvay hatlarımızla kentin dört bir yanına ulaşımı kolaylaştırdık. Önümüzdeki 5 yıl içinde ilk önceliğimiz Eskişehir Teknik Üniversitesi tarafına yeni bir hat eklemek. Tramvay hatlarına yenilerini ekleyerek daha da çoğaltmak istiyoruz. Yeni Eskartplus ile hayatı kolaylaştıracak, Abonman Kart ile sınırsız kent içi ulaşım kullanımı sağlayacağız” dedi. 
Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, “İnanın buraya gelirken sanki kendi evimmiş gibi geliyorum. Bu çatı o kadar sıcak ki her zaman böyle en iyi şekilde karşılıyorsunuz. Çok mutlu oluyorum. Size hizmet getirmek benim için onur verici. Belediye başkanı olarak her zaman önceliğim mahallerimizin sorunları, ihtiyaçları tespit edip en uygun çözüm önerileri sunmak oldu. Yeni dönemde de yaşam kalitemizi arttırıcı projelerimiz devam edecek. Örneğin Çamlıca Kapalı Pazaryerinin üst katında  sosyal tesisler olacak. Belde Evimizi oraya taşıyacağız. İlkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik etüt merkezimiz olacak. Belde Evinin olduğu yeri de kreş olarak açacağız. Her zaman söylediğim gibi en iyi siyaset en iyi hizmettir.” dedi.
10 YIL BOYUNCA İKTİDARIN HER TÜRLÜ BASKISINA VE ENGELLEME ÇALIŞMASINA RAĞMEN İŞ YAPTIK
Sıcak ev sahiplikleri ve ilgileri için Samsunlular Derneği Başkanı Kamil Demir ve Samsunlu hemşehrilerine teşekkür eden Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, “Eskişehir kimin nereli olduğunun hiç önemi olmayan, hepimizin Eskişehirli olduğu bir şehir. Böyle bir kültür oluştu. Eskişehir'de kimse kimseye hangi memleketten geldiğini sormuyor. Hepimiz Eskişehir'deyiz ve bununla da gurur ve onur duyuyoruz. Birlikte yaşamak demokrasinin en temel şartlarından birisi” dedi. 10 yılda Odunpazarı’nda yaptığı çalışmaları anlatan Başkan Kurt, Büyükşehir Belediyesi’nde Ayşe Ünlüce’ye, Odunpazarı’nda kendisine, Tepebaşı’nda ise Ahmet Ataç’a destek istedi.  Kendisi ve Ahmet Ataç’ın deneyimli belediye başkanları olduğunu söyleyen Başkan Kurt, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce’nin ise Büyükşehir Belediyesini bilen, tecrübeli bir üst düzey bürokrat olduğuna dikkat çekti. Seçime kısa bir süre kaldığını belirten Başkan Kurt, “Odunpazarı'nda 10 yıl boyunca iktidarın her türlü baskısına ve engelleme çalışmasına rağmen iş yaptık. Odunpazarı’nın her mahallesinde kalıcı işler yaptık” dedi. Türkiye’nin iyi yönetilemediğini belirten Başkan Kurt, 31 Mart Yerel Seçimlerinin iktidarı uyarmak için bir fırsat olduğunu söyledi.

Veteriner Hekimlerin Özlük Hakları İyileştirilmeli Veteriner Hekimlerin Özlük Hakları İyileştirilmeli

Editör: Ayhan Aydıner