2019 yılı ocak ayında Eskişehirspor'dan Başakşehir'e transfer olan sonrasında Eskişehirspor'da kiralık olarak forma giymeye devam eden Cemali Sertel, dün Başakşehir formasıyla kariyerinin ilk Süper Lig maçına çıktı.

Geçen sezonun iki şampiyonunun karşılaştığı karşılaşmada Süper Lig'in yeni ekibi Atakaş Hatayspor, son sezon şampiyonu Başakşehir'i 2-0 mağlup etmeyi başardı. Futbola Atakaş Hatayspor altyapısında başlayan, sonrasında Eskişehirspor altyapısına gelen Cemali Sertel 72'nci dakikada Hasan Ali Kaldırım'ın yerine oyuna girdi. Genç oyuncu böylece kariyerinin ilk Süper Lig maçında futbola başladığı ekip karşısında forma giymiş oldu.

Maçın ardından yayıncı kuruluş mikrofonlarına konuşan Cemali, kendisine şans verdiği için Teknik Direktör Okan Buruk'a teşekkür etti. Şampiyon takıma geldiğini ifade eden genç oyuncu "Başakşehir gibi bir takımda oynadığım için gururluyum. Şampiyon takımda oynamak da ayrı bir gurur benim için. Ağabeylerim vasıtasıyla kendimi geliştirip daha iyi olmak istiyorum. Önümüzdeki hafta daha fazla süre almak istiyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim