2 hafta önce SİYASET

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Han Belediye Başkanı seçilen Bekir Belceli, İnönü Belediye Başkanı seçilen Serhat Hamamcı, Mihalgazi Belediye Başkanı seçilen Zeynep Güneş, Sarıcakaya Belediye Başkanı seçilen Ahmet Dönmez ve AK Parti İl Başkanı Gürhan Albayrak'ı makamında kabul etti.

2 hafta önce SİYASET

Saadet Partisi Eskişehir İl Başkanı Fesih Bingöl ve beraberindeki heyet, Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’ye 31 Mart seçim sonuçları nedeniyle tebrik ziyareti gerçekleştirdi.

2 hafta önce GÜNDEM

Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

2 hafta önce GÜNDEM

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Atatürkçü Düşünce Derneği Eskişehir Şube Başkanı Cihan Taşer ile bir araya geldi. Taşer, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin ardından yeniden seçilen Başkan Ataç’a hayırlı olsun dileklerini iletti.

2 hafta önce ÇEVRE

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren ekipler yeni çalışma sezonuna Başkan Ayşe Ünlüce’nin de katıldığı törenle başladı.  Ünlüce, ekiplere başarılar dileyerek yeni sezonun hayırlı olmasını diledi.

2 hafta önce SİYASET

Alpu Belediye Başkanı Gürbüz Güller, meclis üyeleri ve beraberindeki heyet, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’ye tebrik ziyareti gerçekleştirdi.

2 hafta önce YAŞAM

Tepebaşı Belediyesi Doğal Yaşam Merkezi, sahiplendirdiği binlerce sokak hayvanı ile örnek olmaya devam ediyor. Bu kapsamda Tepebaşı Belediyesi Doğal Yaşam Merkezi’nde bulunan 3 kedi ve 1 köpek yeni sıcak yuvasına kavuştu. Tepebaşı Belediyesi, sahiplendirdiği binlerce hayvan ile bu konuda öncülüğünü sürdürüyor.

2 hafta önce GÜNDEM

Eskişehir’in kalbi İki Eylül Caddesi ve Taşbaşı bölgesinde yürüyüşe çıkarak esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce ile Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaştı.

2 hafta önce ASAYİŞ

Eskişehir'de polis ekiplerince yapılan çalışmalar sonucunda, farklı ilçelerde 3 ikametten toplam 163 bin TL değerinde hırsızlık gerçekleştirdiği belirlenen 2 şüpheli yakalanarak adliyeye sevk edildi.

2 hafta önce GÜNDEM

Bir süre önce hayatını kaybeden Eskişehir Teknik Üniversitesi Porsuk Meslek Yüksekokulu (PMYO) öğretim elemanı Öğr. Gör. Dr. Altan Çetinkaya için anma töreni düzenlendi.