Uyuşturucu operasyonu Haberleri

uyuşturucu operasyonu haberleri ve güncel uyuşturucu operasyonu gelişmeleri, uyuşturucu operasyonu ile ilgili tüm video, uyuşturucu operasyonu fotoğrafları ve uyuşturucu operasyonu haberleri Haberes sitemizde


ASAYİŞ

Eskişehir'de polis ekiplerince uyuşturucu madde ticareti çerçevesinde sokak satıcılarına yönelik gerçekleştirilen çalışmada çok sayıda uyuşturucu madde ve ruhsatsız silahlar ile...

ASAYİŞ

Eskişehir’de jandarma ekiplerince yapılan çalışmada 3 şüpheli hakkında işlem yapılırken, farklı miktar veya adetlerde uyuşturucu madde ve bunları kullanmaya yarayan...

ASAYİŞ

Eskişehir’in Çifteler İlçesi’nde polis ekiplerince gerçekleştirilen çalışmalarda uyuşturucu maddelerle yakalanan 4 şüpheliden 3’ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ASAYİŞ

Eskişehir’de polis ekiplerince yapılan uyuşturucu operasyonunda yakalanan 3 şüpheli tutuklanırken, bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi.

ASAYİŞ

Eskişehir’de jandarma ekiplerince gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 1 kişi yakalanırken, bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi.

ASAYİŞ

Eskişehir’de jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli yakalanırken, 3 gram skunk ele geçirildi.

ASAYİŞ

Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince uyuşturucu ile mücadele çerçevesinde yapılan çalışmalarda 1 şüpheli yakalanırken, aramalarda uyuşturucu ve onu kullanmaya yarayan...

ASAYİŞ

Eskişehir’de gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 126 gram metamfetamin ve tabanca ile yakalanan 2 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ASAYİŞ

Eskişehir’de İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan çalışmalarda uyuşturucu madde ele geçirilirken, toplam 13 olayda 17 şüpheli şahsa işlem yapıldı.

ASAYİŞ

Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince iki şüphelinin Beylikova ilçesindeki evlerinde yapılana aramda 40 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.

ASAYİŞ

Eskişehir’de polis ekiplerince yapılan uyuşturucu operasyonunda yakalanan 3 kişiden 1’i tutuklandı.