2 hafta önce ASAYİŞ

Bilecik'te, iddialara göre 2 aracın sıkıştırdığı otomobilin kontrolden çıkaran orta refüje çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

2 hafta önce ASAYİŞ

Eskişehir merkezli, fuhuşa teşvik, aracılık, zorlama veya yer temini suçlarını engellemeye yönelik yapılan operasyonda 7 şüpheli yakalanarak adliyeye sevk edildi.

2 hafta önce SAĞLIK

Eskişehir’de komşularının ihbarı üzerine Odunpazarı Belediyesi ekiplerinin denetim yaptığı bir evden 4 kamyon dolusu çöp çıkartıldı.

2 hafta önce EĞİTİM

Şehit Onur İlkhan İlkokulu öğrencileri “Doğaya Sarılan Eller” etkinliği kapsamında Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı Fidanlık ve Yeşil Alanlar Şube Müdürlüğünde eğitici ve eğlenceli etkinlikte buluştular.

2 hafta önce SPOR

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Voleybol Bölge Şampiyonasında ilimizi temsil ederek şampiyon olan Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü Genç ve Yıldız Kızlar Voleybol Takımını makamında ağırladı.

2 hafta önce SİYASET

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak, saha çalışmalarını sürdürüyor. TÜRASAŞ Eskişehir Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret eden Albayrak, Eskişehir’de üretimi devam eden ve TCDD Taşımacılık için 500 milyon Euroluk sipariş alınan 95 adet Eskişehir 5000 Elektrikli Anahat Lokomotifleri’nin üretim çalışmaları hakkında bilgi aldı.

2 hafta önce SİYASET

CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü, Eskişehir il sınırlarından da geçen Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren Hattı güzergahındaki durak ile istasyonlar arasında Eskişehir’in yer almadığının görülmesinin, havalimanı ulaşımı da engellenen şehir kamuoyunda bir kez daha hayal kırıklığı ve rahatsızlık yarattığını ifade ederek konuyu Meclis gündemine taşıdı.

2 hafta önce KÜLTÜR SANAT

Eskişehirli Yazar Ayşe Sezgin, Eskişehir Ticaret Odası TÜYAP Fuar Merkezi’nde (Eskişehir Kitap Fuarı’nda)  okurları ile buluştu.

2 hafta önce EKONOMİ

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sanat Meslek Eğitim Kursları (ESMEK) kadın kursiyerlerden gelen talep üzerine sosyal hizmet kapsamında ücretsiz saç kesim ve kişisel bakım hizmeti sunuyor.

2 hafta önce ASAYİŞ

Bilecik'te şehir dışından gelerek yanlarında getirdikleri yiyecek atıklarını yerlere dökerek çöpten toplamış gibi yaparak para toplayan 5 kadın, zabıtaya yapmadıklarını bırakmadı. Kadın dilencinin son olarak sokak ortasında tuvaletini yapması görenleri hayrete düşürdü.