Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin her Ramazan ayında düzenlediği geleneksel iftar davetleri sürüyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi yemekhanesinde amatör spor camiasını bir araya getiren iki ayrı davet düzenlendi. Buluşmaların ilkine Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Hasan Ünal, Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Dr. Mehmet Ali Çeliksoy, Eskişehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (EASKF) Başkanı Sadri Atam ve yönetim kurulu üyeleri, amatör spor kulüplerinin başkan ve yöneticileri ile duayenler bir araya geldiler.

Eskişehir Büyükşehir’den Tarihi Skor Eskişehir Büyükşehir’den Tarihi Skor

Burada konuşan Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Hasan Ünal, “Başkanımız Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’in saygı ve sevgilerini iletiyorum. Amatör sporu ve amatör spor kulüplerini çok önemsiyoruz. Kulüpler aracılığı ile binlerce genç spor yapma imkânı yakalıyor. Bizler de her zaman amatör sporculara ve o faaliyeti yerine getiren kulüplere destek oluyoruz. Tekrar Ramazan ayını tebrik ediyor, yaklaşan bayramınızı da şimdiden kutluyorum.” dedi.

Davetler kapsamında düzenlenen ikinci buluşmaya ise Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ahmet İlker, Mihalıççık Belediye Başkanı Haydar Çorum, Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Dr. Mehmet Ali Çeliksoy, amatör spor kulüplerinin idarecileri, antrenörler ve sporcular katıldılar. Başkan Vekili Ahmet İlker, burada davetlilere teşekkür ederek yaklaşan Ramazan bayramlarını tebrik etti ve çalışmalarında başarılar diledi.

Yemek daveti karşılıklı sohbetler eşliğinde tamamlandı.

Editör: Ayhan Aydıner