KOŞAR ADIM LÖSEV ESKİŞEHİR YARI MARATONU;

“BİZ KOŞAlım, ONLAR OKUsun, SAĞLIKLA BÜYÜsün!”

Çocuk- yetişkin kanser hastalarına maddi-ayni ve sosyal yardımlar sağlayan LÖSEV, kurulduğundan bu yana kanserli çocuklara eğitim desteği de veriyor. Düzenlediği etütler ve bireysel derslerle çocukların eğitim açıklarını kapatmasına, sosyal ve bireysel gelişiminde oluşan gerilemeyi aşmalarına yardımcı oluyor. Özel kurs eğitimi veya ders alma imkânı olmayan minik kahramanlar, LÖSEV’in Eğitim projesi olan “Canım Kardeşim Ders Evleri” nde eksiklerini gideriyorlar.   Minik kahramanlara bir destek de “Biz koşalım, onlar okusun” diyen sporseverlerden geliyor. Tüm Türkiye’de bir çok maratonda LÖSEV için koşan Koşar Adım LÖSEV Takımı sporcuları, 28 – 29 Ağustos 2021’de Sazova’da gerçekleştirilen Eskişehir Yarı Maratonu’nda da yerlerini aldılar. Eskişehir Teknik Üniversitesi Koşu Takımı ve LÖSEV Gönüllüleri minik LÖSEV kahramanları için koştular. Kampanyadan elde edilen bağışlarla LÖSEV’in Canım Kardeşim Ders Evleri’nde eğitim alacak minik kahramanımızın eğitim giderleri karşılanacak. Lösemiyi yenen kahramanlara, eğitim hayatında verdikleri mücadelede siz de destek olmak istiyor, eğitiminde benim de katkım olsun diyorsanız: düzenlenen maratonlarda, Koşar Adım LÖSEV için kampanya oluşturarak gönüllü takımlarında siz de yerinizi alabilirsiniz. Detaylı bilgi bağlantısı: https://www.losev.org.tr/ozelgun/KosarAdim/Projeler/20

30 AĞUSTOS ZAFER KUPASI DRAGON YARIŞLARI;

“GÖNÜLLERİN KAZANANI LÖSEV!”

Yarışlarda verdikleri mücadelede "Kadınız, Ayrımsız Buradayız!" diyen Amazonlar Dragon Kadın Kürek Takımı, 30 Ağustos 2021 Pazartesi Günü Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği 30 Ağustos Zafer Kupası Dragon Yarışlarında, Porsuk Çayı’nda kadın dayanışmasını, kadın gücünü ve kadının hayatın her alanında yer aldığını göstermek için yarışan takım, LÖSEV adına da farkındalık yaratmak amacıyla kürek çekti. “Bu yılda Amazonlar olarak sürdürdüğümüz çalışmalara  ve umuda lösemi ve kanserle mücadele eden aileleri, LÖSEV ’i  de dahil ettik, kanseri yenen amazonlarımız ve LÖSEV Ailesi için kürek çektik, LÖSEV ’in yanındayız!” diyen LÖSEV gönüllüsü takım üyeleri, mücadeleci ruhları ve göz kamaştıran enerjileriyle Porsuk Çayı’ndaki yarışlarda ses getirdi. Gerçekleşen yarışta, Amazonlar Dragon Takımı centilmenlik kupasını kazandı. Takım üyeleri, gittikleri her ilde LÖSEV ’in yanında olmaya devam edeceğini de bildirdi.

LÖSEV, ESKİŞEHİR KAHVE FESTİVALİ;

LÖSEV İLE ESKİŞEHİR İYİLİK DOLDU TAŞTI

28 – 29 – 30 Ağustos 2021 tarihlerinde Espark AVM Açık Otoparkı’nda gerçekleştirilen 1. Eskişehir Kahve Festivali etkinlik ve konser programı boyunca LÖSEV- LSV Dükkan Markası- İyi Şeyler Dükkanı, birbirinden keyifli, anne eli değmiş yüzlerce ürünün olduğu LSV Dükkân standı ile yerini aldı. Konuklarla el emeği, umut dolu ürünlerle buluşturan LÖSEV, heyecan ve eğlence dolu programın umudu oldu, iyiliği çoğalttı.

Editör: TE Bilişim