Merhaba sizinle buluştuğum ilk yazımda beni beğenerek desteklediniz. Olumlu dönüşlerinizle beni motive ettiniz sonsuz teşekkürler.

Zamanın kalitesine baktığımızda bizi harekete geçirip motive edecek olan mars gezegeni 29 Hazirandan itibaren koç burcuna geçiş yaptı. Balık burcundaki marsın bizi hareket etmekte zorlayan mistik, isteksiz enerjisinden çıkıp, ateş enerjisi ile yeniden canlandık. Ateş burcu gezenler su grubu burçlarda hiç rahat edemezler, hatta zararlı açılar almışlarsa yangınlara, doğal afetlere bile sebep olabilirler.

Doğum günleriniz kutlu olsun sevgili yengeçler. Yengeç burcu özelliklerine bakacak olursak, yönetici gezegeni aydır. Öncü ve su grubundadır. Duygusal, kırılgan, anaç, tuttuğunu kopartan, vatansever, iyi kalpli, cin fikirli olarak tanımlayabiliriz sevgili yengeçleri.

Olumsuz özelliklerine bakacak olursak, aşırı duygusal, fazla heyecanlı, alıngan, somurtkan, çabuk sinirlenen, değişen olmayı sayabiliriz. Uğurlu günü pazartesi, uğurlu taşı yakut ve ay taşıdır. Nilüfer, beyaz gül, zambak uğurlu çiçekleridir. Sadakat ve maddi güven arayışı içindedirler. En çok kendi evlerinde olmaktan mutlu olurlar.

Yükselen Koç

11 Temmuz günü ay birinci evinizde olacak dürtülerinize dikkat edin ani öfke patlamaları yaşayabilirsiniz. Marsın da ayla birlikte birinci evinizde olması sizi plansız olarak harekete geçirebilir. Hafta başında Ay ve Mars'ın yengeç burcundaki retro Merkür’e kare yapması ev ve ailenizle ilgili bazı sorunları gündeme getirebilir. Yeni kurslar eğitimler almak için araştırma içinde olabilirsiniz. Çalışan Koç burçları, iş ve kariyer evinizde gerilemekte olan Satürn ve Jüpiter işverenler ile ilgili aranızda çıkabilecek sorunlarda olaylara biraz daha geniş perspektiften bakmanız gerektiğini söylüyor. 22 Haziran sonrası güneşin Aslan burcuna geçmesi ile beraber kendinizi daha rahat hissedeceksiniz. 25 Temmuz civarı ay Terazi burcunda karşıtlık yaparken eşiniz arkadaşlarınız partneriniz veya ortağınızın olan ilişkilerinizde onları motive edecek güzel sözler söyleyerek, bir armağan vererek kendinizi şifalandırabilirsiniz. Ağustos ayının başında iş ve kariyer hayatınızda kendinizi ifade edebilecek konumda olabilirsiniz iş toplantıları gündemimize gelebilir.

Yükselen Boğa

Mars gezegeninin bulunduğu konum itibariyle gizli düşmanlarınıza dikkat etmelisiniz. İletişim gezegeni Merkür 3. evinize geriliyor imzaladığınız evrakları yeniden gözden geçirmenizde fayda olabilir. Daha önce kaybedip aradığınız evrak, anahtar ve buna benzer kayıp bir eşyanız varsa bulabilirsiniz. Para kaynaklarımızda beklemediğiniz bir yerden bir kazanç elde edebilirsiniz. Komşularınız, yakın çevreniz ya da kardeşlerinizle ilgili aranızda bazı gizli kalmış olaylar açığa çıkabilir. 14 Temmuz'dan sonra ayın boğa burcuna geçmesi ile kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz. Kendiniz ile ilgili ani kararlar alabilirsiniz. 14 Temmuz ve sonrası iletişim için iyi zamanlar fırsatları değerlendirin 18 Temmuz'da Venüs ve Ay'ın sizin para evinizde kavuşması harcamalarınıza aşırılık getirilebilir.

Yükselen İkizler

Aşk ve sevgi gezegeni Venüs sizin 1. evinizde sevdiklerinizle iletişim kurmak için iyi bir zaman dilimi. Mars'ın desteğini alarak sosyal çevrenizle ilgili yeni olaylar başlatabilirsiniz iş ve kariyer hayatınızda geri giden Neptün hayallerimizle ilgili planlarınızı gözden geçirmenizi söylüyor. 16 Temmuz civarı para ile ilgili konular gündeminizde olabilir. Bu zaman içerisinde banka kredileri cazip gelse de kredi almakta zorluklar yaşayabilirsiniz. Bunun için biraz daha beklemeniz gerekebilir. 23 Temmuz itibariyle güneşin Aslan burcuna geçmesi iletişim ile ilgili konularda biraz daha ön plana çıkmak isteyebilirsiniz.

Yükselen Yengeç

Birinci evinizde olan güneş kendinizi ortaya koymak istediğinizi gösterse de burcunuzda geri giden iletişim gezegeni Merkür sözlerinizde yanlış anlaşılmaları beraberinde getirebilir. Aşk ve sevgi gezegeni Venüs'ün 12. evinizde olması yasak ilişkileri gündeminize taşıyabilir. İş ve kariyer hayatınızda biraz daha sakin davranarak olası riskleri iyice gözden geçirmelisiniz. Daha sonra pişman olacağınız kararlar almamaya özen gösterin. İş ortaklarımız, evliliğiniz, açık düşmanlarınızla olan ilişkilerinizde sürtüşmeye dikkat etmelisiniz. Geçmişten gelen davalarınız varsa bugünlerde sonlanabilir.

Yükselen Aslan

Güneş ve iletişim gezegeni Merkür 12 evinizde bu süreç içerisinde sağlığınıza özen gösterin kendinizi yorgun hissediyorsanız dinlemelisiniz. Hakkınızda arkanızdan söylenmiş olan dedikodular kulağınıza gelebilir. Hayatınızdaki yaşlı insanların rutin kontrolleri için sağlık kuruluşlarında zaman geçirebilirsiniz onları ihmal etmeyin. Yeni bir eğitim almak için girişimlerde bulunabilirsiniz. Yurt dışına çıkmak, yabancı ülkelerde anlaşma yapmak için uygun zamanlar ancak bunun için acele etmeyin en azından Merkür'ün retrodan çıkarak Aslan burcuna geçeceği 16 Temmuz ve sonrasını beklemelisiniz.

Yükselen Başak

Yönetici gezegeniniz Merkür sizin dernek, kulüpler, sosyal alanları temsil eden evinizde geri giderken sosyal ortamlarda yaptığınız konuşmalar yanlış anlaşılabilir. Bu ara harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. Borç para verirken biraz daha düşünmelisiniz. Çocuklarınız ya da flörtlerinizle olan ilişkilerinizde gözden geçirmeniz durumlar ortaya çıkabilir. Şans oyunlarında para kaybedebilirsiniz. Ortaklıklar ya da evliliğinizde ilgili hayallerde yanılgıya düşebilirsiniz. Sağlığınızla ilgili küçük operasyonlar geçirebilirsiniz. 15 Temmuzdan sonraki zamanlar operasyonlar için daha uygun olabilir.

Yükselen Terazi

Aileniz ve ailenizdeki yaşlılar, ev alım satımı ile ilgili konular gündeme gelebilir. Eşiniz ya da ortaklarınızla aranızda sürtüşme olabilir. Eğer çalışıyorsanız işyerinizde sözleriniz yanlış anlaşılabilir. Yurt dışında eğitim almak, seyahat etmek isteyebilirsiniz. Emlak alım ve satımı için 16 Temmuz ve sonrasını tercih ederseniz daha iyi olur. Sağlığınızla ilgili sebebini bulamadığınız rahatsızlıklarınız ortaya çıkabilir özellikle ayak sağlığınıza dikkat edin.

Yükselen Akrep

Bugünlerde bankadan kredi çekmek, miras, nafaka konuları gündeminizde olabilir. Yurtdışı bağlantılı işlerde ya da sözleşmelerde aksilikler çıkabilir. 16 Temmuz civarı Merkür gerilemesi bittikten sonra önünüze daha iyi şartlar çıkabilir. Sağlığınızla ilgili küçük bir operasyon kararı alabilirsiniz.

Yükselen Yay

Kendi kazançlarınız ve bankadan çekeceğiniz krediler gündeminizde olacaktır. Bekar yaylar yeni bir partnerle tanışıp ilişkiye başlamak için destek açıları mevcut bu zamanı iyi değerlendirin. Kuzey ay düğümü sizin Evlilik ve ortaklık evinde yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Ortak bir iş kurabilirsiniz evlilik için yeni adımlar atabilirsiniz.

Yükselen Oğlak

Yönetici gezegeniniz Satürn retro konumuyla hayatınızla ilgili yarım kalmış ne varsa gözden geçirmenizi istiyor. Ateş burcundaki Mars sizi ev ve aile hayatınızda zorlarken günlük hayatınız ile ilgili olan evdeki Venüs'e destek açısı vererek bir nebze olsun rahatlamanızı sağlıyor. Kuzey ay düğümünün burada olması günlük hayatınızda yeni başlangıçlar yapmanıza olanak sağlayacak.

Yükselen Kova

Birkaç gün mars ve ay yan yana iletişim ve trafik evinizi yöneten evde, trafikte dikkatli olmanızda fayda var. Komşularınızla ve kardeşlerinizle olan ilişkilerinizde biraz daha hoşgörülü ve sabırlı davranarak daha sonra pişman olacağınız hareketlerden kaçınırsanız üzülmezsiniz. Arkadaşlarınızla, hobilerinizle ilgili yeni projeler düşünebilir bunu uygulamaya geçirerek keyifli zamanlar geçirebilirsiniz.

Yükselen Balık

Yükselen yöneticiniz Neptün geri gitmeye başladı hayal kurmayı bırakıp daha rasyonel düşünmeye başlayabilirsiniz. Para ve öz değer anlayışınızla ilgili çabalayabilirsiniz. Ani kararlar verip çabuk para harcayabilirsiniz. Ekonominize dikkat edin. Bekarsanız flörtlerinizle evli iseniz çocuklarınızla iyi zaman geçirebilirsiniz. Evinizle ilgi işlerde biraz tadilat ve onarım yaparak para harcayabilirsiniz. Uzun zamandır çalışan yükselen balık burçları emeklilik kararı verebilir. İşten ayrılarak hobilerine varsa torunlarına zaman ayırmak isteyebilir.

Temmuz ve Ağustos ayının sizlere şans bolluk bereket ve sağlık getirmesi dileğiyle sevgiyle kalın.