Oğlak insanları, tıpkı sembolleri dağ keçileri gibi, olabildiğince yükseklere tırmanmaya çalışırlar. Uzun vadeli planlar yapar, amaçlarına ulaşmak için acele etmezler. Yavaş ama emin adımlarla doruklara tırmanırlar. Oğlaklar, hayatlarının düzenli ve iyi organize olmasını ister, bunun için ellerinden geleni yaparlar.

Sabırlı ve dikkatli insanlardır. İşlerine çok önem verirler. İşi için kendisini bile ihmal eden Oğlaklar hiç de az değildir. Kendilerine olan saygıları kariyerlerindeki başarıya bağlıdır. Yaptığını beğenmeyen, dünyadaki adımlarını sağlamlaştıracak bir konuma gelemeyen Oğlaklar, bunun için kendi kendilerine eziyet edebilir. Yaptıkları işin iyi olduğunu herkesten önce kendilerine ispatlamaları gerektiğini düşünürler. İşlerinin yavaş ama güvenli gelişimini izlemek kadar haz aldıkları bir şey yoktur.

OCAK AYI 2022

Ocak ayına Güneş Uranüs üçgeni ile giriş yapıyoruz böyle olunca esnek aylardan birindeyiz. Ancak dikkat edilmesi gereken gün “12 Ocak günü” Mars Neptün açısı devreye girecek. Bu bize yanıltıcı ve aldatıcı durumları karşımıza getirebilir. O yüzden önemli iş görüşmelerimiz varsa bugüne denk getirmemeye dikkat edersek iyi olur.

Mars Neptün kareleri aynı zamanda yaşam enerjimizi düşürür. Korona ile ilgili konuda olaylar tüm Avrupa'da ve özellikle Türkiye'de de artabilir, bulaş riskinin yüksek olacağı zamanları temsil ediyor. Mars Neptün kareleri zehirlenmeler, alerjiler, ateşli hastalıklarda da çok bağlantılıdır.

14 Ocak'ta de Merkür gerilemesi başlayacak. İletişimde sıkıntı ve problemler karşımıza gelebilir. 18 Ocak’ta Kuzey ay düğümleri artık İkizler ve Yay hattından çıkacak boğa ve akrep aksına kayacak önümüzdeki bir buçuk yıl boyunca hedefimiz boğa burcuna gitmek olacak.

Boğa Burcu kendi kazançlarınızla gelen paradır. Akrep burcu başkalarının kaynaklarını ve paralarını temsil eder. Şimdi bu alanda tutulmalar serisi başlayacak.  2022 yılı bu anlamda çok önemli.

Boğa burcu sabit bir burçtur.  Hayatımızda daha fazla istikrar isteyeceğiz.  Bu süreç içerisinde boğa burcunun yöneticisi Venüs ön plana çıkmış olacak. 18 ve 29 Ocak tarihleri hem piyasalardan hem de iş dünyasından dikkat etmemiz gereken zamanları temsil edecek. İlişkilerde bozulmalar, şirketlerin iflasları, ödemeler dengesinde zorlanmalar yaşanabilir.

24 Ocak'ta Mars yay burcundan çıkacak Oğlak burcuna geçecek. Daha fazla güç ve kontrolü elinizde almak isteyeceğiniz bir dönem. Daha disiplinli hareket edeceğiniz işlerinizi toparlamak isteyeceğimiz bir dönem olacak.

26 Ocak'ta Merkür Oğlak burcuna geçerek gerilemesine devam edecek ve 29 Ocak'ta Venüs Düz hareketine başlayacak. 30 Ocak'ta Güneş ve Uranüs dik açısı devreye giriyor. Çabuk tepkiler vereceğimiz de çok hızlı ani olaylar içerisinde kendinizi bulacağınızdan bir dönemi temsil ediyor.

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ:

Ocak ayına kariyer ve meslek alanlarımız ön planda olarak giriş yapıyorsunuz. Bu alanda alacağınız güzel haberler ocak başında devreye girebilir. Kariyer ve meslek alanlarınızda vermeniz gereken önemli kararları karşınıza getirecek. Venüs’ün bu alanlarınızda gerilediğini unutmadan tamamlanması gereken konuda olayların üzerine odaklanmanız çok daha doğru olacaktır. Merkür 2 Ocak itibariyle kova burcuna geçiyor Sosyal çevre alanlarımızın hareketlendiği bir dönem gireceğiniz ortamlarda fikirlerinize insanlara ilham vereceksiniz aynı zamanda önemli iş konuşmaları ve görüşmeleri karşınıza gelebilir. 12 Ocak civarında dikkat edin. Seyahat ediyorsanız Uzaklarda Bir yere gidecekseniz önemli işleriniz ya da bir davanız varsa, davalarının sonucunda bazı sıkıntılı ve beklenmedik olaylar karşınıza gelecektir. 24 Ocak’tan oğlak burcuna geçen Mars kariyerinizle ilgili zorlanmalar yaşayabilirsiniz. 4 Şubat’a kadar önemli karar almamanızı öneririm.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR

Merkür 2 Ocak itibariyle kariyer alanlarınızda geçiyor. Mesleğinizde kariyerinizde çok çok konuşulup, kendinizi göstereceğiniz önemli toplantılar yapabilirsiniz.

14 Ocak'tan 26 Ocak’a kadarki zamanda iş ve kariyer alanlarınızda bazı zorlanmalar karşınıza gelebilir. İletişimde kendinizi net ifade edemeyebilirsiniz.24 Ocak'tan sonra enerjinizi eğitime ve seyahate daha fazla verebilirsiniz. Eğitimde hem seyahatlerde hem de gelecek planlarınızda 30 Ocak’a dikkat edin derim 30 Ocak'ta kariyerinizde beklenmedik ani olaylar devreye girebilir sevgili boğalar.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER

Ocak ayı parasal konular hayatımızın merkezinde olacak. Alacak verecek dengesi, banka işlemleri, ödemeler, faturalar, borçlar ya da beklenen bir para varsa bu paranın gelmesi, evli iseniz eşinizin para hanesinde oluşacak önemli olaylar gündeminizde olabilir. Merkür seyahat eğitim yurtdışı bağlantılı işler uzaklardan alınacak haberler alınca geçiyor. Bu konularda biraz rahatlama sağlasınız da elinizi çabuk tutun 14 Ocak'ta Merkür bu alanda gerilemeye başlayacak. 14 Ocak'tan 26 Ocak’a kadarki zamanda seyahatlerinizde problemler olabilir, aynı zamanda İş hayatınızda iletişim sıkıntıları yaşayabilirsiniz. Daha önceden planladığımız planlarda birtakım değişiklikler devreye girebilir. Kendinizi ifade etmek doğru bir şekilde adım atmak bu dönem çok da kolay olmayacak. Aldatılmalar beklediğimizin çıkmaması ya da enerjinizin ilişkilerle ilgili konularda yeteri kadar güçlü çalışmaması gibi etkiler devreye girebilir.18 Ocak önemli bir dolunay var siz bunu para alanlarınızda yaşayacaksınız. Para ile ilgili konular bu Dolunay zamanı iyice görünür hale gelecek. Beklediğiniz bir para varsa bu para ile ilgili önemli haberler gelebilir. Para ile ilgili konularda çekişmeler sürtüşmeler iki yakanızın bir araya gelmemesi olabilir,

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER

Ocak ayında ikili ilişkiler konularınız önemli olacak sevgili Yengeç ve yükselen yengeçler. Venüs ilişkiler alanında geriliyor eski sıkıntı ve sorunlarla yeniden karşılaşabilirsiniz. Ocak ayında 12 ocağa dikkat edin çünkü 12 Ocak sağlıkla ilgili konulara dikkat çeken bir tarih. bir işinizin sonucu ile alakalı konularda aynı zamanda sağlığınızla ilgili alanlarda bağışıklık sisteminiz düşük çalışacak hayat enerjiniz doğru çalışmadığı için de bulaş etkisine karşı dikkatli olmanız gerekecek. İş hayatınızda bazı hayal kırıklıkları sıkıntı ve problemler karşınıza gelebilir. 14 Ocak itibariyle Merkür para alanlarınızda gerilemeye başlayacak ve 26 Ocak’a kadar ki dönem para ile ilgili alanlarda sıkıntı ve problemlerle karşılaşma ihtimaliniz var. 14 Ocak ve 26 Ocak tarihleri arası Sakın ola ki bir borcun altına girmeyin, kredi çekmeyin, kimseye borç vermeyin, kimseden de borç almayın. 18 Ocak Önemli çünkü sizin burcunuzda bir dolunay gerçekleşecek bu Dolunay ilişkiler ve sağlık alanında oluşacak. Dolunay civarı sağlığınız da bozulmalar oluşabilir aynı zamanda sağlıkla ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. İlişkiler ortaklıklar ilişkilerde verilecek kararlar bu Dolunay zamanı iyice hayatınızda görülür olabilir.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR

Ocak ayında gündelik hayatımızın düzeni sağlığınız çalışma koşullarınız önemli olacaktır. Sağlığınıza ekstra özen göstermeniz gerekebilir, çalışma hayatınızda düzeniniz de beraber yanınızda çalıştırdığınız insanlarla olan bağlantılarınız da zaman zaman sıkıntı ve problemlerde karşılaşma ihtimaliniz var. Merkür kova burcundayken ilişkileri ve ortaklıkları konuşmaya başlayacaksınız.

İlişkinizde bir sıkıntı ya da sorun varsa bu sıkıntı ve sorunları masaya yatırmak ve çözüme ulaştırmak da önemli olacak.

Anlaşmalar sözleşmeler karşınıza gelebilir ama elinizi çabuk tutun 14 Ocak'ta Merkür gerilemesi ilişki yaşadığınız insanlarla olan iletişiminizde, anlaşmalar sözleşmeler yeni adımlar ortaklıklar alanında 26 Ocak7a kadar sıkıntılı ve problemli bir dönem yaşatabilir.

12 Ocak’a dikkat edin 12 Ocak tarihinde Çocuğunuz varsa çocuğunuzun sağlığı ile ilgili sıkıntı ve problemler ya da çocuğunuzun gündelik hayata da yaşayacağı bazı aksilikler aynı zamanda aşk hayatınızdaki beklentilerinizin karşılanmaması sıkıntı ve sorunları karşınıza getirebilir.18 Ocak çok önemli bir dolunay gerçekleşecek siz bu dolunayı biraz kadersel olarak yaşayabilirsiniz. Olaylar kontrolünüzde olmayabilir. Gündelik hayatınızı düzene koymakta zorlanabilirsiniz. 24 Ocak'tan sonra Mars'ta iş ve sağlık alanlarınıza girecek.

Kemiklerinize bu dönem çok fazla yüklenmeyin cildiniz dizleriniz dişleriniz kemikleriniz bu süreçte fazlasıyla ağrıyabilir, problem çıkartabilir.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR

Özel hayatınızdaki oluşumlarla ocak ayına merhaba diyorsunuz sevgili Başak ve yükselen başaklar. Bütün gezegenler oğlak burcunda ve keyif evinizde Venüs gerilemesi burada sizi engellese de keyfiniz bol olsun. Çok çalışacaksınız, çalışma ortamınızda kendinizi kaptıracaksınız işle ilgili konuları da çok fazla konuşacak ve görüşmeleri hızlandıracaksınız.

Önemli birtakım projeler karşınıza gelebilir. Eğer böyle bir durumla karşılaşırsanız 14 Ocak’a kadar elinizi çabuk tutun Çünkü Merkür iş hizmet ve sağlık alanlarınızda gerileyecek.  4 Şubat'a kadar. Merkür sizin iş hizmet ve sağlık alanlarını ziyaret etmeye başlayacak iş alanlarınızda hızlı konuşmalar ve görüşmeler altında olabilirsiniz bu dönem kontrollerinizi yaptırmak için de uygun bir dönemdir sağlığınız da aynı zamanda önemli projelerin karşınızda geldiği zamandır. Bu dönem işinizle ilgili kararlar almak isteyebilirsiniz.  26 Ocak’a kadar iş ve sağlığınızda sıkıntılar aynı zamanda yanlış teşhisler gibi sorunlara da açık olabilirsiniz.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER

Eviniz aileniz yuvanız düzeniniz, hayatınızla ilgili verilecek önemli kararlarla ocak ayına giriş yapıyorsunuz.  Bu ay ağırlıklı olarak uğraşacağınız konular, aile hayatınız, yuvanız, evde ilgili konular olacak O yüzden ev hayatının tadını çıkartın. Kendinizi iyi hissetmeme gibi durumlara karşılaşabilirsiniz. Eğitim alanında da ufak tefek sıkıntılar devreye girebilir. 12 Ocak’ta yakın çevrenizin sağlığı ile ilgili konular hayatımızın merkezine yerleşecek. Beraber iş yaptığınız insanların söylediği bir söz yaptığı bir davranış üzerinize hayal kırıklığı yaratabilir. Karşınıza bir iş ya da bir proje gelecekse burada yanıltıcı etkiler olabilir. Iş koşullarında ekstra dikkat edin. Bu dönem içerisinde 18 Ocak önemli kariyer ve meslek hayatınızda önemli olayları karşınıza getirebilir bu dönem kendinizi güvene almak isteyebilirsiniz ama hızlı oluşan olaylar karşısında çekişmelere ve sürtüşmelere de açık olabilirsiniz. 24 Ocak itibariyle Mars’ta Oğlak burcuna geçiyor evle ilgili değişimler varsa yer değiştirmek eve büyük bir eşya almak, evle ilgili önemli bir tadilata kalkışmak 24 Ocaktan sonra çok hızlanabilir.

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER

Sevgili akrep ve yükselen akrepler, iletişimsel işleriniz, yakın çevre bağlantılarınız gibi konularla ocak ayını başlatıyorsunuz. 2 ocakta Merkür ev aile konularınızla ilgili evinize geçecek. Evinizde önemli konuşma ve görüşmelerde hızlandıracağız bir döngü. Evle ilgili bir girişiminiz varsa, evle ilgili konuşmalarınız hızlanıyorsa, bir ev almak ya da yer değiştirmekte ilgili harekete geçmek istiyorsanız 14 ocağa kadar elinizi çabuk tutun. Evle ilgili konularda sıkıntı ve problemlerle karşılaşma ihtimaliniz artabilir. Yine bu dönem ev ailevi yuvanızda ki insanlarla anlaşmak çok da kolay olmayabilir. 12 Ocak'ta Spekülatif olarak herhangi bir yatırım ya da herhangi bir girişim para ile ilgili konularda önemli adımlar atmayın, anlaşma ve sözleşmelerden mümkün olduğunca uzak durun aldatıcı ve yanıltıcı etkiler altında olacaksınız. Para ile ilgili bir mevzu canınızı sıkabilir.18 Ocak çok önemli yengeç burcunda bir dolunay gerçekleşecek. Siz bu dolunayı uzak çevre alanlarınızda yaşayacaksınız. Uzaklardan haberler gelebilir bu dönem seyahatle ilgili önemli bir mevzu gündeme gelebilir, bir seyahate gitmek durumunda kalabilirsiniz ya da medya ile hukukla bağlantılı ticaret ve bağlantılı kalıcı olaylar hızlanabilir. Eşinizin kardeşleri akrabalarının hayatında da önemli olaylar oluşabilir duygusal kararlar almak durumunda kalabilirsiniz. Ev ve aile ortamlarında beklenmedik ani sıra dışı olaylara açık olmanız gerekecek sevdiğiniz insanla bu dönem birbirimizi fazla yıpratmayın.

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR

Ocak ayında parasal konuların hayatımızda çok önemli olduğunu göreceksiniz. Hem parasal konular hem de aynı zamanda yakın çevremiz, akrabalar kardeşler ve yakınlarınızda kim varsa, onların konu ve olaylarının önem kazandığı bir ay sizi bekliyor. 2 Ocak itibariyle iletişimsel işlerinizi hızlandıracağınız bir döngü içerisine merhaba diyorsunuz. Satış, reklam tanıtım, pazarlama alanında önemli konuşmalar, görüşmeler gündeme gelebilir. Toplantılar yapabilirsiniz, önemli anlaşma ve sözleşmeler için harekete geçebilirsiniz.

12 Ocak önemli ev aile birliği alanlarınızda enerjinizin düşük çalışacağı bir zaman dilimi olacak. Ailenizdeki bir insanın hastalandığını görebilirsiniz ve bu hastalanma sonucunda siz de kendinizi hasta gibi hissedebilirsiniz. Ya da aile ortamlarında bazı hayal kırıklıkları ve gerginlikler devreye girebilir. Bu dönem içerisinde yine bağışıklık sisteminizi kuvvetli tutmanız gereken bir dönem. 18 Ocak'taki Dolunay bir ödeme ya da bir para ile ilgili bir mevzuyu karşınıza getirebilir. Ödemeler dengesinde kendinizi güvene almak isteyebilirsiniz bir yandan gelecek olan parayı takip etmek, diğer yandan ödenecek olan paranın peşine düşmek bunlarla ilgili konularda çekişmeler sürtüşmeler zorlanmalar da devreye girebilir.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR

Hayatınızla ilgili konu ve olaylar bu ay çok önemli olacak. Güneş, Venüs, Merkür, Plüton oğlak burcunda. Bir de ayın sonunda 24 Ocak'ta Mars Oğlak burcuna geçecek yani gökyüzü oğlak burcu ile bezeli olacak. Amaç ve hedeflerimiz doğrultusunda hareket edeceğiz bir ay oluyor. İşle ilgili konularda kafanıza takılanlar, hayatımızda sıkıntı yaratanlar, geçmişten gelen problemler, bunları çözmek üzere harekete geçebilirsiniz. işle ilgili yaşadığınız sıkıntı ve problemler varsa 9 Ocak'ta Güneş Venüs kavuşumunda bu problemleri çözümüme ulaştırmanın yolunu da bulunacaksınız.

Merkür kova burcuna geçiyor, para ile ilgili konudaki olayları hızlandıracak. Eğer paraya dayalı atmanız gereken önemli adımlar varsa, önemli anlaşmalar yapacaksınız, paraya dair vermeniz gereken önemli durumlar, kararlar varsa elinizi çabuk tutun.

12 Ocak civarı sağlığınızda sıkıntı ve problemlerle karşılaşma ihtimaliniz vardır. Yakın çevrenizden bir insanın sağlığı ile ilgili konularda, ya da iş hayatında zorlandığını görebilirsiniz. Bu dönem enerjiniz düşük çalışacak. Bağışıklık sisteminizi güçlü tutun. 18 Ocak'ta dolunay, ikili ilişkilerde özel hayat evinizde gerçekleşecek. İlişkilere dair vermeniz gereken önemli kararlar devreye girecek. Ay Plüton karşıtlığında sizin verdiğiniz bir kararı sevdiğiniz insanın onaylamadığını, ya da onun verdiği bir karara sizin onaylamadığınızı görebilirsiniz. Bu dönem çekişmeler ve sürtüşmelere dikkat edin. Taşınma ya da ortaklı işlere dair de önemli kararlar devrede olabilir.

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR

Sevgili kova ve yükselen kovalar Ocak ayı sizin için zor geçecek gibi görünüyor. Daha doğrusu zor demeyelim ama kendi alanınızda olduğunuz bir ay çok fazla göz önünde olmak istemeyeceksiniz attığınız her türlü adımda, bulunduğunuz girişimlerde, istediğiniz sonuçları alamayacaksınız. Arkanızdan iş çevrilebilir bu dönemde dedikodunuz yapılabilir aynı zamanda geçmiş konu ve olaylarla fazlası ile uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Annenizin akrabaları onlarla olan olaylar bu süreçte önemli olacak. 2 Ocak itibariyle Merkür kova burcuna geçiyor 14 ocağa kadar önemli konuşma ve görüşmeler konusunda size destek atacak ama elinizi çabuk tutun. 12 Ocak önemli arkadaş ortamlarında yaşayacağınız para ile ilgili bir mevzu canınızı sıkabilir, yine arkadaşlarınızın aile hayatı ya da iş ile ilgili konularda yaşadığı bir soruna tanıklık edebilirsiniz. 18 Ocak'ta sağlık alanlarınızda, iş alanlarınızda bir dolunay gerçekleşecek. İş hayatınızda önemli kararlar almak durumunda kalabilirsiniz 24 Ocak'ta Mars'ın Oğlak burcuna geçmesi ile beraber hayatınızda dikkat etmeniz gereken bir dönem olacak.

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR

Eski arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Arkadaşlıklar, çevreniz, girişimleriniz organizasyonlar, davetler, aktiviteler alanlarında hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz. 22 Ocak itibariyle Merkür kapalı alanlarınıza geçecek. İlişkiler ve özel hayatınızla ilgili konular ev aile yuvanızda ilgili konularda biraz daha kendi halinizde olmak isteyeceksiniz. 12 Ocak'ta göz önünde olacağınız ortamlarda bazı girişimlerimiz de sıkıntılı problemlere açık olabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konular, kalabalık ortamlarda bulaş etkisi çok yüksek olabilir.   İş hayatınızda iş ortamlarında enerjinizin çok çabuk düştüğünü de görebilirsiniz. 18 Ocak'ta bir dolunay var bu dolunay sizin aşk evimizde gerçekleşiyor. Hem aşk hayatın hem çocuklarla ilgili konular hem sanatsal işler bu alanda atılması gereken önemli adımlar, alınması gereken önemli kararlar devreye girecek. Çevrenizi ve özel hayatınız arasındaki gerilimlere tanıklık edeceksiniz.