Odunpazarı Kent Konseyi’nden ​​​​​​​Ünlüce’ye Tebrik Ziyareti Odunpazarı Kent Konseyi’nden ​​​​​​​Ünlüce’ye Tebrik Ziyareti

Büyükşehir Belediyesi 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde seçmen iradesinin sandığa en güçlü şekilde yansıması için bir dizi düzenleme yapıldığını duyurdu.
Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada turistik merkezlerin tümünün seçimin yapılacağı 31 Mart Pazar günü kapalı olacağını ifade edilerek, “Hafta sonunda şehrimizi ziyarete gelmek isteyen vatandaşlarımıza ve değerli hemşehrilerimize 31 Mart Pazar günü turistik merkezlerimizin tamamının kapalı olacağını hatırlatmak istiyoruz. Büyükşehir Belediyesi’ne ait Tarihi Odunpazarı Bölgesindeki tematik müzelerimiz, Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı'ndaki merkezlerimiz ve Hayvanat Bahçemiz, bot ve gondollarımız, belediye iştiraklerimizin işletmeleri hizmet veremeyecektir. Aynı gün cadde otoparklarımız ile açık otoparklarımız ücretsiz olarak hizmet verecektir. Ayrıca sandık görevlilerinin kent içi ulaşımda sıkıntı yaşamaması için ek tramvay seferi sabah 04.00’te başlayacaktır. Hareket bilgileri ESTRAM’ın web sitesi olan www.estram.com.tr adresinden öğrenilebilecek. Şehir içi otobüs seferlerimiz ise sabah 04.00 itibariyle başlayacak şekilde düzenlenmiştir. Gerekli güncel duyuruları web sitemiz ve mobil uygulama programlarımız aracılığıyla takip edebilirsiniz. Sandık Kurulu'nda görev alacak personelin dönüşleri için ise, 31 Mart 2024 Pazar günü saat 24.00 itibariyle tüm mahallelerimize hizmet verecek olan araçlarımız, Adliye Binası önünde hazır bulundurulacaktır. 31 Mart 2024 Pazar günü tüm ilçe araçlarımız sabah mevcut saatlerinde ilçe merkezlerinden hareket edecek olup, Otogar bölgesinden kalkış saatleri olan 17:00-17:10-17:20-17:30 saatleri yerine sırasıyla 13:00-13:10-13:20-13:30 saatlerinde hizmet verecektir.” denildi.

Editör: Ayhan Aydıner